ai tingiu plėstis kodėl nepatinka apdirbimas.
Nu vat mano kelias foto tik pora žmonių pakomentavo ir nezyziu ir tai ne pačią foto komentavo o vaiko akis
Džiaukimės tuo, ką gaunam ir tiek. Nesvarbu, kad tai vienas žodis ar pora.
Airv, tavo ši foto labai patinka. Ne eilinė, tad gal ne visi ir supras, bet labai liuks.
RG rankų foto faina. Aš dažnai iš nugaros žmones mieste fotografuodavau,. vyras pradėjo bumbėti ir atpratau. Todėl dabar žiūrint į tavo foto irgi nepatinka. Na nerandu pateisinimo kodėl iš nugaros fotografuota. Nei kokios įdomesnės detalės rankose ar dar kažko kito patraukiančio akį.
Visų kitų nematau. Iš tų kur klausi kaip geriau, man dešinėje patinka.
Kikirike spalvota faina, bet jb tai foto visai netinka. O ir tu toj foto kontrasto pagailėjai. Nea, spalvota geriau.
QUOTE(Yvette @ 2011 07 04, 08:44)
Aš dažnai iš nugaros žmones mieste fotografuodavau,. vyras pradėjo bumbėti ir atpratau. Todėl dabar žiūrint į tavo foto irgi nepatinka. Na nerandu pateisinimo kodėl iš nugaros fotografuota. Nei kokios įdomesnės detalės rankose ar dar kažko kito patraukiančio akį.
Ai kol drąsos neturiu iš priekio, tol teks tokiomis man tenkintis Nežinau kas traukia. Kažkas, atsibos gal. Dideliam mieste kažkas kažkur skuba. Ačiū. QUOTE(Kikirike @ 2011 07 03, 23:02)
Pirma grazi, antra- ne- plaukai krenta taip, kad atrodo, kad pagurklis didziulis islindes, o ir pati poza nepatogi
QUOTE(rG @ 2011 07 03, 23:44)
Si ir kelios kitos pacios graziausios
O flikre su kojom is sono labai faina ir rankos
Dosos kojos patiko ka maciau
Airv irgi
Gottes patinka, kad vos vos liecia vandeni kojom, butu va koju kadras idomus, bet tau jau negalima tokiais fintais uzsiimineti
Yvettes berniukas su versiuku (ir koliaze) man labai patiko, ner ka kritikuoti, o pagyru jau buvo bet neiseina is galvos va as gaudau, gaudau, ir nieko gero, o cia toks naturalus mielas momentas
Tiesa, prisiminiau, as dariau foto knygas per http://www.albeli.com/ (UK psl), nezinau ar pas Yvette jie daro bet kokybe super
(teko karta per kitur spausdinti, tai nepalyginsi spalvos nuvaziavusios, tamsu, psl isdestymo pasirinkimo ner ir t.t. )
QUOTE(Yvette @ 2011 07 04, 08:44)
ai tingiu plėstis kodėl nepatinka apdirbimas.
Nu vat mano kelias foto tik pora žmonių pakomentavo ir nezyziu ir tai ne pačią foto komentavo o vaiko akis
Na, kaip nekomentuoja, suprantu, kad nuotrauka buvo neįdomi ir nepatraukė.. Bet jei jau ryžtasi kažką pasakyti, visada labai džiaugiuosi išsamiu komentaru
Pabandysiu vos padidint kontrasto, vieninga Jūsų nuomonė buvo būtent dėl jo Man visgi šiandien jo gal ir labiau trūksta.. Ačiūū, bandysiu
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2011 07 04, 09:27)
Ačiū. Labai man reikėjo O kur darytos nepatiko?
QUOTE(Rico @ 2011 07 04, 10:27)
Tiesa, prisiminiau, as dariau foto knygas per
aš galvojau pradžioje atsispausti vieną variantą ir pažiūrėti kas gaunasi. Vokietijoj spausdins tai turėčiau greitai ir gauti. Noriu spausti kaip paprastą knygą, o ne fotoalbumą. Atostogų nuotraukas kaip fotoknygą spausdinu, bet šiuo atveju įsivaizduoju kažką kitko, nenoriu tokio varianto kaip jau turiu. Todėl ir bandysiu pradžioje kitaip spausti.
Juolab, fotoknygos kaina būtų žymiai didesnė, nemanau, kad užtiek norėčiau ją sau įsigyti.
Truputi pafotografavau savo mergaiciukes, sunku labai laika isderint kad kur nors toliau nuvaziuot laukiam kal visom laisva bus, nes dabar tai as tai jos dirba, islindom truputi prie namu i parkeli. Keliu kelias nuotraukytes cia kitos FLickr Su pc nieko netvarkiau, dedu visas original tai labai lauksiu ir patarimu ka su pc patvarkyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 04, 01:02)
Man ši patinka, bet laikrodis per grubus, na kažkaip atima dėmesį.
QUOTE(airv @ 2011 07 04, 01:25)
Čia auto? O su kokia mintim fotografavai?
QUOTE(gotte @ 2011 07 04, 08:43)
Man labai daili nėštukės suknutė, pilvukas toks apskritas, bet nepatinka, kad arbūzas prapjautas, labai man gadina vaizdą sėklos, jų tiek daug, na kažkaip man nesižiūri... Aš gal būčiau dėjusi šalia nepjautą arbūzą, būtų apvalus, kaip ir pilvukas. Paskui gal būčiau papjausčiusi ir vieną arbūzą pafotkinusi ir kokį koliažą sumasčiusi:)
QUOTE(Rico @ 2011 07 04, 10:27)
Tiesa, prisiminiau, as dariau foto knygas per http://www.albeli.com/ (UK psl), nezinau ar pas Yvette jie daro bet kokybe super
(teko karta per kitur spausdinti, tai nepalyginsi spalvos nuvaziavusios, tamsu, psl isdestymo pasirinkimo ner ir t.t. )
Aš ir pasidariau LT fotoknygą, tai buvau lengvam šoke pamačius rezultatą. Nors buvau atsispausdinusi kelis bandomuosius psl.
Paskui radau kas daro ir LT geriau, bet biški kainos kandžiojasi...
Gal žinai kokiu būdu spausdina puslapius?
QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 04, 13:40)
Aš gi kaime buvau, šio to atsivežiau, pamažėl pasirodysiu.
Kaip jums? Ar su rankytėm viskas tvarkoj?
Kaip jums? Ar su rankytėm viskas tvarkoj?
Žydraake, gali geriau
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 04, 13:46)
Žydraake, gali geriau
A čia klausimas ar teigimas?
Jeigu teigimas, dėkui už tikėjimą manim, jeigu klausimas, tai nežinau, kartais galvoju, kad prastai man, man reikia technikos, kuri už mane viską darytų
P.S. O kas čia konkrečiai "geriau"?
Dėkui, merginos, už komentarus Smagu jų sulaukti, nors pati ir nedažna komentuotoja esu (bet kai turiu laiko komentarams, jau viskas išsakyta būna)
Čia, galima sakyti, kad beveik auto - kiekviena nuotrauka tai dalis autoriaus nuotraukoj nuostabiųjų rankų šeimininkė Mintis - dalis manęs, vidinės būsenos...bet smagiausia būtų jei kiekviena interpretuotumėt pagal save.
Čia, galima sakyti, kad beveik auto - kiekviena nuotrauka tai dalis autoriaus nuotraukoj nuostabiųjų rankų šeimininkė Mintis - dalis manęs, vidinės būsenos...bet smagiausia būtų jei kiekviena interpretuotumėt pagal save.