QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 11:44)
Dedu nuotraukyte.Prisijungiau prie FB fotografuojanciu temos tikedamasi daugiau komentru,kritikos bet ziuriu,kad SM vistiek aktyviau sitas reikalas vyksta
Sviesa grazi, kompoziciskai irgi tvarkinga... Man asmeniskai per tamsu, del to spalvos dirbtinokos gaunasi... ir dar prikibsiu prie formato... jei jau karpai stenkis daryti arba taisiklinga kvadrata arba jau 2x3...
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 29, 12:01)
Del tavo foto, Akasha, tai pati nezianu, bet kazkas man kliuna. Nesuprantu kur ziuri mergina, kodel tas fotoaparatas apverstas, ar ji kazka apziurineja, ar fotografuot save bando, ar kas cia vyksta bet cia mano subjektyvi nuomone.
nu smagu isgisrsti nuomone ... Apziurineja apziurineja.... nu pabandyk isijausti, va gavus toki fotika i ranka, ka pati darytum is pradziu reiktu viska apziureti, kur kas ir kaip reguliuojasi.... tai va butent tai ji ir daro
Man paciai sis kadras imponuoja del siauros fokuso zonos, kuri uzkabina blakstienas, kamputi lupos ir ranka... ir tai issidesto aplink kadro centra...
QUOTE(Rico @ 2011 06 29, 12:47)
Akashos mergina patiko
Nezinau kodel nerodo, net man dabar, pirmai rode kai ikeliau dedu dar
Nezinau kodel nerodo, net man dabar, pirmai rode kai ikeliau dedu dar
Dekui Edita... Beje del tavo foto nu negaliu nesutikti su Ssyonara.... Viska teisingai kudroj issake...
QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 29, 14:29)
kokios jus pleputes
kadangi likau nelabai pastebeta, tai gal pabandysiu ir as prisijungti su savo "menu". Tik labai jau nesisaipykit
Cia kazkada MB dariau...
kadangi likau nelabai pastebeta, tai gal pabandysiu ir as prisijungti su savo "menu". Tik labai jau nesisaipykit
Cia kazkada MB dariau...
Na as iskarto su keleta patarimu... pirmiausiai koliaziuke labiausiai kliuva, kad fotografuota placiu kampu.... Stenkis (jei tai muiline) bent kiek prisizoomint... Tada maziau iskraipys veida... Via labiausiai portretams tinka taisykle...
Antros foto nesuprantu... nesuprantu ka tu ten darei Paaiskink man...