sveikos mergaites, mes jau po savo sventes taip pat
Bandysiu papasakoti, rytas nekoks buvo, apniukes, bet artejant vidurdieniui debesys sklaidesi ir propersom lindo saule
Viskas klostesi labai pagal plana i baznycia nuvaziavome 5min iki ceremonijos, tiesa krikscioniuka rengeme kartu su kriksto mama, kriksto tevelis i batuka idejo pinigeli, kad gyvenimas turtingas butu, tai visa laika su tuo pinigeliu mazius ir isbuvo
Bernardinu baznycioje ceremonija buvo neapsakomai silta, ne uz jokius pinigus dabar nekeisciau i kita baznycia tokio grozio, tokios silumos, viskas taip sava, jauku, sirdyje visiskai ramu, nes paprasta paprasta
Aisku mazasis kriksukas tai vietoj nestovejo, apie paemima ant ranku isvis nera ka kalbet, tai ir gulejo ir sedejo ir begiojo, kunigas labai ramiai reagavo, sake nu jau vaiko aktyvumas neispasakytas, bet mes to ir tikejomes
Po ceremonijos prisisege prie krutines kaspinelius visi patraukem prie traku pilies , kur geras pusvalandis buvo skirtas fotosesijai, bet deja deja, nuejus iki tilto prapliupo dangus
pastovejom po medziais pasivaisinome mano idarytais lavasais, Arnuko saldainiais ir traukem i sventes vieta, buvom lygiai 17, kaip ir buvo planuota
Susirinke priemem visu sveciu sveikinimus , susede prie stalo priemem kriksto dokumenta, savo vaikeli palaikem virs stalo, prisipylem sampano ir pakelem taures , kad gyvenimas butu skalsus ir sedom skanauti maisto, o maistas buvo labai skanu ir gana daug nrt liko, siandien dalinau sveciams kai ne ka
tada visiems isdalinau korteles speti , kuo mazasis bus uzauges, na pagal susumavima sunus turetu eiti tevelio pedomis ir irgi buti architektu
arba dar buvo spejimu lakunas, verslininkas ar gydytojas, po to jau nesikartojantys spejimai
Tuomet visi rinkomes i lauka leisti balionu, visi garsiai susuko paeilius po palinkejima, kad angelai isgirstu ir balionai pakilo i dangu
grize prie stalo priemem krikstateviu dovana - 5 gyvenimo simbolius, labai faini, pirkti uk , Lietuvoj tokiu nemaciau
sidabrini sauksteli, bei Arno eleksyra (nepamenu kas ant etiketes tiksliai parasyta
) ir turim ji saugot iki 21m
tuomet pasveikinome ir padekojome mes kriksto teveliams, taip pat seneliams ir mociutems
ir perejau su pazadu maiseliu, kur kiekvienas istraukes pasizadejo isteseti
veliau jau visi pakilo nuo stalo ir jau visi i kruva nesusirinko, tai liko nezaistas krikstomamos zaidimas su maiseliaisi is vaiko vardo raidziu, bei mano viktorina apie Arnuka
prasidejo sokiai, 11 pakilo i dangu fejerverkai, veliau kubilas, pasisedejimai, pasikalbejimai, dar karta sokiai ir jau dede miegas , paskutiniai sveciai miegot nuejo 3 valanda, patys su vyru atgulem 2.
Ryte papusryciavome ir po truputi susikrove mantas isjudejome namu link, tai 13 jau buvome namuose.
Beja tortas labai labai skanus, pateisino visus lukescius, o sveciai sake, kad ir labai grazus, matyt as perdaug esu isranki ir tiesiog cia mano beda , kad man sunku itikti
Dar pamirsau primint , kad daug daug fotkinomes (bet foto kol kas neturiu ne vienos) buvo pildoma linkejimu knyga
Zodziu labai labai dziaugiuosi jau pasibaigusia svente
Linkim visiems graziu krikstynu