Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 29, 14:02)

As net nebandysiu i jus lygiuotis, nes kai kurioms tas zodis "pradziamokslis" tikrai netinka. Esat profesionales  4u.gif

kodėl nebandysi? visos pradėjom nuo panašių darbų kaip tavo smile.gif čia tik noro reika ir pastangų, o ne išgirdus kritikos iš kart slėptis po lapais smile.gif
Atsakyti
Kviečiu visas jungtis į Burbuliatorių. Kas antrą pirmadienį, 18.30 visoje Lietuvoje. Smagu pabūti ir pafotografuoti - reportažą pasimokinti fotografuoti smile.gif Kuo daugiau dalyvių tuo šauniau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 06 29, 16:02)
Kviečiu visas jungtis į Burbuliatorių. Kas antrą pirmadienį, 18.30 visoje Lietuvoje. Smagu pabūti ir pafotografuoti - reportažą pasimokinti fotografuoti smile.gif Kuo daugiau dalyvių tuo šauniau smile.gif

grooooooožis
Atsakyti
Alabama - su puslapiuku tave 4u.gif labai fainas! Kaip padaryti kategorijas jau pasake.Ta proga ir as norejau padirodyti savo ale kad is telefono rasau ir negaliu ikelti nuorodos biggrin.gif

Ai dar su palkele kudroje kas gavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 06 29, 15:05)
grooooooožis

Labai šaunus renginukas. Jei būsi LT vasarą, kviečiu užsukti. Manau, Tavo berniukui labai patiktų.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 29, 14:53)
kodėl nebandysi? visos pradėjom nuo panašių darbų kaip tavo smile.gif čia tik noro reika ir pastangų, o ne išgirdus kritikos iš kart slėptis po lapais smile.gif

Tikrai nesislepsiu ax.gif Tik sakau, kad man dar tooooli iki jusu! na, bet su laiku ir pastangom kada nors pasivysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 06 29, 16:02)
[img]http://farm6.static.flickr.com/5192/5883904767_f43e4b6e0b_z.jpg[]

Kaip faina bigsmile.gif o kur bus ateinanti pirmadieni ?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 29, 15:08)
Alabama - su puslapiuku tave 4u.gif labai fainas! Kaip padaryti kategorijas jau pasake.Ta proga ir as norejau padirodyti savo ale kad is telefono rasau ir negaliu ikelti nuorodos  biggrin.gif

Ai dar su palkele kudroje kas gavo 4u.gif

As jau issiaiskinau, aciu merginom uz pagalba.Kokia as kieta cool.gif

QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 29, 15:25)
Tikrai nesislepsiu  ax.gif  Tik sakau, kad man dar tooooli iki jusu! na, bet su laiku ir pastangom kada nors pasivysiu  biggrin.gif

As pries metus panasiai fotografavau:)

Alina, grazu:)
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 29, 15:27)
Kaip faina bigsmile.gif o kur bus ateinanti pirmadieni ?

Kiekvienam mieste. Vilniuje irgi būna (ir Vilniuj ir Kaune ir Marijampolėj - visoj LT). Visada tuo pačiu laiku. Dabar bus Liepos 11d. facebook'e burbuliatorius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 29 birželio 2011 - 15:39
QUOTE(sayonara @ 2011 06 29, 11:17)
Tik neįsižeisk, bet tikrai ir taip žiejau, ir anaip.. ir padėjau trius.. jei atvirai, dašilo tik neseniai, kad ten Tu, bet užtat va, objektyviai nubalsavau, sorrius :

geras, nepažinau Editos  :: tik rašydama ir pamačius jos komentarą kirto galvon, kad gal tenajaus ana :

Gerai, kad objektyviai 4u.gif dziaugiuosi, o paskui buciau galvojus, kad super tongue.gif blush2.gif pasikelus cia sedeciau lotuliukas.gif

QUOTE(rG @ 2011 06 29, 12:15)
1. Rico, pasakyk fotokūdros niką  :  Pažiūrėsiu ar mano akis nors kiek mato, t.y. ar nors kiek pataikiau flicrėj  :  (čia sau pasikelt pasitikėjimui, tu ne prie ko : Išvis džiaugiuosi, kad neini lengviausiu keliu  ::  )

cia ax.gif nors man paciai si nuotrauka labiau patinka uz paskutine gelyte tongue.gif o gelyte pagaliuka gavo g.gif tik nenuminusuokit dabar lotuliukas.gif

QUOTE(dosa @ 2011 06 29, 13:35)
kreivas horizontas nesižiūri, būčiau merginą iš arčiau fotografavus

O aš irgi pasigirsiu-  taigi gavau palekelę ir aš toj Kūdroj, galėsiu balsuot-jėėėėė :

Horizontas nekreivas, jis jau istiesintas ir virsus nuklonuotas tongue.gif tiesiog krantine tokia ax.gif

Sveikinu 4u.gif

Airv, gerai pagavai bigsmile.gif
O burbuliatorius vyksta ne tik Lietuvoje tongue.gif ir pas mus buna, tik mum kai valanda kelio i viena puse vis supasuojam blush2.gif o ir miegot laikas maziui greitai buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 06 29, 15:39)
nuotrauka labiau patinka uz paskutine gelyte tongue.gif o gelyte pagaliuka gavo 

Tikrai tik viena pagaliuka?Gal tu eik paziurek..
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 06 29, 15:39)
Airv, gerai pagavai  bigsmile.gif
O burbuliatorius vyksta ne tik Lietuvoje tongue.gif ir pas mus buna, tik mum kai valanda kelio i viena puse vis supasuojam  blush2.gif o ir miegot laikas maziui greitai buna  blush2.gif

Kaip smagu, kad ne tik LT vyksta thumbup.gif
Atsakyti