Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

tiuriu as sio gerio schema, tik labai jau neryski. kazkada laibai jis man grazus buvo, ne siulus nusipirkusi buvau, bet taip ir nepradejau meagzti.
Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2011 08 24, 10:10)
Villyte, įdomi naujiena tavo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , o ir dukra jau kokia paaugus - turi tikrą manekenę  drinks_cheers.gif

O čia mano mašina megztas šalis iš moheros su šilku  thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip garzu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif . Dievinu tokia spalva, kai pamaciau jsuu sali net aiktelejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Del to , kad myliu sia spalva, esu kaltinama issisokimu sad.gif, visos drauges sako "ir vel apsirengsi raudonai, kad atkreiptum i save demesi" lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o man tik juokas isma is tokiu ju kalbu, as sakau renkites ir jus raudonai, kas neleidzia smile.gif

Viskas reikia man tokio salio, pabaigsiu skara ir imsiuos tokio salio, o pusskare palauks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 08 25, 06:52)
tiuriu as sio gerio schema, tik labai jau neryski. kazkada laibai jis man grazus buvo, ne siulus nusipirkusi buvau, bet taip ir nepradejau meagzti.

ai, tokią miniatiūrinę ir aš turiu sad.gif bet man, kaip tokiai mezgėjai, reiktų bent 10 kartų padidintos biggrin.gif
Atsakyti
turiu stai tokia, tikrai labai neryski
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 08 25, 08:15)
turiu stai tokia, tikrai labai neryski
user posted image
user posted image

dėkui, ir pas mane tokia pat verysad.gif
Atsakyti
parašiau servėtėlinių sijonų temoj dėl šito sijono... Va rusaičių visa tema apie šitą sijoną 4u.gif http://club.osinka.r...76151?&start=15
Atsakyti
sveikos 4u.gif

aš mastau apie labiau rudenišką variantą

user posted image

aprašymas čia

tik jau kaip nemėgstu žodinių aprašymų doh.gif
Atsakyti
stai koks salikelis, gal kas suprantate kaip megsti ta didele U raide apverstauser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(son @ 2011 08 26, 18:35)
stai koks salikelis, gal kas suprantate kaip megsti ta didele U raide apverstauser posted image

megzti geraja aki, bet uzkabinti 3im eilem zemiau- uzkabinti 3 laisvus siulus- susidariusis ankstesnese eiles nuo uzmetimu. na lyg taip smile.gif

Idomus rasciukas.
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2011 08 26, 22:53)
megzti geraja aki, bet uzkabinti 3im eilem zemiau- uzkabinti 3 laisvus siulus- susidariusis ankstesnese eiles nuo uzmetimu. na lyg taip smile.gif

Idomus rasciukas.

ači0, reiks bandyt
Atsakyti
Dar vienas lengvutis šalis

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 08 28, 19:41)
Dar vienas lengvutis šalis

Tikrai atrodo labai lengvas, ir rastelis nematytas - labai dailus ir tinka saliui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2011 08 28, 21:05)
Tikrai atrodo labai lengvas, ir rastelis nematytas - labai dailus ir tinka saliui  thumbup.gif

Dėkui. Mezgiau nuo centro į abu galus.
Atsakyti