As tai krikstateviams dovanoju kaip padeka kad pakristyjo, kad apsieme globoti musu suneli, o seneliams tai kaip dovaneles tapus seneliais, nors sunelis gime pries 2m , bet tada jie negavo dovaneliu tape seneliais, todel sia poga jas gaus, man smagu butu bunant mociute irgi is savo vaiku ar anuku kazka gauti, vistik gyvenimas bega, o tokiu akimirku graziu tevams likusiems vieniems tikrai nera labai jau apstu , bet cia mano nuomone O va pazadai, isakymai, tai man atrodo net ir juoko formoj nesuprantami, isaugino vaikus savu, o cia dar ir anukus kone isaugint turi su visais isipareigojimais, bet jei kazkam geai tai lai, idomu tik is kur cia atejo toks dalykas
QUOTE(escada* @ 2011 06 29, 15:52)
perskaiciau ir susimasciau ogi tikrai...kam?
ir is tirko nebezinau kaip cia daryti zadejau dovaneles dovanoti tik kriskto tevam,kokias mazytes simboliskas..ir sveciam po sirsiu medaus
ir is tirko nebezinau kaip cia daryti zadejau dovaneles dovanoti tik kriskto tevam,kokias mazytes simboliskas..ir sveciam po sirsiu medaus
Man atrodo, kad si keista tradicija visus apdovanoti su proga ir be jos atejo butent is supermamos kas mandriau padaris Kiek zinau sveciams yra dedamos lauktuves kazkokios nuo saldumynu stalo, seniau per vestuves dar ir po bonka idedavo ir tiek
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 29, 16:02)
Man atrodo, kad si keista tradicija visus apdovanoti su proga ir be jos atejo butent is supermamos kas mandriau padaris Kiek zinau sveciams yra dedamos lauktuves kazkokios nuo saldumynu stalo, seniau per vestuves dar ir po bonka idedavo ir tiek
Būtent SM tradicija
Aš sausainiukų prikepsiu lauktuvėms , jei spėsiu
...
Vargstu su krikšto "skraiste" . Pati siuvu, o siuvėjėlė iš manęs, švelniai tariant, nekokia, tai nesinori sugadint reikalo, tai išvis bijau prisiliest . Reikalas toks, kad pagal tradiciją mergaitę laiko krikšto mama, o skraistę krikšto tėtis. Skraistė tokia kaip "mova". Nusipirkau kaspino plataus, tai moteriška rankytė į tą movą telpa, o vyriška, dar tokio mulo , nu nė per kur reikia durti kaspiną, bet tada proporcija negraži , o jei slėpt papildomą siūlę, tai 'perkrauta' gaunas ...vargelis
...
Vargstu su krikšto "skraiste" . Pati siuvu, o siuvėjėlė iš manęs, švelniai tariant, nekokia, tai nesinori sugadint reikalo, tai išvis bijau prisiliest . Reikalas toks, kad pagal tradiciją mergaitę laiko krikšto mama, o skraistę krikšto tėtis. Skraistė tokia kaip "mova". Nusipirkau kaspino plataus, tai moteriška rankytė į tą movą telpa, o vyriška, dar tokio mulo , nu nė per kur reikia durti kaspiną, bet tada proporcija negraži , o jei slėpt papildomą siūlę, tai 'perkrauta' gaunas ...vargelis
nu va, torto nepirksim, pirksim skruzdelyna nu bile kas, bet nieko
sveikutes,patarkit jus man prasau,kurioje vietoje vilniuje turi ta popieriu kur saldainiu maketus gali atspasdinti?? 2 vietose buvau tai tokio plono kaip saldainiams neturi,o diplomus jeigu kas daret krikstat. tai ant kokio popieriaus spausdinot? ant storesnio tokio,kaip kartonas? gal kas bande ant tokio kaip nuotraukos ir iremint,galvoju ,kaip cia atrodytu
Labukas,
Atbėgau pasisveikinti naujoje temoje
Per tuos darbus nėra laiko visai jau čia užsukti. Reikia stabdyti ir pagalvoti apie Didžiąją dieną mūsų
Vakar skambino mama, kad užsakė tortą, bus kaip knyga, nes čia dvi sukaktys mažiaus - pirmas gimtadienis ir Krikštynos, tai kaip ir atverstas knygos dar vienas lapas, truputį simboliškai. Aišku, tortas nebus labai mandras, bet gal nieko
Dar noriu paklausti kaip jums tokie rožantėliai? Kažin reikia mums tokio ir kas,kada turi vaikeliui jį uždėti ant rankytės...
