Labuka, na pagaliau jau galiu prisesti parasyt
maziuke palikom su mociute, bet ji gerute musu, rami prabuvo, o ant kitos dienos sveika buvo
na o dabar prie reikalo
na jei trumpai praejo viskas puikiai, vaikas iki baznycios verke gal 2 val, bijojom kad bus baisu baznycioj, bet ten vyrukas buvo ramus
ir musu laime kunigas, kitaip nei pries tai diena kitas kuniga, sutiko vetuviu ceremonija ir kriksto padaryt viena po kitos, nes but reikeja laukt po vestuviu bendro kriksto, tai va po visu labai graziu graudziu ceremoniju vaika vel pavarges isiverke tai jy tevukai issiveze o mes su tevais ir ju liudininkais vaziavom i gamta, po to atelje, ten ir vaika vel atveze bet vel tas pats, asaros bet keleta foto padaryta
kavinej iteikem simbolines dovaneles, reiksmes surasiau i atviruka, neskaiciau net nes nebuvo laiko, iteikem nuotrauka ant drobes, isvyniojo veliau, nes prasiau
, ir tada apstulbo tevai, sveciai, liko suzaveti, patenkinti ir zodziu man buvo labai gera
pradzioj B teksta skaitydamas susivele, praleido daug zodziu bet nieko
kaip muzikantas pasake buvau ir uz kumute ir uz svociuke,nes liudinkai tylejo, zaidem pasizadejimus, kuriu metu tevai gavo vaiko eilerasciu knygute ir brendzio buteli, liko knygute vel suzaveti nes nemate tokios
laikrastukai taip pat sulauke geru emociju
na kaip vienas svetys paake esam labai geri kriksto tevai, apie viska apgalvojom, neapsisiuklinom ir padarem svente labai grazia, o pirlsiai sake pasiruosem ir padarem darba ir uz juos 150 proc i 100 galimu. Prisisokom, prisidukom, grizom apie puse 4
i pastuka kada ikelsiu nuotraukytes ir panasiai
smagaus ruosimosi, o kriksto tevams linkiu padaryt vaikui ir tevams svente o ne tevams sukraut visa ruosimasi, tegul jie laukia staigmenu
nes kam tos tradicines dovaneles ir pan jei jas iekojo, galvojo ne kriksto tevai o tevai, tada jos bevertes mano manymu