Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ai tingiu plėstis kodėl nepatinka apdirbimas.
Nu vat mano kelias foto tik pora žmonių pakomentavo ir nezyziu ir tai ne pačią foto komentavo o vaiko akis smile.gif
Džiaukimės tuo, ką gaunam ir tiek. Nesvarbu, kad tai vienas žodis ar pora.

Airv, tavo ši foto labai patinka. Ne eilinė, tad gal ne visi ir supras, bet labai liuks.

RG rankų foto faina. Aš dažnai iš nugaros žmones mieste fotografuodavau,. vyras pradėjo bumbėti ir atpratau. Todėl dabar žiūrint į tavo foto irgi nepatinka. Na nerandu pateisinimo kodėl iš nugaros fotografuota. Nei kokios įdomesnės detalės rankose ar dar kažko kito patraukiančio akį.
Visų kitų nematau. Iš tų kur klausi kaip geriau, man dešinėje patinka.

Kikirike spalvota faina, bet jb tai foto visai netinka. O ir tu toj foto kontrasto pagailėjai. Nea, spalvota geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 liepos 2011 - 08:59
QUOTE(Yvette @ 2011 07 04, 08:44)
Aš dažnai iš nugaros žmones mieste fotografuodavau,. vyras pradėjo bumbėti ir atpratau. Todėl dabar žiūrint į tavo foto irgi nepatinka. Na nerandu pateisinimo kodėl iš nugaros fotografuota. Nei kokios įdomesnės detalės rankose ar dar kažko kito patraukiančio akį.
Ai kol drąsos neturiu iš priekio, tol teks tokiomis man tenkintis biggrin.gif Nežinau kas traukia. Kažkas, atsibos gal. Dideliam mieste kažkas kažkur skuba. Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 03, 23:02)
o čia vėl nakčiai  lotuliukas.gif  blush2.gif

Pirma grazi, antra- ne- plaukai krenta taip, kad atrodo, kad pagurklis didziulis islindes, o ir pati poza nepatogi

QUOTE(rG @ 2011 07 03, 23:44)

Si ir kelios kitos pacios graziausios tongue.gif mirksiukas.gif

O flikre su kojom is sono labai faina rolleyes.gif ir rankos ax.gif

Dosos kojos patiko ka maciau ax.gif

Airv irgi bigsmile.gif

Gottes patinka, kad vos vos liecia vandeni kojom, butu va koju kadras idomus, bet tau jau negalima tokiais fintais uzsiimineti blush2.gif

Yvettes berniukas su versiuku (ir koliaze) man labai patiko, ner ka kritikuoti, o pagyru jau buvo blush2.gif bet neiseina is galvos ax.gif va as gaudau, gaudau, ir nieko gero, o cia toks naturalus mielas momentas rolleyes.gif

Tiesa, prisiminiau, as dariau foto knygas per http://www.albeli.com/ (UK psl), nezinau ar pas Yvette jie daro blush2.gif bet kokybe super thumbup.gif
(teko karta per kitur spausdinti, tai nepalyginsi doh.gif spalvos nuvaziavusios, tamsu, psl isdestymo pasirinkimo ner ir t.t. )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 04 liepos 2011 - 09:28
QUOTE(Yvette @ 2011 07 04, 08:44)
ai tingiu plėstis kodėl nepatinka apdirbimas.
Nu vat mano kelias foto tik pora žmonių pakomentavo ir nezyziu ir tai ne pačią foto komentavo o vaiko akis smile.gif

Na, kaip nekomentuoja, suprantu, kad nuotrauka buvo neįdomi ir nepatraukė.. Bet jei jau ryžtasi kažką pasakyti, visada labai džiaugiuosi išsamiu komentaru smile.gif

Pabandysiu vos padidint kontrasto, vieninga Jūsų nuomonė buvo būtent dėl jo smile.gif Man visgi šiandien jo gal ir labiau trūksta.. Ačiūū, bandysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2011 07 04, 09:27)

Tiesa, prisiminiau, as dariau foto knygas

Ačiū. Labai man reikėjo smile.gif O kur darytos nepatiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 07 04, 10:27)