Atbėgau pasisveikinti naujoje temoje
Per tuos darbus nėra laiko visai jau čia užsukti. Reikia stabdyti ir pagalvoti apie Didžiąją dieną mūsų
Vakar skambino mama, kad užsakė tortą, bus kaip knyga, nes čia dvi sukaktys mažiaus - pirmas gimtadienis ir Krikštynos, tai kaip ir atverstas knygos dar vienas lapas, truputį simboliškai. Aišku, tortas nebus labai mandras, bet gal nieko
Dar noriu paklausti kaip jums tokie rožantėliai? Kažin reikia mums tokio ir kas,kada turi vaikeliui jį uždėti ant rankytės...
QUOTE(estetė @ 2011 06 29, 16:49)
Dailu tik man regis, kad "perliukų" turi būt penkiolita
Va ir aš šito nežinau kas turi uždėt. Gal krikšotėvai?
Rožantėliai gražūs labai, bet per krikšto apeigas dar nereikia, rožančius reikalingas per pirmąją komuniją
Sveikos, baigiu isprotet su tom plunksnelem nu roziniu ir violetiniu niekaip nerandu...Dar ziurejau tuos modelino rinkinukus pedutei ir rankytei radau vaiku parduotuvese kaina apie 90 Lt cia normali ar galima rasti ir pigiau? Liko dar nupirkti grandinele, pasizadejimu korteles ir kriksto zvake, kiek ziurejau su tais piesinukais dar graziu neuzmaciau Ar verta vaziuoti iki Ausros vartu ten didelis pasinkimas ju?
Nezinome, ka daryti su vainikeliu, nes mazoji viska meta nuo galvos, jokios kepures ar lankelio jai neimanoma uzdeti, tai idomu ar vainikeli leisis o taip noretusi
Savaitgali uzsakysiu torta, skaiciau,kad daugeliui, tie batukai pabode, bet kai parodziau mamytei nuotraukas, tai buten su jais jai labiausiai patiko, tai manau toki ir sakysiu
Nezinome, ka daryti su vainikeliu, nes mazoji viska meta nuo galvos, jokios kepures ar lankelio jai neimanoma uzdeti, tai idomu ar vainikeli leisis o taip noretusi
Savaitgali uzsakysiu torta, skaiciau,kad daugeliui, tie batukai pabode, bet kai parodziau mamytei nuotraukas, tai buten su jais jai labiausiai patiko, tai manau toki ir sakysiu
Na va, ta kepykla kur zadejau torta sakytis, neapsiima daryt tokio, kokio norim . Liko bandyt dar vienoj vietoj jei ir ten neapsiims teks rinktis kita torta
VYSNELE, berods tu klausei del tu indeliu sirsiu medui. Maciau siandien centrinej maksimoj.
VYSNELE, berods tu klausei del tu indeliu sirsiu medui. Maciau siandien centrinej maksimoj.
Parbegu ir as laiminga kaip vazonas Radau tiulio sviesiai kreminio, kokio ir norejau Dar ruzavos juosteles prigriebiau .. ir uzejau i spec. ranku darbo saldainiuku parduotuvele ... mmmm Prigriebiau juros akmenuku visokiu su idaru ir be, desiu i tiulio maiselius ir raisiosiu Sveciam lauktuves jau turiu, galima sakyt .. O likusi tiulio dalis bus stalo dekoras ... Nupirkau tokiu stikliniu akmenuku, prasysiu seimininkes, kad pries ruosdama stala papuostu - ant baltos staltieses stalo vidury padetu subanguota tiuli ir pribertu i tarpukus tu akmenuku .. Esu macius toki krikstynu stala, tai liux atrode