QUOTE(drugelis. @ 2011 07 13, 19:06)
Ar 100Lt suma verta to? kaip jums atrodo?
iš kur jūs traukiat,kad nuvertinau?,kad chaltūrino? ir kokia čia ta suma? ar visos uždirba už sugaištą darbe valandą 100 lt? bendrai vien grojimo laikas buvo apie 1 val,gal ir mažiau... na aš tikrai negaunu pinigų už sėdėjimą prie stalo,o uždirbu fiziniu darbu-stažas virš 20 metų ir t.t. ,nemanau,kad ji nusiskriaudė ar sumenkino kitų darbą-jeigu jai gerai,tai kodėl turėtų to nedaryti? kainą ne aš siūliau,o man siūlė tokią-derėtis ar mažint net nepagalvojau-kiek prašė-tiek mokėjau,nes ji groja ,o ne chaltūrina,ne vienus metus (šventėje dalyvavo dvi pedagogės,viena baigus muzikos mokyklą ir abi liko sužavėtos)
dar kas rodo,kad ne durnelė grojo,tai yra tai,kad ji pati aranžavo mano norėtą kūrinį,kurio neturėjo savo repertuare,tai ne lietuviška daina.
nereikėtų kabinėtis nežinant visko (galima pasiklaust,o ne iš lempos rašyt)
gal jai labiau apsimoka groti pigiau ir turėti užsakymų ( tą dieną dar dvi šventes turėjo),negu išsikelti kainą ir sėdėt namuose su neįvertintu talentu?? už kitą žmogų ir jo darbą aš nesijaučiu atsakinga,ir tikrai nieko nemenkinu,vergų nesamdau,nes atsiskaičiau pilnai,o už tą sumą ji ne metus man vergavo
tiesa ji irgi mokslus baigusi
na kam taip reikštis?
diskusiją šita tema baigiu-neįsižeidžiau,bet nuotaiką tai suš.... ,jei menkinčiau nebūčiau kelis kartus gyrus ir džiaugusis,kad ji mūsų šventę papuošė,kad visi gyrė-ją pačią-jai pačiai,dėkojom visi kelis kartus,o aš dar ir po šventės per e.paštą padėkojau -sakot negerai??
kam reikės info-tik per až