Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aš irgi prie naktinių jungiuosi biggrin.gif šiek tiek kitokia nuotrauka, dėl įvairumo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 04 liepos 2011 - 00:28
Nu gerai, aš irgi:

Ir, kad prie airv tikčiau biggrin.gif

user posted image

user posted image

Ir prie kikirikės biggrin.gif

user posted image

Kai pparyškint tik akis? apvesti ir kuo? Kvailas klausimas, bet įdomu, bijau sugadinti.
user posted image

Pirmą kart tik RAW'u fotografavau. labai patiko, nes atradau galimybių. Čia įtariu tvarkant RAW kažką praleidau su spalvomis, nes neatitaisau su JPG g.gif
user posted image

Plėšykit. (ypač spalvotas). Dėl odos spalvų (jos kažkiek skiriasi), labai įdomi nuomonė. Labai. Ačiū iš anksto (neretai pamirštu padėkoti, atsiprašau biggrin.gif )

Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 03, 23:12)
Dėkui merginos už komentarus. Dėl kontrasto, man tai jo norisi tai nebe. Neapsisprendžiu. Bet kaip matau, ne vienai jo lyg norėtųsi... g.gif

Nu kaip čia pasakius... Dar pažiūrėjau. Na, norisi, vos vos, per milimetrą. Tikrai ne daugiau. Žavi nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 liepos 2011 - 00:48
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 04, 01:02)
je'taime - sveikinu su dienos geriausia  4u.gif

o čia vėl nakčiai  lotuliukas.gif  blush2.gif

Viskas tvarkoj thumbup.gif Alabamai irgi patiko. Man tik laikrodis uzkliuvo.
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 07 04, 01:44)
Nu gerai, aš irgi:

Plėšykit.  (ypač spalvotas).  Dėl odos spalvų (jos kažkiek skiriasi), labai įdomi nuomonė. Labai. Ačiū iš anksto (neretai pamirštu padėkoti, atsiprašau  biggrin.gif )
Papildyta:

Ech, gavau uz sekretoriu pabuti doh.gif - Alabama sako kad perfect smile.gif Prisijungiu prie jos. Man rankos patiko- trapiai ir moteriskai. Is spalvotu- 2oj puiki poza (ypac desines pedos padetis) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 07 04, 00:57)
Is spalvotu- 2oj puiki poza (ypac desines pedos padetis) rolleyes.gif
Dėkui, jau ta Alabama biggrin.gif Taip ir perduok, sekretoriau biggrin.gif
Čia nieko rimto, taip neplanuotai, pasivalkiojimas po miesta, tsakant.

Ačiū gottei už pastebėjimą dėl viršugalvio, kažkaip buvau vos palietus, pakeičiau, bet nešiukšlinsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 liepos 2011 - 07:37
Labas rytelis... skaitau tai viską, tik nespėju parašinėti... ax.gif ką galėjau pakomentavau flickr, man ten paprasčiau, nes čia kol sucituoju viską, tai po to pamirštu, kokios kur kieno foto doh.gif

Savaitgalį fotografavau nėštukę, keliu vieną foto jūsų teismui:
user posted image

Dar kelios flickre yra: ČIA

Man gražu tos foto su arbūzu vienoj krūvoj sudėtos, bet tik dabar pamačiau, kad visur ranka ant pilvuko, tai kažkaip kai norisi dvi ar tris sudėti šalia viena kitos, tai jau per daug tų rankų gaunasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 04 liepos 2011 - 07:45
QUOTE(gotte @ 2011 07 04, 07:43)
Savaitgalį fotografavau nėštukę, keliu vieną foto jūsų teismui:
Ši man patinka smile.gif 4u.gif Nesikabinėčiau prie ničnieko, labai gražios spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 liepos 2011 - 07:54
QUOTE(rG @ 2011 07 04, 07:46)
Ši man patinka  smile.gif  4u.gif  Nesikabinėčiau prie ničnieko, labai gražios spalvos.

