QUOTE(vyšnelė @ 2011 07 02, 06:41)
Dabar noriu klaust,ar aš čia tik viena negaminu jokiu prijuosciu,plaktuku seneliams ?Aš planuoju simboliškas dovanėles svečiams ir atsidėkojimo dovaną krikšto tėvams.Kažkaip nebesmagiai pradėjau jaustis,kad aš taip apie senelius nieko negalvoju ?Mat jiems teiksiu tas pačias dovanas,kaip ir visiems svečiams.Gal čia taip apdovanojami seneliai,kuriems krikštijami anūkai yra pirmieji?
Ne viena pas mus nebus jokių apdovanojimų (dovanų karalius mirė )
QUOTE(lilget @ 2011 07 02, 07:23)
Labas rytas
Kodel turejo but vienintele diena per mano vaiko krikstynas kai rytas baisingai apsiniaukes ir lija z
Kodel turejo but vienintele diena per mano vaiko krikstynas kai rytas baisingai apsiniaukes ir lija z
Svarbu gera nuotaika, manau pavyko šventė puikiai
QUOTE(adiavl @ 2011 07 02, 07:44)
labas vrytas, sekmes mergaite tau siandien tikekimes kad nelis, pas mus va nuo 6 iki dabar nulijo, o dabar jau saulyte sviecia, tai gal ir gerai, oras gaivesnis bus
as torto del to neuzsakineju.. pati namini iskepsiu ir visai man nebutina ten puosyba, svarbu skanus, ir naminis, vaikams drasiai galesiu duot vestuvems uzsakiau savo tai ne tik isvaizda padare kitokia, bet ir viduj skiresi (dvieju daliu jungtas buvo) tai abi dalys buvo kitokios nei uzsakiau, ir nepasakyciau kad skanus buvo...
as torto del to neuzsakineju.. pati namini iskepsiu ir visai man nebutina ten puosyba, svarbu skanus, ir naminis, vaikams drasiai galesiu duot vestuvems uzsakiau savo tai ne tik isvaizda padare kitokia, bet ir viduj skiresi (dvieju daliu jungtas buvo) tai abi dalys buvo kitokios nei uzsakiau, ir nepasakyciau kad skanus buvo...
ir aš už naminius
QUOTE(Nike @ 2011 07 02, 23:37)
labas...
as vis kankinuosi ieskodama zydru servieteliu, zydru zvakiu
kaip puosiate stala krikstydamos berniuka?
dar ieskau lininio kostiumelio arba tik lininiu kelnyciu...gal zinot Kaune bazese kuriametiksliai sandelyje tokie rubeliai gali but parduodami?
as vis kankinuosi ieskodama zydru servieteliu, zydru zvakiu
kaip puosiate stala krikstydamos berniuka?
dar ieskau lininio kostiumelio arba tik lininiu kelnyciu...gal zinot Kaune bazese kuriametiksliai sandelyje tokie rubeliai gali but parduodami?
Yra daug kur lininių rūbelių bazėj, bet tokie visi vienodi Aš penktadienį ieškojau dukrytei krikšto skraistės, tai vajė kaip nusilaksčiau kol radau. Man nepatinka lininiai rūbeliai apsiūti kokia tai atlasine juostele ir dar kokiom atlasinėm gėlytėm o dauguma rūbelių taip ir dekoruoti