Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas

QUOTE(laurinute @ 2011 07 18, 11:04)

turime foto albumą www.fotki.com (prisijungimą duodame per až kreiptis į Svajūnė arba Naktibalda).

mhm dalina bet čia jau kuris laikas jų nei vienos nematau schmoll.gif o pagal niką ieškant tarp forumo narių gali ne ant tos pataikyt biggrin.gif
Atsakyti
Labuka, na pagaliau jau galiu prisesti parasyt rolleyes.gif maziuke palikom su mociute, bet ji gerute musu, rami prabuvo, o ant kitos dienos sveika buvo bigsmile.gif

na o dabar prie reikalo biggrin.gif na jei trumpai praejo viskas puikiai, vaikas iki baznycios verke gal 2 val, bijojom kad bus baisu baznycioj, bet ten vyrukas buvo ramus bigsmile.gif ir musu laime kunigas, kitaip nei pries tai diena kitas kuniga, sutiko vetuviu ceremonija ir kriksto padaryt viena po kitos, nes but reikeja laukt po vestuviu bendro kriksto, tai va po visu labai graziu graudziu ceremoniju vaika vel pavarges isiverke tai jy tevukai issiveze o mes su tevais ir ju liudininkais vaziavom i gamta, po to atelje, ten ir vaika vel atveze bet vel tas pats, asaros bet keleta foto padaryta rolleyes.gif kavinej iteikem simbolines dovaneles, reiksmes surasiau i atviruka, neskaiciau net nes nebuvo laiko, iteikem nuotrauka ant drobes, isvyniojo veliau, nes prasiau biggrin.gif , ir tada apstulbo tevai, sveciai, liko suzaveti, patenkinti ir zodziu man buvo labai gera wub.gif pradzioj B teksta skaitydamas susivele, praleido daug zodziu bet nieko biggrin.gif kaip muzikantas pasake buvau ir uz kumute ir uz svociuke,nes liudinkai tylejo, zaidem pasizadejimus, kuriu metu tevai gavo vaiko eilerasciu knygute ir brendzio buteli, liko knygute vel suzaveti nes nemate tokios wub.gif laikrastukai taip pat sulauke geru emociju bigsmile.gif na kaip vienas svetys paake esam labai geri kriksto tevai, apie viska apgalvojom, neapsisiuklinom ir padarem svente labai grazia, o pirlsiai sake pasiruosem ir padarem darba ir uz juos 150 proc i 100 galimu. Prisisokom, prisidukom, grizom apie puse 4 bigsmile.gif i pastuka kada ikelsiu nuotraukytes ir panasiai rolleyes.gif

smagaus ruosimosi, o kriksto tevams linkiu padaryt vaikui ir tevams svente o ne tevams sukraut visa ruosimasi, tegul jie laukia staigmenu 4u.gif nes kam tos tradicines dovaneles ir pan jei jas iekojo, galvojo ne kriksto tevai o tevai, tada jos bevertes mano manymu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 07 18, 16:11)
  nes kam tos tradicines dovaneles ir pan jei jas iekojo, galvojo ne kriksto tevai o tevai, tada jos bevertes mano manymu  unsure.gif

Dovanas ruosiu savo vaikui, o ne sau, nes sveciams ar dar kazkam... Todel jos turrs DIDZIULE verte
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 07 18, 16:22)
Dovanas ruosiu savo vaikui, o ne sau, nes sveciams ar dar kazkam... Todel jos turrs DIDZIULE verte

