QUOTE(estetė @ 2011 07 10, 21:33)
Gal kas Kaune matėte pirkti mažų angeliukų? Galvoju svečiams prie lėkštučių padėčiau po tokią mažą dovanėlę
Tai jus toj pacioj jau mano minetoj Dovisoj paziurekit. Ten tiek visko yra, kad net nepagalvotum as pirkau angeliuka, mokejau virs 5 lt, bet buvo ir stikliniu maziuku, kaina berods iki 2 lt. Jei gerai pamnu ir stalo korteliu laikikliai angeliukai buvo, tai va butu du viename jei darot stalo korteles, bet ju kainos nepamenu.
http://www.dovisa.lt/
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2011 07 12, 12:05)
Ka tik mano brolis atsuisake tapti kriksto tevu buti... Mat ji i komandiruote siuncia.
As del jo nukeliau krikstynu data, ko pasekoje praradau 200 lt avansa, imoketa fotografui. Turejau daug bedu isekant kito fotografo.
O sabar, likus tiek nedaug laiko iki krikstynu pasako, kad negales dalyvauti........
Nepykit, kad cia tokiom nuotaikom, bet negaliu kaip liudna... Nezinau ka daryti........
Oi kaip užjaučiu, mes prieš du metus irgi turėjom vargo dėl krikšto tėčio, bet galiausiai išsiaiškinom, kad ir vienas kažkas- krikšto mama arba tik krikšto tėtis gali vaikutį krikštyti. Aišku tuo metu ta mintis atrodė nesąmoninga ir nepriimtina, bet kai prisimenu vargus beieškant tai šiandien dieną atrodo ko čia sukom galvą.
Papildyta:
QUOTE(irmusia @ 2011 07 12, 12:40)
sveikute,
na siaip brolis negraziai elgiasi, juk pries tiek laiko zinojo data, o darbe galima paderinti is anksto zinant
Gal dar gali jis kazka atsaukti ten???
aisku aš nežinau kas do situacija šiuo atveju, bet pav. mano vyro darbe kažką paderinti tai šansų gal koks tik 10 proc., bet šiuo atveju tai tėvai vaikutis ir krikšto tėvai yra pats svarbiausias dalykas, tai labai suprantu Esha, iš proto turbūt galima nuo nervų išeiti. Laikykitės, gal viskas išsispręs....
Papildyta:
QUOTE(s.saulute @ 2011 07 12, 13:18)
Sveikos, as irgi prisiduodu po sestadienio sventes.
Oi mergaitės kaip džiaugiamės dėl jūsų, svekinam ir baltai pavydžiu aš
jau šventė praėjo sėkmingai, rūpesčiai užmiršti... ech..
o aš va suku galvą dėl dovanų- močiutėmas nupirkau pirkinių krepšelius lauktuvėms važiuojant pas anūkę susidėti, va nežinau ką seneliui dovanoti ir krikšto tėveliams
Puodeliai su foto jau lyg ir nusibodę, rankšluosčių jau bijau dovanoti, nes per vieną šventę buvom viktoriną suorganizavę ir prizą kai išsitrukė kažkas muilą, tai pakomentavo, ką aš nesiprausęs būnu?
Nu neturėjau aišku ką atsakyti, tai bijau kad ir su rankšluosčiais kažkas tokjio nebūtų.