Turiu tokia ideja dar,per musu vaikucio krikstynas nupirkti dideli rema su drobe,ir dazu ir kad visi dalyvaujantys uzdetu ranku antspaudus ant tos drobes ,kaip jums
QUOTE(ingauk @ 2011 07 17, 06:22)
panos, o kur perkat balionus jeigu perkat kuri
kelis pirkau is "Party zone" ir "Atlantic homecare" grynai krikstynu tema, o paprastus rozinius ir baltus ir paprastos parduotuves.
QUOTE(laurinute @ 2011 07 17, 07:01)
Turiu tokia ideja dar,per musu vaikucio krikstynas nupirkti dideli rema su drobe,ir dazu ir kad visi dalyvaujantys uzdetu ranku antspaudus ant tos drobes ,kaip jums
super ideja
QUOTE(laurinute @ 2011 07 17, 06:01)
gali panaudoti tai, kaip kokio pazado uztvirtinima, jei bus pasizadejimai pas jus sventeje. kiekvienas preskaites pazada - gali tai patvirtinti savo rankos antspaudu kad tos rankytes butu su ideja, o ne siaip sau
turetu gautis grazus rankyciu paveikslas
o as esu buvusi sventeje, kur visi piese vaiko ateiti, kas nama, kas auto, kas vila ant juros kranto - grazus pavaeikslas irgi gavosi tiesiog buvo padetas molbertas ir sveciai sventes metu po 1 po 2 piese kas ka norejo, neverciami
QUOTE(egzotikaa @ 2011 07 17, 13:14)
o as esu buvusi sventeje, kur visi piese vaiko ateiti, kas nama, kas auto, kas vila ant juros kranto - grazus pavaeikslas irgi gavosi tiesiog buvo padetas molbertas ir sveciai sventes metu po 1 po 2 piese kas ka norejo, neverciami
Va cia tai ideja Jauciu reik vogt
QUOTE(Esha @ 2011 07 17, 10:27)
Va cia tai ideja Jauciu reik vogt
vogti nereikia, dalinu nemokamai idejasir pati ju semiuosi is cia smagu, kad patiko, sekmes igyvendinant
o gal kuri turite ir negaila pasidalinti saldainiu popieriuku maketu, kur butu tik uzrasas vaiko vardas krikstynos ir kriksto data
tema apie vilniu, svente gryname ore http://www.supermama...?...214127&st=0
QUOTE(egzotikaa @ 2011 07 17, 13:42)
vogti nereikia, dalinu nemokamai idejasir pati ju semiuosi is cia smagu, kad patiko, sekmes igyvendinant
Ok, jamu nemokamai
Jau uzsisakiau vaiksika molberta Panaudosiu sventeje, o paauges mazasis dailininkas gales kurt meno kurinius
QUOTE(archeologe @ 2011 07 15, 23:39)
žiūriu ne aš viena su kūminais vargstu aš vis neapsisprendžiu ką kviest į kūmas nedaug laiko liko reik kitą savaitę būtinai pakviest ir nežinau ar MB seserį kviest ar savo draugę
Ir as vargstu su kumino paieskom ... Menuo beliko, o kazkaip nepanasu, kad rasim .. Tai gali but, kad kuma krikstys viena ..
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 07 16, 09:09)
siandien tapsim kriksto tevais, ziukis apsirgo, auksta labai temperatura, reiks ja palikt, ot pradzia dienos, verkt noris
Ojej, laikykites ..
QUOTE(daivuta @ 2011 07 16, 10:45)
Sveikinimai naujai krikscionei
Smagu, kad svente praejo sklandziai
QUOTE(Raselija @ 2011 07 17, 12:34)
kelis pirkau is "Party zone" ir "Atlantic homecare" grynai krikstynu tema, o paprastus rozinius ir baltus ir paprastos parduotuves.
super ideja
super ideja
Kur cia tokios parduotuves yra?
Cia kalbat apie helio balionus? Man baltu reiktu
QUOTE(Domke @ 2011 07 17, 14:35)
Ir as vargstu su kumino paieskom ... Menuo beliko, o kazkaip nepanasu, kad rasim .. Tai gali but, kad kuma krikstys viena ..
Mn cia didziausias galvos skausmas. Nes siaip be mano brolio (kuris atvykti tikrai negales) nieko tikrai nera... Nu galima is bedos. Bet is bedos as nenoriu...
QUOTE(Esha @ 2011 07 17, 11:30)
Ok, jamu nemokamai
Jau uzsisakiau vaiksika molberta Panaudosiu sventeje, o paauges mazasis dailininkas gales kurt meno kurinius
jamam dienos kaip akropolyje
o molbertas tai mano sunelis gavo 2 gimtadienio proga dovamnu, tai kelis menesius neatsipiese
skaitau senas krikstynu planavimop temas ir manau sita paproti galima paversti linksmu zaidimu berniuko krikstynu metu
Jei berniuką krikštyjate, tai yra toks paprotys: visi dalyvaujantys vyrai eina kepti kiaušinienę ir ją vaišina moteris. Nes kiaušinis laikomas vaisingumo simboliu.
tema apie tai http://www.supermama...howtopic=322418
taip pat temoje krikstynu planavimas skaiciau, kad kiti duoda virtus kiausinius, tipo stipresni, kietesni, didesnis vaisingumas