Tiesa, prisiminiau, as dariau foto knygas per

aš galvojau pradžioje atsispausti vieną variantą ir pažiūrėti kas gaunasi. Vokietijoj spausdins tai turėčiau greitai ir gauti. Noriu spausti kaip paprastą knygą, o ne fotoalbumą. Atostogų nuotraukas kaip fotoknygą spausdinu, bet šiuo atveju įsivaizduoju kažką kitko, nenoriu tokio varianto kaip jau turiu. Todėl ir bandysiu pradžioje kitaip spausti.
Juolab, fotoknygos kaina būtų žymiai didesnė, nemanau, kad užtiek norėčiau ją sau įsigyti.
Atsakyti
Truputi pafotografavau savo mergaiciukes, sunku labai laika isderint kad kur nors toliau nuvaziuot laukiam kal visom laisva bus, nes dabar tai as tai jos dirba, islindom truputi prie namu i parkeli. Keliu kelias nuotraukytes cia kitos FLickr Su pc nieko netvarkiau, dedu visas original tai labai lauksiu ir patarimu ka su pc patvarkyti ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sakgintare: 04 liepos 2011 - 10:58
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 04, 01:02)
o čia vėl nakčiai  lotuliukas.gif  blush2.gif

user posted image

Man ši patinka, bet laikrodis per grubus, na kažkaip atima dėmesį.

QUOTE(airv @ 2011 07 04, 01:25)
Aš irgi prie naktinių jungiuosi biggrin.gif šiek tiek kitokia nuotrauka, dėl įvairumo smile.gif
user posted image

Čia auto? O su kokia mintim fotografavai?

QUOTE(gotte @ 2011 07 04, 08:43)
Savaitgalį fotografavau nėštukę, keliu vieną foto jūsų teismui:
user posted image

Man labai daili nėštukės suknutė, pilvukas toks apskritas, bet nepatinka, kad arbūzas prapjautas, labai man gadina vaizdą sėklos, jų tiek daug, na kažkaip man nesižiūri... Aš gal būčiau dėjusi šalia nepjautą arbūzą, būtų apvalus, kaip ir pilvukas. Paskui gal būčiau papjausčiusi ir vieną arbūzą pafotkinusi ir kokį koliažą sumasčiusi:)
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 07 04, 10:27)
Tiesa, prisiminiau, as dariau foto knygas per http://www.albeli.com/ (UK psl), nezinau ar pas Yvette jie daro  blush2.gif bet kokybe super  thumbup.gif
(teko karta per kitur spausdinti, tai nepalyginsi  doh.gif spalvos nuvaziavusios, tamsu, psl isdestymo pasirinkimo ner ir t.t. )

Aš ir pasidariau LT fotoknygą, tai buvau lengvam šoke pamačius rezultatą. Nors buvau atsispausdinusi kelis bandomuosius psl.
Paskui radau kas daro ir LT geriau, bet biški kainos kandžiojasi...
Gal žinai kokiu būdu spausdina puslapius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 04 liepos 2011 - 12:18
Aš gi kaime buvau, šio to atsivežiau, pamažėl pasirodysiu.
Kaip jums? Ar su rankytėm viskas tvarkoj?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 04 liepos 2011 - 12:41
QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 04, 13:40)
Aš gi kaime buvau, šio to atsivežiau, pamažėl pasirodysiu.
Kaip jums? Ar su rankytėm viskas tvarkoj?

Žydraake, gali geriau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 04, 13:46)
Žydraake, gali geriau wink.gif

A čia klausimas ar teigimas? biggrin.gif
Jeigu teigimas, dėkui už tikėjimą manim, jeigu klausimas, tai nežinau, kartais galvoju, kad prastai man, man reikia technikos, kuri už mane viską darytų biggrin.gif

P.S. O kas čia konkrečiai "geriau"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 04 liepos 2011 - 12:49
Dėkui, merginos, už komentarus smile.gif Smagu jų sulaukti, nors pati ir nedažna komentuotoja esu (bet kai turiu laiko komentarams, jau viskas išsakyta būna) smile.gif
Čia, galima sakyti, kad beveik auto - kiekviena nuotrauka tai dalis autoriaus smile.gif nuotraukoj nuostabiųjų rankų šeimininkė smile.gif Mintis - dalis manęs, vidinės būsenos...bet smagiausia būtų jei kiekviena interpretuotumėt pagal save.
Atsakyti