Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas

QUOTE(sidrulka @ 2011 06 29, 10:57)
aš ir nulupau senąsias etiketes prieš tai gerokai pamirkius butelius karštame vandenyje

o etiekete spasdinai ant papratso lapo ir klijais lipinai ar ant limpancio lapo?
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2011 06 29, 10:56)
Neisizeiskit, tikrai nenoriu kaip nors papiktinti ar ka, bet man skaitant tokia mintis kilo: o ar vaikas prase, kad jus ji "gamintumet", nesiotumet, gimdytumet ir rupintumetes? biggrin.gif Visiskai nesuprantu mamu, kurios is savo vaiku reikalauja padekos uz tai, kad juos augina, o veliau dar prikisineja - as tau savo jaunyste paaukojau, naktimis nemiegojau, o tu tooooks nedekingas  blink.gif Aisku, malonu, kai suauges vaikas taria "aciu" uz rupesti ir panasiai, bet... o mes patys ar daznai padekojam savo tevams uz tas nerimo ir nemigos naktis  mirksiukas.gif na, gal Jus taip ir darot, bet manau, tikrai mazuma tokiu smile.gif Zodziu, darykit, kaip Jums atrodo ir viskas bus ok, mano komentaras buvo tik toks "is sono ziurint" lotuliukas.gif Tikrai be jokio izeidinejimo  mirksiukas.gif

100% mano mintys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 29, 11:00)
100% mano mintys  drinks_cheers.gif

Apsikeitem savo pamastymais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2011 06 29, 10:56)
Neisizeiskit, tikrai nenoriu kaip nors papiktinti ar ka, bet man skaitant tokia mintis kilo: o ar vaikas prase, kad jus ji "gamintumet", nesiotumet, gimdytumet ir rupintumetes? biggrin.gif Visiskai nesuprantu mamu, kurios is savo vaiku reikalauja padekos uz tai, kad juos augina, o veliau dar prikisineja - as tau savo jaunyste paaukojau, naktimis nemiegojau, o tu tooooks nedekingas  blink.gif Aisku, malonu, kai suauges vaikas taria "aciu" uz rupesti ir panasiai, bet... o mes patys ar daznai padekojam savo tevams uz tas nerimo ir nemigos naktis  mirksiukas.gif na, gal Jus taip ir darot, bet manau, tikrai mazuma tokiu smile.gif Zodziu, darykit, kaip Jums atrodo ir viskas bus ok, mano komentaras buvo tik toks "is sono ziurint" lotuliukas.gif Tikrai be jokio izeidinejimo  mirksiukas.gif

tai kodėl tiek dainų, eilėraščių tėvams su visokiausiais ,,ačiū", ,,dėkui " ir t.t. ...
ai tiek, to... nebesigilinkim ir nediskutuokit daugiua šia tema... pasijutau tokia garbėtroška... kaip padarys krikšto mama taip bus gerai... bus kas nors tai bus, nebus, nebus...
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2011 06 29, 11:01)
Apsikeitem savo pamastymais  lotuliukas.gif

Nu tikrai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 29, 11:03)
tai kodėl tiek dainų, eilėraščių tėvams su visokiausiais ,,ačiū", ,,dėkui " ir t.t. ...
ai tiek, to... nebesigilinkim ir nediskutuokit daugiua šia tema... pasijutau tokia garbėtroška... kaip padarys krikšto mama taip bus gerai... bus kas nors tai bus, nebus, nebus...

Baigiant sia tema- nesijauskit garbetroska, tiesiog mes visi skirtingi ir turim skirtingus poziurius i gyvenima mirksiukas.gif O tos dainos ir eilerasciai atskira tema, bet ne cia apie juos diskutuoti... Imkit baliona ir nesigadinkit nuotaikos mirksiukas.gif 4u.gif Taika 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 29, 10:00)
o etiekete spasdinai ant papratso lapo ir klijais lipinai ar ant limpancio lapo?

Ir taip ir anaip esu dariusi,rezultatas tas pats gaunasi,jei spausdiniesi namie. Tik gal kai su klijais klijuoji,truputi lengviau,nes jei truputi ne taip uzdedi etikete,tai ja dar gali pastumdyti kol neisdziuve klijai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Bliamba, postai dingo doh.gif

komentuoju taip biggrin.gif

Dėl padėkų, tai kaip tai už ką dėkoti biggrin.gif už gerai praleistą smileysex.gif laiką prieš 10 mėn. ir 1d. hah.gif ir to rezultatą 2.gif. Jei rimtai, tai ir aš manau, kad krikštynos ne ta proga panašioms padėkoms.