nu gal, bet man tai yra keista, as tai laikau kriksto tevu pareiga, bet kiekvienam savaip 4u.gif dziaugiuos kad as nepraiau, net neminejau apie tai kriksto tevam o gavau, ir is musu pues tas pats, jie neprase, nesirupino nieko, nes manu zinojo kad viskas bus kaip reikiant, kad man tai svarbus reikalas ir domesiuos tradicijomis, o pagal jas kriksto tevai dovanoja 4u.gif smile.gif
bet kiekvienas savo nuomone turi 4u.gif
Atsakyti
Na pirmiausia reiktu atsakyti i klausima kam keliamos krikstynos? Krikstukui? Ar tevams, krikstateviams ir ju poreikiams tenkinti? Dtbinti reikia krikstuka, o ne vieni kitus... Pgaliau ir visos dovanos lieka jam paciam, o ne tevams. Tai prie ko cia suaugusiuju stebinimas?
Arba as ne taip mastau...
Atsakyti
pati buvau kriktynose,tai sveciai gavo tik specialiai sukurtus laikrastukus,apie ta vaika.buvo labai grazi ideja ir dovana 4u.gif o patys ant balionu rasem linkejimus ko jam linkim ir paleidom i ora
Atsakyti
As ryt susiplanavau vaziuoti kalbeti su kunigu del krikstynu. Klausiu kaip del krikstatevio nedalyvavimo sventeje. Jei nesutiks, turiu varianta kita...
Bet greiciausiai jei kunigas nesutiks, reiks kita karta atvaziuoti g.gif Tai tikriausiai, kad reiks, nes gi nerasysiu krikstatevio duomenu, kurio net nepaklausus ar sutiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 07 18, 18:57)
As ryt susiplanavau vaziuoti kalbeti su kunigu del krikstynu. Klausiu kaip del krikstatevio nedalyvavimo sventeje. Jei nesutiks, turiu varianta kita...
Bet greiciausiai jei kunigas nesutiks, reiks kita karta atvaziuoti  g.gif  Tai tikriausiai, kad reiks, nes gi nerasysiu krikstatevio duomenu, kurio net nepaklausus ar sutiks biggrin.gif

siaip matau sunus pas jus, tai kriksto tetis laikyt turteu, bet gal ka sutarsit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 07 18, 11:31)
Kiek kainuoja Maxej tie zemes akmenukai?  g.gif
Mastau, ar temptis is Airijos, ar pigiau butu Lietuvoj pirkti ..  g.gif

biggrin.gif as pirkau pries du metus sunelio krikstynoms, dabar pirksiu dukrytei, bet dar nebuvau maximoje , nezinau
kad nepameluociau, nes 2 metai dielis laiko tarpas

QUOTE(saule @ 2011 07 18, 11:33)

. Va maišiukus krikšto dukrytei išrinkau tokius:

labai grazus maisiukai wub.gif
Atsakyti
o negali kas nors kita duoti prisijungimo duomenų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėja @ 2011 07 18, 16:54)
o negali kas nors kita duoti prisijungimo duomenų g.gif

Negali kantrybes
Atsakyti

skaitydama senas temas stai ka radau bigsmile.gif wub.gif gal kokiai kumai tiks biggrin.gif mirksiukas.gif visai originaliai

Emutės įsakymai tėvams

Daug visi labai žadėjo
Parašus tikrus sudėjo
Ir įsakymus kūmams
Pristačiau visiems svečiams
Tik vieni be darbo liko
Tai tėveliai mūs Emuko
Teks ir jiems mane auginti
Pareigas visas atlikti:
Kad nelikčiau alkana
Teks sriubos išvirt tada (samtis)
O pavalgius ant puoduko
Pasodins mane tetukas (naktipuodis)
Kai miegelis aplankys
Man lopšinę kas primins (cd lopšinės)
Ir į lauką po lietaus
Po balas kartu pasiaust
Kad kojytės nesušlaptų
Prašom tinkamai apaut (botai)
Namuose kai nuobodu
Prašom duot kokių darbų
Interjerą pataisyti
Sieną gal apipaišyti
Kad nepyktumėt labai
Skystis nuvalys tikrai (valiklis)
Kai metukai bus treji
Šventė turės būt smagi
Su didžiausia dovana
Noriu būtų, kad tokia (didelė dėžė su kaspinu)
Augsiu augsiu ir užaugsiu
Į mokyklą iškeliausiu
Diskotekos prasidės ir
Bernai namo lydės
Kai laiku namų nerasiu
Tėtis eis ieškot manęs
Su mama paimkit šitą
Pasišviesite gatves (prožektorius)
Kai paliksiu aš namus
Kad nebūtų taip nyku
Dovanoju Jums lėlytę (lėlė kūdikis)
Ją galėsite auginti.