QUOTE(cap carap @ 2011 06 29, 09:24)
...
Tai ir yra problema: aš nelabai žinau
noriu, kad liktų ilgai atminčiai, o tie visi, šiuo metu reikalingi, žaislai, tai laikina. Jų reikia, bet vargu ar juos galima pavadint atmintim
Pirmos dukrytės krikštynoms kai visi klausinėjo ko norim, tai kaip ir jūs visos viduj nenorėjom gauti žaislų, rūbų ar pan., tai užsimindavom, kad kambario sienos tuščios (visi žino kad mėgstam paveikslus), tai gavom paveiksliuką tapytą ir paskui keletas svečių susimetė galerijos čekiui, kiti pinigėliais, tai reziumė- mažiukė turi tris paveikslus, kurie manau tikrai liks ilgam
Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 29, 09:30)
krepiu temą....
beiieškodama žodžių, radau visokiausių įsakymų, pasižadų.... tai gal kažkiek ir užrašysim pasižadėjimų seneliams ar krikšto tėveliams- padarysiu iš viso to ką radau tokį mixiuką...
tik dbr sakykit, kaip jūs darot- ar padėkas bei tuos įsakymus/pasižadėjimus teikiat oficialiai kaip nors įrėmintas ar tik paskaitot? net nežinau... nenoriu daug tų rėmelių.... reikia kažkaip prašyti, kad maketuotų viską ant vieno... gal kokia knygos forma daryti- vienoj pusėj padėka, kitoj įsakymai... gal bus jau per tiršta? nu pasimečiau... gal tik padėkas palikt...
pasidalinkit mintimis, kaip jūs darot... nes pernai tai nedariau padėkų... įsakymus rėminau...
Čia tik mano nuomonė: man pav šsakymai ar pasižadėjimai kurie surašomi ir liepiama ant jau surašytų įsipareigotiv nepriimtini
Kadangi kažkuom svečius užimti reikia tai sukausi taip: atsispausdinau paveiksliukų, pav stalo kortelės dydžio: kamuolys, mašina, dviratis, namas, pica, lėktuvas ar pan. ir davėm svečiams kad patys pagal paveiksliuką improvizuotų, pav prie dviračio parašė išmokinsiu važiuoti dviračiu, prie lėktuvo- nupirksiu bilietą, prie picos, nusivesiu į piceriją ir pan. Šiemet klausiau pas krikšto mamą kuri prieš tai buvo tik svečias, sakė jai labai patiko tokia forma pasižadėjimų, prašė ir šiemet tokius padaryti.