Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2011 07 04, 13:52)
Mintis - dalis manęs, vidinės būsenos...bet smagiausia būtų jei kiekviena interpretuotumėt pagal save.

Pasimėčiau su interpretacija... Pradžioj labai slogu pasirodė, kuo ilgiau žiūriu - gal tiesiog ramybė... Norėtųsi kažko lengvesnio ant galvos, na šiek tiek krentančio, o ne tarsi užmauto. Gražu tas susukimas nuo galvos nueinantis žemyn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 04 liepos 2011 - 13:11
QUOTE(Yvette @ 2011 07 04, 09:44)

Kikirike spalvota faina, bet jb tai foto visai netinka. O ir tu toj foto kontrasto pagailėjai. Nea, spalvota geriau.

dėkui smile.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 04, 12:13)
Man ši patinka, bet laikrodis per grubus, na kažkaip atima dėmesį.

sutinku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 04, 12:57)
Pasimėčiau su interpretacija... Pradžioj labai slogu pasirodė, kuo ilgiau žiūriu - gal tiesiog ramybė... Norėtųsi kažko lengvesnio ant galvos, na šiek tiek krentančio, o ne tarsi užmauto. Gražu tas susukimas nuo galvos nueinantis žemyn.

Dėkui už nuomonę 4u.gif

Aš dar spalvotų atnešu. Liūdno veido mergina (keliu iš FB tai sorry už kokybę).
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 04, 13:47)
A čia klausimas ar teigimas? biggrin.gif
Jeigu teigimas, dėkui už tikėjimą manim, jeigu klausimas, tai nežinau, kartais galvoju, kad prastai man, man reikia technikos, kuri už mane viską darytų biggrin.gif

P.S. O kas čia konkrečiai "geriau"?

matai, kokia as bloga biggrin.gif man nepatinka foto. emocija nelabai skani. plaukuciai grazus, bet nera to, kad kabintu.. nes ir spalvos man negrazu, ir isdegimai veiduko. ir toks bardakelis visur.. todel ir sakau, kad gali ir geriau, nes macius geriau smile.gif
Atsakyti
musam tema?
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 07 04, 01:25)
Aš irgi prie naktinių jungiuosi biggrin.gif šiek tiek kitokia nuotrauka, dėl įvairumo smile.gif

man tai si labai patinka smile.gif Airv, dekui heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 04 liepos 2011 - 13:56
QUOTE(vikaPika @ 2011 07 04, 13:55)
musam tema?

O paskui visi dėkosim ir sveikinsimės pirmam puslapy lotuliukas.gif Atleisk už ironiją, aš amžina nepritapėlė biggrin.gif

Airv, man pirma patinka smile.gif Spalvos, tokios sodrios smile.gif Antra kaip iš tavęs tai paprastesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 04, 13:56)
man tai si labai patinka smile.gif Airv, dekui  heart.gif

Ačiū Tau - atgaiva mano sielai buvai wub.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 04, 13:57)
Airv, man pirma patinka smile.gif Spalvos, tokios sodrios smile.gif Antra kaip iš tavęs tai paprastesnė smile.gif

Priimsiu kaip komplimentą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 07 04, 13:59)
Priimsiu kaip komplimentą smile.gif

Tai taip taip, čia komplimentas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 04, 14:00)
Tai taip taip, čia komplimentas  wub.gif

Tai liuks tada biggrin.gif
Msšam temą - rakursas atsibodęs. kadravimas pabodęs šiam modeliui, bet man mielai žiūrisi, lengvai. Rodausi.
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti