Labryt
QUOTE(vyšnelė @ 2011 07 02, 06:41)
Dabar noriu klaust,ar aš čia tik viena negaminu jokiu prijuosciu,plaktuku seneliams
?Aš planuoju simboliškas dovanėles svečiams ir atsidėkojimo dovaną krikšto tėvams.Kažkaip nebesmagiai pradėjau jaustis,kad aš taip apie senelius nieko negalvoju
?Mat jiems teiksiu tas pačias dovanas,kaip ir visiems svečiams.Gal čia taip apdovanojami seneliai,kuriems krikštijami anūkai yra pirmieji?
Ne viena
Seneliai, gimus vaikui, buvo pasveikinti
Aš dovanas suruošiu tik krikštotėvams
, o svečiams, tame tarpe ir seneliams, prisiminimui angeliukai bus (prisegti prie stalo kortelės (kortelė dvigubos paskirties-stalo kortelė su vardu ir viduje padėka už dalyvavimą kriktšijant). Na gal ir infantilūs, bet man pasirodė tokie žaismingi, o ir stalčiuje nedaug vietos užims
ir lauktuvėms po pundelį imbierinių angeliukų
QUOTE(lilget @ 2011 07 02, 07:23)
Labas rytas
Kodel turejo but vienintele diena per mano vaiko krikstynas kai rytas baisingai apsiniaukes ir lija
zodziu net miegas neima. Viskas kaip ir suruosta, nors realiai jei lis visa diena teks pakoreguot planus ir anksciau pradet svest , vietoj to kad gamtoj fotkintis, labai liudna
Vakar paemem torta, visai ne toki isivaizdavau, meldziu, kad butu skanus, nes antraip busiu visai neviltyje
Nei ant torto nei ant linkejimu knygeles datos neparase, vienos pamirso, kita paaiskino, kad formu skaiciu neturejo, nors zadejo ranka rasyt, krc balganas kas kaip moka tas taip soka, pinigus ima didelius, o darbu iki galo nepadaro, bet stengiuosi islikt ori ir rami, tad nedraskau akiu, ikvepiu - iskvepiu ir vsio, keliauju dirbt darbeliu
gal pasitaisys oras
lyg ir nešalta, o ir lietus nustojo lyti...
Parodysi tortą? Primink kur užsakinėjot?
Kaži koks oras bus kitą šeštadienį?
Anyway,
GRAŽIOS ŠVENTĖS JUMS