QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 29, 09:51)
Marijampole, namai, acer kompiuteris, word ir photo scape pagalbininkai
Papildyta:
man ir paskaite zodziua "kol nebuvau mama", jei laikrastuky ideti buvo, tai ir as vos laikiau asaras, mociutes verke, B ir vos laikesi, tada gavau geliu puokste, na man labai miela, smagu buvo o dabar galvoju gal paskaityt pasakele "is kur atsiranda vaikai" , man ji super, ideta laikrastuky tai nereminciau
Papildyta:
man ir paskaite zodziua "kol nebuvau mama", jei laikrastuky ideti buvo, tai ir as vos laikiau asaras, mociutes verke, B ir vos laikesi, tada gavau geliu puokste, na man labai miela, smagu buvo o dabar galvoju gal paskaityt pasakele "is kur atsiranda vaikai" , man ji super, ideta laikrastuky tai nereminciau
Mes žodžius "kol nebuvom tėvai" skyrėm savo dukrytei, skaitėm prie stalo įteikdamo jai dovanėlę, aišku jai tuo metu tie žodžiai nieko nereiškė, svečiai verkė, o ji paskaitys juos atviruke kai užaugs.
O gal būtų galima pasakėlę iš kur atsirado vaikai gauti
Papildyta:
QUOTE(ohochips @ 2011 06 29, 11:52)
Sveikos mamytes uz menesio busiu krikstomama, su vaikucio teveliais labai ruosiames sventei, bet kazkokia panika, nezinau nuo ko pradeti.. Daug kas sake, kad reikia visiems sveciams dovaneliu " a la" nuo vaikucio, bet.. pas mus 45 zmones bus krikstuko nedarysiu, kazkaip man labai banalu, norisi kazko idomesnio, gal turit ideju?
Va mano pačios darytos padėkos svečiams. Irgi sukau galvą kaip čia geriau išsisukti, nes per pirmas krikštynas krikšto tėveliai nieko nesakę prigamino saldainių su foto ir pridėjo į maišelius ir išvažiuojant svečiams įteikė. O aš gavau kelias tokias saldainių puokšteles, jas apsižiūrėjau, nusipirkau karštų klijų pistoletą ir pirmieji mano "Blynai" tokių irgi reikia virš 40.
mintis buvo saldainiai su zydrais ir baltais popieriukais, bet jų radau po 30 lt už kg, tai sukausi kitom spalvom ir dvigubai pigiau už kg