Nu ir kas, kad nesutampa nuomonės, vis tiek parašyk komentarus, man tai svarbu 4u.gif lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 07 04, 08:02)
Nu ir kas, kad nesutampa nuomonės, vis tiek parašyk komentarus, man tai svarbu  4u.gif lauksiu mirksiukas.gif

Ai, kažkaip žinai, pamaniau, esi jau atradus savo stilių, nesinori kišti trigrašio, gi nededi bet ko. Kaip bebūtų biggrin.gif 4u.gif

Kaip geriau?

user posted image

flickre
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 liepos 2011 - 08:15
QUOTE(airv @ 2011 07 04, 01:25)
Aš irgi prie naktinių jungiuosi biggrin.gif šiek tiek kitokia nuotrauka, dėl įvairumo smile.gif

labai įdomi ax.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 04, 01:44)
Nu gerai, aš irgi:

Ir prie kikirikės  biggrin.gif

tas kurias matau tai tikrai fainos. O kodėl kur prie kikirikės jungiesi nematau lotuliukas.gif

QUOTE(levap85 @ 2011 07 04, 01:57)
Viskas tvarkoj thumbup.gif Alabamai irgi patiko. Man tik laikrodis uzkliuvo.

ačiū 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 04, 09:05)
Ai, kažkaip žinai, pamaniau, esi jau atradus savo stilių, nesinori kišti trigrašio, gi nededi bet ko. Kaip bebūtų  biggrin.gif  4u.gif

Kaip geriau?

man gal antra, tik gal antroje veiduką patį biškuti patvarkyčiau :ax:kol parašiau įdėjai jau ir trečią lotuliukas.gif tai tada trečia,bet irgi kaip sakau veiduką biški patvarkyčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 04 liepos 2011 - 08:17
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 04, 08:16)
veiduką biški patvarkyčiau
konkrečiau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 04, 08:16)
tas kurias matau tai tikrai fainos. O kodėl kur prie kikirikės jungiesi nematau  lotuliukas.gif

ATSIPRAŠAU doh.gif Vėl kas nors pyks lotuliukas.gif Nu velnias, aš įdedu ir keičiu iš kart, kartais idėjus matau kokią nesąmonę, pakeičiu, kai ką net visai ištrinu kas užknisa. Tuoj pradėsiu dėtis parašą biggrin.gif
flicre Kikirike, nes spalvota. Tiesiog. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 liepos 2011 - 08:29
QUOTE(rG @ 2011 07 04, 09:21)
konkrečiau  biggrin.gif

šiek tiek poakiai pakritę ir kažkaip man krenta į akis,nes pati mergina yra labai graži blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 07 04, 09:28)
konkrečiau  biggrin.gif

Papildyta:

ATSIPRAŠAU doh.gif  Vėl kas nors pyks  lotuliukas.gif  Nu velnias, aš įdedu ir keičiu iš kart, kartais idėjus matau kokią nesąmonę, pakeičiu, kai ką net visai ištrinu kas užknisa. Tuoj pradėsiu dėtis parašą  biggrin.gif
flicre Kikirike, nes spalvota. Tiesiog. smile.gif

aga,jau pažiūrėjau ir parašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 04, 08:29)
šiek tiek poakiai pakritę ir kažkaip man krenta į akis,nes pati mergina yra labai graži  blush2.gif

Veidą tai aš valau, bet matyt nepakankamai, nes nepastebėjau apie ką tu ten taip kalbi (nors kartais jau nebedailinu visko, nes nebenatūraliai atrodo, nemoku natūraliai viską sutvarkyti). Išsididinsiu, ačiū biggrin.gif 4u.gif Einu darbuotis, turiu ką veikti. Dar senų krūvų krūvos, nelabai jau norisi prie jų lįsti biggrin.gif

Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 liepos 2011 - 08:34