Aciu, merginos
Akasha, dekui uz pastabas, pati matau, kad su spalvom ziauriai grybauju. Prisiverciau fotografuot RAW formatu, bet ziuriu, kad dar blogiau man sekas, nes taip nusireguliuoju, kad po to nezinau kaip atitaisyt
Papildyta:
Del tavo foto, Akasha, tai pati nezianu, bet kazkas man kliuna. Nesuprantu kur ziuri mergina, kodel tas fotoaparatas apverstas, ar ji kazka apziurineja, ar fotografuot save bando, ar kas cia vyksta bet cia mano subjektyvi nuomone.
Fox, gelytes lb lb idomiai atrodo
QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 11:44)
Dedu nuotraukyte.Prisijungiau prie FB fotografuojanciu temos tikedamasi daugiau komentru,kritikos bet ziuriu,kad SM vistiek aktyviau sitas reikalas vyksta
super
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 29, 11:49)
ryt varau nėštukę fotkint
nieko neapgalvojau, jokų detalių, niekooooooooooooo tik vietą sugalvojau, varysim į Molėtus, į pionierių stovyklą, ten labai faina vieta, ir miškas, ir ežeras, ir daug visokių medinių namukų tik reikia dar su savininku susitart, kad įleistų..
bet kokias detalės sugalvot? kaip fotkint? man stresas niekada neštukės nefotkinau, išsytus save ji su vyru bus, sakė baltai apsirengs, tai tik gėlių laukinių paprašiau pasirūpint.. o ką dar help
nieko neapgalvojau, jokų detalių, niekooooooooooooo tik vietą sugalvojau, varysim į Molėtus, į pionierių stovyklą, ten labai faina vieta, ir miškas, ir ežeras, ir daug visokių medinių namukų tik reikia dar su savininku susitart, kad įleistų..
bet kokias detalės sugalvot? kaip fotkint? man stresas niekada neštukės nefotkinau, išsytus save ji su vyru bus, sakė baltai apsirengs, tai tik gėlių laukinių paprašiau pasirūpint.. o ką dar help
nusiramink,gyliai įkvėpk,užsimerk ir pagalvok....nieko nėra baisaus...aš tai kadangi kai susiplanuoji vistiek nesigauna,tai jau žinau ,kad visdėlto tenka improvizuoti vietoje... gal paparašyk ,kad dar kokių rūbelių atsivežtų - nes mano atveju deja žiūrėjosi geriau kita rūbų spalva
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 29, 09:47)
ir as dedu viena, kuri nera ideali, bet jau emocija Pati lydausi del sios foto bet galit ir patarkuot
oi, geras, analogiska as sian nesiau cia parodyt tik mano su spalvos is vis tregedija kaip tvarkyt? ar isvis verta ka tvarkyt?
Ir dar viena
horizontas per viduri o kas dar?
Fox, man grazu
QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 09:44)
Dedu nuotraukyte.Prisijungiau prie FB fotografuojanciu temos tikedamasi daugiau komentru,kritikos bet ziuriu,kad SM vistiek aktyviau sitas reikalas vyksta
cia tavo? man patiko, tik kazkaip nepakomentavau sikart
teorija pasiskaityk tu gavai tai kas ir turejo gautis- isryskinti objekto konturai, naturaliai pasarpinti jei norejai svieseniu aguonu reikejo ilginti islaikyma, bet tada padideja tikimybe, kad fonas isdegs, taigi nelengva fotografuoti pries saule jei gerai pamenu rekomenduoja F8-11 ir tada ziuret kas gaunasi su skirtingais islaikymais
Akashos mergina patiko
Nezinau kodel nerodo, net man dabar, pirmai rode kai ikeliau dedu dar
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 29, 10:49)
ryt varau nėštukę fotkint
mano patarimas: atsipalaiduok ir net negalvok apie tai. kai susitiksi, idėjos pačios ateis. jei ne, yra begalė jaukių, paprastų pozų, kurias įamžinus viskas bus gerai fotografuodama galvok, kaip pati norėtum atrodyti per nėščiosios fotosesiją - padeda.
Rico, prikomentavau kūdroj. Sorry už atvirumą. Nu bet šį kartą man nepasiteisino sprendimai, nu nėėėėėra fotkės, mano galva
Papildyta:
raik sveikint? šOmpaną merkt, gėles laistyt?
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 06 29, 12:07)
raik sveikint? šOmpaną merkt, gėles laistyt?
QUOTE(sayonara @ 2011 06 29, 11:09)
Rico, prikomentavau kūdroj. Sorry už atvirumą. Nu bet šį kartą man nepasiteisino sprendimai, nu nėėėėėra fotkės, mano galva
Aciu uz atviruma ir uz kritika
mokytis dar ir mokytis
Tai ji
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 06 29, 11:07)
sveikinu
QUOTE(je t'aime @ 2011 06 29, 11:13)
oukei, jau galiu dalį parodyt...
šitoj man šviesa patinka. ir dar toks rūkelis gavosi - per medžiagą fotografavau.
šitoj man šviesa patinka. ir dar toks rūkelis gavosi - per medžiagą fotografavau.
Man si labiausiai patiko
QUOTE(Rico @ 2011 06 29, 12:15)
Tik neįsižeisk, bet tikrai ir taip žiejau, ir anaip.. ir padėjau trius.. jei atvirai, dašilo tik neseniai, kad ten Tu, bet užtat va, objektyviai nubalsavau, sorrius
geras, nepažinau Editos tik rašydama ir pamačius jos komentarą kirto galvon, kad gal tenajaus ana
QUOTE(sayonara @ 2011 06 29, 12:13)
Nu gal kompota koki nebent.
QUOTE(je t'aime @ 2011 06 29, 12:13)
Ou mai gad, kaip gerai.
Kokia medziaga uzdejai?