Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 11:44)
Dedu nuotraukyte.Prisijungiau prie FB fotografuojanciu temos tikedamasi daugiau komentru,kritikos bet ziuriu,kad SM vistiek aktyviau sitas reikalas vyksta ax.gif

Sviesa grazi, kompoziciskai irgi tvarkinga... Man asmeniskai per tamsu, del to spalvos dirbtinokos gaunasi... ir dar prikibsiu prie formato... jei jau karpai stenkis daryti arba taisiklinga kvadrata arba jau 2x3...

QUOTE(Vanillla @ 2011 06 29, 12:01)
Del tavo foto, Akasha, tai pati nezianu, bet kazkas man kliuna. Nesuprantu kur ziuri mergina, kodel tas fotoaparatas apverstas, ar ji kazka apziurineja, ar fotografuot save bando, ar kas cia vyksta biggrin.gif bet cia mano subjektyvi nuomone.

smile.gif nu smagu isgisrsti nuomone smile.gif... Apziurineja apziurineja.... nu pabandyk isijausti, va gavus toki fotika i ranka, ka pati darytum smile.gif is pradziu reiktu viska apziureti, kur kas ir kaip reguliuojasi.... tai va butent tai ji ir daro smile.gif
Man paciai sis kadras imponuoja del siauros fokuso zonos, kuri uzkabina blakstienas, kamputi lupos ir ranka... ir tai issidesto aplink kadro centra... smile.gif

QUOTE(Rico @ 2011 06 29, 12:47)
Akashos mergina patiko  4u.gif

Nezinau kodel nerodo, net man dabar, pirmai rode kai ikeliau  g.gif dedu dar  ax.gif

Dekui Edita... Beje del tavo foto nu negaliu nesutikti su Ssyonara.... Viska teisingai kudroj issake...

QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 29, 14:29)
kokios jus pleputes  bigsmile.gif

kadangi likau nelabai pastebeta, tai gal pabandysiu ir as prisijungti su savo "menu". Tik labai jau nesisaipykit  biggrin.gif

Cia kazkada MB dariau...

Na as iskarto su keleta patarimu... pirmiausiai koliaziuke labiausiai kliuva, kad fotografuota placiu kampu.... Stenkis (jei tai muiline) bent kiek prisizoomint... Tada maziau iskraipys veida... Via labiausiai portretams tinka taisykle...

Antros foto nesuprantu... nesuprantu ka tu ten darei g.gif Paaiskink man... ax.gif
Atsakyti
*DzyDzy*,va tokiu kaip as vadinu pasiniu nuotrauku ir pas mane pilna,kur galuniu nerasta,fonas bilekoks doh.gif Cia as apie koliaza kalbu.Kur medis,tai asmeniskai nelabai patinka tokie pazaidimai.O ten kur tetis,tai as nesuprantu tokiu foto,todel nekomentuosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 06 29, 13:23)
Prie kiekvieno nuotraukų posto, kur yra žymės reikia parašyti asmeninė fotosesija, vestuvės ar pan, ir tada kūrime pridėti programėlę "etiketės". Na jeigu nesupratot ką parašiau tai per Až galiu padėti  biggrin.gif

Taip-taip, aciu:)Sito ir klausiau.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 29, 13:27)
VISOS ir NUOSTABIOS. Spaudžiu.
Jei Tu turi omenyje meniu, tai ten kur yra pranešimų rašymas-> Naujas pranešmas-> šalia yra mygtukas redaguoti puslapius ar puslapių kūrimas, va ten ir galit dėt naujus mygtukus: Kontaktai, Apie mane, Galerija ir pan... 4u.gif

O, liuks.Ziuresiu.O kaip tau gaunasi tokios dideles nuotraukos?
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 06 29, 12:16)
oi, geras, analogiska as sian nesiau cia parodyt 4u.gif  tik mano su spalvos is vis tregedija doh.gif  kaip tvarkyt? ar isvis verta ka tvarkyt?

Pirmoje truputi kliuva kampas... na is labai zemai imta...

Antroji visai idomi... veikuciai tokie fainuoliai su savo emocijom... smile.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 06 29, 13:13)
oukei, jau galiu dalį parodyt...

Na ner cia ka pridurt... Labai liuks... Trecia favorite.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 29, 13:46)
Taip-taip, aciu:)Sito ir klausiau.
O, liuks.Ziuresiu.O kaip tau gaunasi tokios dideles nuotraukos?

Po nuotrauka kai užeini išmetą pasirinkimą: rinkis ITIN didelė.

Be to, pas mane puslapis programuotas truputėlį, specialiai foto blogui... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 29, 13:48)
Po nuotrauka kai užeini išmetą pasirinkimą: rinkis ITIN didelė.

Be to, pas mane puslapis programuotas truputėlį, specialiai foto blogui... ax.gif

Aaaa, va-va.
Na niekis, as grazi ir taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 29, 13:43)
Na as iskarto su keleta patarimu... pirmiausiai koliaziuke labiausiai kliuva, kad fotografuota placiu kampu.... Stenkis (jei tai muiline) bent kiek prisizoomint... Tada maziau iskraipys veida... Via labiausiai portretams tinka taisykle...

Antros foto nesuprantu... nesuprantu ka tu ten darei  g.gif  Paaiskink man... ax.gif

Stengsiuos biggrin.gif
ten "obuolius kabinau"... nezinau.. tiesiog tokia "atvirutine" ideja buvo ax.gif

QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 13:44)
*DzyDzy*,va tokiu kaip as vadinu pasiniu nuotrauku ir pas mane pilna,kur galuniu nerasta,fonas bilekoks doh.gif Cia as apie koliaza kalbu.Kur medis,tai asmeniskai nelabai patinka tokie pazaidimai.O ten kur tetis,tai as nesuprantu tokiu foto,todel nekomentuosiu ax.gif

Juk sakiau, kad man dar toli grazu iki kokybisku, "ne pasiniu" nuotrauku mirksiukas.gif
O ten nera ka suprast. Foto ir tiek. Pagautas judesys...
As net nebandysiu i jus lygiuotis, nes kai kurioms tas zodis "pradziamokslis" tikrai netinka. Esat profesionales 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DzyDzy*: 29 birželio 2011 - 14:04
QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 29, 13:02)
Stengsiuos biggrin.gif
ten "obuolius kabinau"... nezinau.. tiesiog tokia "atvirutine" ideja buvo  ax.gif
Juk sakiau, kad man dar toli grazu iki kokybisku, "ne pasiniu" nuotrauku  mirksiukas.gif
O ten nera ka suprast. Foto ir tiek. Pagautas judesys...
As net nebandysiu i jus lygiuotis, nes kai kurioms tas zodis "pradziamokslis" tikrai netinka. Esat profesionales  4u.gif

Dzy,pas mane pilnas kompas tokiu pasiniu foto doh.gif Nenuleisk ranku,nenukabink nosies ir ismoksi mirksiukas.gif
Del profesonaliu tai sutinku 100%
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2011 06 29, 12:43)
Sviesa grazi, kompoziciskai irgi tvarkinga... Man asmeniskai per tamsu, del to spalvos dirbtinokos gaunasi... ir dar prikibsiu prie formato... jei jau karpai stenkis daryti arba taisiklinga kvadrata arba jau 2x3...

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 06 29, 12:20)
oranžinę organzą  smile.gif

trečioji ypatinga thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 29, 14:46)
Pirmoje truputi kliuva kampas... na is labai zemai imta...

Antroji visai idomi... veikuciai tokie fainuoliai su savo emocijom... smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 06 29, 05:54)
ačiū! smile.gif verčiu per gradient map, stumdau curves, variations, kartais kokį nors skaidrų rūkelį užmetu.

Ir kap tą rūkelį užmeti? ax.gif
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 29, 07:47)
ir as dedu viena, kuri nera ideali, bet jau emocija  bigsmile.gif  Pati lydausi del sios foto biggrin.gif bet galit ir patarkuot tongue.gif

Emociškai smagi, bet padegimai truputėlį erzina.
QUOTE(Akasha @ 2011 06 29, 09:00)
Kritikai....

Kažkaip man šį kartą nesižiūri, gal aš kitaip būčiau kadravus
QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 09:44)
Dedu nuotraukyte.Prisijungiau prie FB fotografuojanciu temos tikedamasi daugiau komentru,kritikos bet ziuriu,kad SM vistiek aktyviau sitas reikalas vyksta ax.gif

Labai liuks kadras, apšvietimas superinis, spalviškai gražu, sutinku su Akasha dėl formato nuotraukos

QUOTE(Rico @ 2011 06 29, 10:47)
Nezinau kodel nerodo, net man dabar, pirmai rode kai ikeliau  g.gif dedu dar  ax.gif

kreivas horizontas nesižiūri, būčiau merginą iš arčiau fotografavus

QUOTE(Alabama @ 2011 06 29, 11:07)
Busiu nekukli ir pakelsiu pati sau uodega
vat
blush2.gif

Ou je, sveikinimai ta proga 4u.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 06 29, 11:13)
oukei, jau galiu dalį parodyt...

Nu šis modeliukas+vintage tai kažkas nerealaus wub.gif Tu čia su tais "ekšenais" darei, ane?

QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 29, 12:29)
kadangi likau nelabai pastebeta, tai gal pabandysiu ir as prisijungti su savo "menu". Tik labai jau nesisaipykit  biggrin.gif

Koliaže vaikiukas per daug suspaustas.

O aš irgi pasigirsiu- taigi gavau palekelę ir aš toj Kūdroj, galėsiu balsuot-jėėėėė bigsmile.gif clap.gif cool.gif
Atsakyti
je taime gera žiūrėti į tavo portretus. Ir modeliuką nuostabų turi. Abi šaunuolės.

Atsakyti