Ar matet? Jamam!
https://beta.lt/viln...ija1x@gmail.com
Pirmiau apsidziaugiu, paskui pamatau, kad akcija galioja vos menesi ir tik spalvotiems balionams. Na bet gal kas ir tokia vizija turi
bio isduok prasau kur pirkai pasizadejimu korteles. labai prasau
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 07 07, 17:35)
labai grazus pirmas, bet cia manau patiems tevams toki turet, o va antras geriau kazkam kitam nes nuotrauka isideda
QUOTE(s.saulute @ 2011 07 07, 17:45)
man gal antras toks siltesnis pasirode balsuociau uz antra Pirmas irgi nieko, bet man ta juodai sidabrine spalva atrodo niuroka
QUOTE(gravkyte @ 2011 07 07, 18:57)
as ir jo tikiuosi, nes svesime lauke, tai kaip pranasauja audros nesinori
as uz antra
as uz antra
Aciu uz jusu nuomone
QUOTE(Esha @ 2011 07 08, 08:32)
Ar matet? Jamam!
Pirmiau apsidziaugiu, paskui pamatau, kad akcija galioja vos menesi ir tik spalvotiems balionams. Na bet gal kas ir tokia vizija turi
Pirkau sitas, nieko ypatingo, bet ir kaina padori
http://www.cuk.lt/pr...?id_product=450
QUOTE(bio @ 2011 07 08, 11:05)
Aciu, man jie patinka. Kuklus, tuo ir grazus
QUOTE(Esha @ 2011 07 08, 11:42)
Aciu, man jie patinka. Kuklus, tuo ir grazus
Man ir patiko, jog kuklus ir graziau uz tuos, kur su vaikucio nuotrauka
QUOTE(Esha @ 2011 07 07, 13:42)
O siaip man taip patinka ornizuot maziukui Krikstynas, kad jauciu joms praejus imsiu sukt galva kokia vel svente isgalvot
Ir man tas pats
QUOTE(laurinute @ 2011 07 07, 20:23)
mamytes kaip galvojat kuria dovana seneliams pirkti
Antspaudukai 1
ar sita
Antspaudukai 2
niekaip negaliu apsispresti
Antspaudukai 1
ar sita
Antspaudukai 2
As uz antra
QUOTE(bio @ 2011 07 08, 11:05)
Labai grazios
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 07 07, 21:09)
Gavau siandien zydru serveteliu
kur ne vakar su vaikais maxei pazirejau tai nieko tokio nemaciau nors dar turiu melynu su draugeliai ko gero jeigu nerasiu nieko geresnio bus ir tos geros nes viska man susiko kriskto mama, nesutinka buti, o kita kokios noriu negales ko gero grysti, na nebent vel sesers prasyt arba kita iseitis kelti veliau krystynas keliom savaitem
Nervinuosi.
Ryt krikštynos.
laikraštukas atspauzdintas, bet...pastebėjau klaidų ir dar titulinima lape pakeist jau nėra kaip, bus baisinė gėda, bet ką padarysi.
Tortas jau šventės vietoje (nematėm kaip atrodo, bet tikiuosi, kad "teisingai"), balionai užsakyti. Kortelės atspauzdintos, angeliukai priraišioti, atminimo dovanos krikštotėvams supakuotos.
Liko susitvarkyti mamašai ragus, nagus ir visa kita. Išsilaidyt drabužius, išparceliuot sausainius po maišiukus. Buvo daugiau užmačių, bet pasikoregavom planus, tad apmažėjo ir "pretenzijų" į šventę
Va...
Ryt krikštynos.
laikraštukas atspauzdintas, bet...pastebėjau klaidų ir dar titulinima lape pakeist jau nėra kaip, bus baisinė gėda, bet ką padarysi.
Tortas jau šventės vietoje (nematėm kaip atrodo, bet tikiuosi, kad "teisingai"), balionai užsakyti. Kortelės atspauzdintos, angeliukai priraišioti, atminimo dovanos krikštotėvams supakuotos.
Liko susitvarkyti mamašai ragus, nagus ir visa kita. Išsilaidyt drabužius, išparceliuot sausainius po maišiukus. Buvo daugiau užmačių, bet pasikoregavom planus, tad apmažėjo ir "pretenzijų" į šventę
Va...
mamytes, maciau kazkas ieskojote zydru serveteliu... Siandien Norfoje pirkau, 20vnt. kainavo 2,29 litai, bet gana padorios kokybes
Labas, mergaitės,
Aš kątik iš Kauno bazių grįžau nusikalus.
Visų pirma, tai radau visokiausių servetėlių Krikštynų tema 11-12sandėly ir kainytė iki 5Lt 20vnt.
Taip pat nupirkau mažiukui baltus batukus, tiesa, pasirinkimas skurdokas, bet kaina gera, sumokėjau 35Lt su odiniu vidumi.
Dar broliui marškinukus su šlipsiuku nupirkau pasipuošti, po baltas kojinytes, žodžiu, su rūbais viskas, visi viską turi
Aš kątik iš Kauno bazių grįžau nusikalus.
Visų pirma, tai radau visokiausių servetėlių Krikštynų tema 11-12sandėly ir kainytė iki 5Lt 20vnt.
Taip pat nupirkau mažiukui baltus batukus, tiesa, pasirinkimas skurdokas, bet kaina gera, sumokėjau 35Lt su odiniu vidumi.
Dar broliui marškinukus su šlipsiuku nupirkau pasipuošti, po baltas kojinytes, žodžiu, su rūbais viskas, visi viską turi
QUOTE(laurinute @ 2011 07 07, 20:23)
mamytes kaip galvojat kuria dovana seneliams pirkti
Antspaudukai 1
ar sita
Antspaudukai 2
Antspaudukai 1
ar sita
Antspaudukai 2
Aš už antrą
QUOTE(cap carap @ 2011 07 08, 11:46)