Aš irgi prie naktinių jungiuosi šiek tiek kitokia nuotrauka, dėl įvairumo
Nu gerai, aš irgi:
Ir, kad prie airv tikčiau
Ir prie kikirikės
Kai pparyškint tik akis? apvesti ir kuo? Kvailas klausimas, bet įdomu, bijau sugadinti.
Pirmą kart tik RAW'u fotografavau. labai patiko, nes atradau galimybių. Čia įtariu tvarkant RAW kažką praleidau su spalvomis, nes neatitaisau su JPG
Plėšykit. (ypač spalvotas). Dėl odos spalvų (jos kažkiek skiriasi), labai įdomi nuomonė. Labai. Ačiū iš anksto (neretai pamirštu padėkoti, atsiprašau )
Papildyta:
Nu kaip čia pasakius... Dar pažiūrėjau. Na, norisi, vos vos, per milimetrą. Tikrai ne daugiau. Žavi nuotrauka
Ir prie kikirikės
Kai pparyškint tik akis? apvesti ir kuo? Kvailas klausimas, bet įdomu, bijau sugadinti.
Pirmą kart tik RAW'u fotografavau. labai patiko, nes atradau galimybių. Čia įtariu tvarkant RAW kažką praleidau su spalvomis, nes neatitaisau su JPG
Plėšykit. (ypač spalvotas). Dėl odos spalvų (jos kažkiek skiriasi), labai įdomi nuomonė. Labai. Ačiū iš anksto (neretai pamirštu padėkoti, atsiprašau )
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 03, 23:12)
Dėkui merginos už komentarus. Dėl kontrasto, man tai jo norisi tai nebe. Neapsisprendžiu. Bet kaip matau, ne vienai jo lyg norėtųsi...
Nu kaip čia pasakius... Dar pažiūrėjau. Na, norisi, vos vos, per milimetrą. Tikrai ne daugiau. Žavi nuotrauka
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 04, 01:02)
je'taime - sveikinu su dienos geriausia
o čia vėl nakčiai
o čia vėl nakčiai
Viskas tvarkoj Alabamai irgi patiko. Man tik laikrodis uzkliuvo.
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 07 04, 01:44)
Nu gerai, aš irgi:
Papildyta:
Papildyta:
Ech, gavau uz sekretoriu pabuti - Alabama sako kad perfect Prisijungiu prie jos. Man rankos patiko- trapiai ir moteriskai. Is spalvotu- 2oj puiki poza (ypac desines pedos padetis)
QUOTE(levap85 @ 2011 07 04, 00:57)
Is spalvotu- 2oj puiki poza (ypac desines pedos padetis)
Dėkui, jau ta Alabama Taip ir perduok, sekretoriau Čia nieko rimto, taip neplanuotai, pasivalkiojimas po miesta, tsakant.
Ačiū gottei už pastebėjimą dėl viršugalvio, kažkaip buvau vos palietus, pakeičiau, bet nešiukšlinsiu...
Labas rytelis... skaitau tai viską, tik nespėju parašinėti... ką galėjau pakomentavau flickr, man ten paprasčiau, nes čia kol sucituoju viską, tai po to pamirštu, kokios kur kieno foto
Savaitgalį fotografavau nėštukę, keliu vieną foto jūsų teismui:
Dar kelios flickre yra: ČIA
Man gražu tos foto su arbūzu vienoj krūvoj sudėtos, bet tik dabar pamačiau, kad visur ranka ant pilvuko, tai kažkaip kai norisi dvi ar tris sudėti šalia viena kitos, tai jau per daug tų rankų gaunasi
Dar kelios flickre yra: ČIA
Man gražu tos foto su arbūzu vienoj krūvoj sudėtos, bet tik dabar pamačiau, kad visur ranka ant pilvuko, tai kažkaip kai norisi dvi ar tris sudėti šalia viena kitos, tai jau per daug tų rankų gaunasi
QUOTE(gotte @ 2011 07 04, 07:43)
Ši man patinka Nesikabinėčiau prie ničnieko, labai gražios spalvos.
QUOTE(rG @ 2011 07 04, 07:46)
Ši man patinka Nesikabinėčiau prie ničnieko, labai gražios spalvos.
Nu ir kas, kad nesutampa nuomonės, vis tiek parašyk komentarus, man tai svarbu lauksiu
QUOTE(gotte @ 2011 07 04, 08:02)
Nu ir kas, kad nesutampa nuomonės, vis tiek parašyk komentarus, man tai svarbu lauksiu
Ai, kažkaip žinai, pamaniau, esi jau atradus savo stilių, nesinori kišti trigrašio, gi nededi bet ko. Kaip bebūtų
Kaip geriau?
flickre
QUOTE(airv @ 2011 07 04, 01:25)
labai įdomi
QUOTE(rG @ 2011 07 04, 01:44)
tas kurias matau tai tikrai fainos. O kodėl kur prie kikirikės jungiesi nematau
QUOTE(levap85 @ 2011 07 04, 01:57)
ačiū
QUOTE(rG @ 2011 07 04, 09:05)
Ai, kažkaip žinai, pamaniau, esi jau atradus savo stilių, nesinori kišti trigrašio, gi nededi bet ko. Kaip bebūtų
Kaip geriau?
Kaip geriau?
man gal antra, tik gal antroje veiduką patį biškuti patvarkyčiau :ax:kol parašiau įdėjai jau ir trečią tai tada trečia,bet irgi kaip sakau veiduką biški patvarkyčiau
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 04, 08:16)
veiduką biški patvarkyčiau
konkrečiau Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 04, 08:16)
tas kurias matau tai tikrai fainos. O kodėl kur prie kikirikės jungiesi nematau
ATSIPRAŠAU Vėl kas nors pyks Nu velnias, aš įdedu ir keičiu iš kart, kartais idėjus matau kokią nesąmonę, pakeičiu, kai ką net visai ištrinu kas užknisa. Tuoj pradėsiu dėtis parašą
flicre Kikirike, nes spalvota. Tiesiog.
QUOTE(rG @ 2011 07 04, 09:21)
konkrečiau
šiek tiek poakiai pakritę ir kažkaip man krenta į akis,nes pati mergina yra labai graži
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 07 04, 09:28)
konkrečiau
Papildyta:
ATSIPRAŠAU Vėl kas nors pyks Nu velnias, aš įdedu ir keičiu iš kart, kartais idėjus matau kokią nesąmonę, pakeičiu, kai ką net visai ištrinu kas užknisa. Tuoj pradėsiu dėtis parašą
Papildyta:
aga,jau pažiūrėjau ir parašiau
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 04, 08:29)
šiek tiek poakiai pakritę ir kažkaip man krenta į akis,nes pati mergina yra labai graži
Veidą tai aš valau, bet matyt nepakankamai, nes nepastebėjau apie ką tu ten taip kalbi (nors kartais jau nebedailinu visko, nes nebenatūraliai atrodo, nemoku natūraliai viską sutvarkyti). Išsididinsiu, ačiū Einu darbuotis, turiu ką veikti. Dar senų krūvų krūvos, nelabai jau norisi prie jų lįsti
Ačiū.