barqi, man tai neatsidaro to pončo aprašymas didesnis, išmeta saitą kažkokį, bet be padidintos foto. Nukopijuok tik tekstą, jei gali, mielai išversiu.
[quote=juju,2011 08 22, 19:16]
[quote=saulėlydis*,2011 08 21, 20:49]
Šalis. Siūlai KID SETA
gal galima šalio schemutę, labai jau gražus
[/quote]
Prašom - elementas iš skaros
http://3.bp.blogspot...0/pattern1b.bmp
[quote=saulėlydis*,2011 08 21, 20:49]
Šalis. Siūlai KID SETA
gal galima šalio schemutę, labai jau gražus
[/quote]
Prašom - elementas iš skaros
http://3.bp.blogspot...0/pattern1b.bmp
naujiena is bambuko siulu
is arciau
is arciau
Sveikos mezgejos
gal ir ne visai cia i tema,bet ieskausi patyrusios mezgejos,nes noreciau uzsisakyti poncas sau ir dukrytei.Jei kuri apsiimtu-prasom i az
gal ir ne visai cia i tema,bet ieskausi patyrusios mezgejos,nes noreciau uzsisakyti poncas sau ir dukrytei.Jei kuri apsiimtu-prasom i az
QUOTE(diasaja @ 2011 08 14, 20:50)
man su valiniais virbalais labai nepatinka megzti. Tai iš pradžių su paprastais, o kai akių prasideda nuo 500 ar 600 - vargstu su valiniais.
as ir seniau kreivai ziuredavau i valinius, dabar vienas malonumas, jei tik kur akiu siek tiek daugiau iskart griebiu juos, arba kur turi buti be siuliu kazkaip iparatu ir visai smagiai mezgasi, jau reciau mezgu paprastais nei valiniais, kazkaip ir mezgini lengviau laikyt
beja villyte visai gerai gavos, man tai i jokius taikinius nepanasu, margiukas-rainiukas ir tiek, visai dailus bolerukas
[quote=villyte,2011 08 23, 18:23]
villyte,o grožis koks,labai,labai gražu
[quote=delfiniux,2011 08 24, 09:56]
[/quote]
dekui . Pirma karta toki neriau, norejau paziureti, kas gausis
Papildyta:
beja villyte visai gerai gavos, man tai i jokius taikinius nepanasu, margiukas-rainiukas ir tiek, visai dailus bolerukas
Na, man irgi i taikini nepanasus, tik gal siek tiek per margas, siulai graziai atrode, bet gal per daug spalvu, man noretusi siek tiek ramesniu spalvu, gal kita karta nersiu vienspalvi....
[/quote]
Papildyta:
QUOTE(liolke @ 2011 08 24, 09:44)
Na, man irgi i taikini nepanasus, tik gal siek tiek per margas, siulai graziai atrode, bet gal per daug spalvu, man noretusi siek tiek ramesniu spalvu, gal kita karta nersiu vienspalvi....
Villyte, įdomi naujiena tavo , o ir dukra jau kokia paaugus - turi tikrą manekenę
O čia mano mašina megztas šalis iš moheros su šilku
O čia mano mašina megztas šalis iš moheros su šilku
QUOTE(villyte @ 2011 08 24, 13:05)
Papildyta:
Papildyta:
kai tokie margiukai, tai gal nieko su vienspalviais kazka paderint, kad ir toki bolero neriant, tarkim pati pagrinda vienspalvi tik koki pati krasta na tarkim bent per pora sprindziu pamegzt, gal ir nblogai atrodytu
mamytės, labutis, va, radau tokį įdomų modeliuką - tinka ir kaip sijonas, ir kaip pončas. super
gal kuri netyčia schemutes turit šito grožio?
prasta aš mezgėja, tai gal kartu mezgant visai neblogai išeitų ar kas prisijungtų?
gal kuri netyčia schemutes turit šito grožio?
prasta aš mezgėja, tai gal kartu mezgant visai neblogai išeitų ar kas prisijungtų?