Sidrulka ,

manau jūs painiojat šventės-viską plakat į vieną (vaiko gimimą, motinos dieną ir krikštynas) 4u.gif
Dėl rėminimų. Gal aš ir pragmatiška ar išpindėjusi, kaip sako mano diedas hihihi.gif, bet negi jūs tikitės, kad padėkos ar įsakymai yra tiek vertingi, kad žmonės juos kabinsis ant sienų ar statysis ant židinio atbrailų? Na, dar suprantu laminavimus, tai galima į kokią "atminimų" dėžutę susidėti.
Atsakyti
Pasiskaiciau cia visokiu minciu,mes savo kriksto teveliu neuzkraunam jokiais pasiruosimo darbais,kadangi musu kriksto mamyte gimdys liepos pabaigoj tai kazkaip nesmagu ir taip tures darbelio ,as nieko daug irgi nedarysiu tik seneliams dovaneles iteiksim,kriksto teveliams taip pat ir po diploma ,sveciams mazytes dovaneles,pasizadejimu gele ,o zaidimu as Lietuvoj turiu visa aplanka tinkanciu visom progom,ir sveciai musu linksmi tada manau bus linksma.Leisim vandens zibintus,tik dar neapsisprendziu del balionu su linkejimais g.gif

Bet jei kazka kriksto teveliai bus pasiruose bus smagu,bus nepasiruose irgi bus smagu as labai nesureiksminu

Atsakyti
as uz padekas muus tevams, kriksto tevams, ir is kriksto tebvu puses padkeka tevams nuo vaiko, bet kiekvienam savaip ir baikit pultis zmones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2011 06 29, 09:24)
...

Tai ir yra problema: aš nelabai žinau  biggrin.gif noriu, kad liktų ilgai atminčiai, o tie visi, šiuo metu reikalingi, žaislai, tai laikina. Jų reikia, bet vargu ar juos galima pavadint atmintim

Pirmos dukrytės krikštynoms kai visi klausinėjo ko norim, tai kaip ir jūs visos viduj nenorėjom gauti žaislų, rūbų ar pan., tai užsimindavom, kad kambario sienos tuščios (visi žino kad mėgstam paveikslus), tai gavom paveiksliuką tapytą ir paskui keletas svečių susimetė galerijos čekiui, kiti pinigėliais, tai reziumė- mažiukė turi tris paveikslus, kurie manau tikrai liks ilgam lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 29, 09:30)
krepiu temą....
beiieškodama žodžių, radau visokiausių įsakymų, pasižadų.... tai gal kažkiek ir užrašysim pasižadėjimų seneliams ar krikšto tėveliams- padarysiu iš viso to ką radau tokį mixiuką...
tik dbr sakykit, kaip jūs darot- ar padėkas  bei tuos įsakymus/pasižadėjimus teikiat oficialiai kaip nors įrėmintas ar tik paskaitot?  net nežinau... nenoriu daug tų rėmelių.... reikia kažkaip prašyti, kad maketuotų viską ant vieno... gal kokia knygos forma daryti- vienoj pusėj padėka, kitoj įsakymai... gal bus jau per tiršta? nu pasimečiau... gal tik padėkas palikt...
pasidalinkit mintimis, kaip jūs darot... nes pernai tai nedariau padėkų... įsakymus rėminau...

Čia tik mano nuomonė: man pav šsakymai ar pasižadėjimai kurie surašomi ir liepiama ant jau surašytų įsipareigotiv nepriimtini blush2.gif Kadangi kažkuom svečius užimti reikia tai sukausi taip: atsispausdinau paveiksliukų, pav stalo kortelės dydžio: kamuolys, mašina, dviratis, namas, pica, lėktuvas ar pan. ir davėm svečiams kad patys pagal paveiksliuką improvizuotų, pav prie dviračio parašė išmokinsiu važiuoti dviračiu, prie lėktuvo- nupirksiu bilietą, prie picos, nusivesiu į piceriją ir pan. Šiemet klausiau pas krikšto mamą kuri prieš tai buvo tik svečias, sakė jai labai patiko tokia forma pasižadėjimų, prašė ir šiemet tokius padaryti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif uz menesio busiu krikstomama, su vaikucio teveliais labai ruosiames sventei, bet kazkokia panika, nezinau nuo ko pradeti.. Daug kas sake, kad reikia visiems sveciams dovaneliu " a la" nuo vaikucio, bet.. pas mus 45 zmones bus doh.gif krikstuko nedarysiu, kazkaip man labai banalu, norisi kazko idomesnio, gal turit ideju? ax.gif
Atsakyti