Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 03, 23:21)
Sveikos.. O aš va su tokia foto.. Nesakykit kad vėl stilius ne mano, nes mano stiliaus dar nėra... Čia mano naujam įrašui į blogą apie senatvę..

Kai niekas nebeskambina:

pati foto man patinka,bet kažkaip man šiek tiek konktrasto norėtusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 03, 23:21)
Sveikos.. O aš va su tokia foto.. Nesakykit kad vėl stilius ne mano, nes mano stiliaus dar nėra... Čia mano naujam įrašui į blogą apie senatvę..

Kai niekas nebeskambina:

Nuotrauka faina, bet va apdirbimas nea. Gali būt tokia spalva, bet gal biški kontrasto norėtųsi g.gif na čia mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 03, 22:59)
Ką daryt, žiūriu kelias valandas, na, man patinka ši šešėliuota nuotrauka ir viskas.  Nutrinu  tuo sšešėlius ir be ryšio.  Duokit man kas velnių  doh.gif

user posted image
Papildyta:
Msan irgi ne per tamsu krikštynos smile.gif

Gera foto thumbup.gif tik man dar graziau butu su idomesniu fonu g.gif
O JB fotografija mano pirmoji meile wub.gif
Atsakyti
Ačū už komentarus, nuraminot (kabintis yra prie ko, bet palikau kai ką tyčia blush2.gif )...
Dabar noriu paklausti. Kaip kirptumėt veidą žemyn, geriau palikti virš nosies ar tik smakrą palikti?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 03, 23:40)
Ačū už komentarus, nuraminot (kabintis yra prie ko, bet palikau kai ką tyčia  blush2.gif )...
Dabar noriu paklausti. Kaip kirptumėt veidą žemyn, geriau palikti virš nosies ar tik smakrą palikti?

čia tu kalbi apie kamputyje kažka ant stalo? g.gif
o dėl kirpimo tai jau žiūrint kokia foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 03, 22:21)

Mirties mano nori?Gera foto, viskas gerai.

QUOTE(rG @ 2011 07 03, 22:40)
Ačū už komentarus, nuraminot (kabintis yra prie ko, bet palikau kai ką tyčia  blush2.gif )...

Nori kirpti?Einu i flikra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 03, 23:40)

Tyri omeny laikrodį ir kairėje pusėje kažką kyšantį? Na dar skėtis gal kiek išdegęs, bet mano akims nemaišo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 03 liepos 2011 - 22:46
laukine, graži nuotrauka smile.gif Dėl kontrasto pritarčiau smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 03, 22:44)
čia tu kalbi apie kamputyje kažka ant stalo?  g.gif
o dėl kirpimo tai jau žiūrint kokia foto  ax.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 07 03, 22:45)
Tyri omeny laikrodį ir kairėje pusėje kažką kyšantį? Na dar skėtis gal kiek išdegęs, bet mano akims nemaišo  mirksiukas.gif
Jo, ir užrašai švyturio ir visokios nesąmonės. bet ai, natūralu.

QUOTE(Alabama @ 2011 07 03, 22:45)
Nori kirpti?Einu i flikra biggrin.gif

Nėra flicrėj. Nors tuoj įkelsiu, pasakysit ar nemanikiūras maišo.

Atsakyti
ryt tureciau fotkint mergaite lietuje, patarkit ka... oras aip siandien tikiuosi bus, tai saules nebus... gal kas kokiu patarimu kaip tokiu oru???
Atsakyti
RG, tavo foto man kontrasto perdaug, akis skauda žiūrėti. Tvarkyčiau kitaip, o ir kirpčiau kitaip.

Laukine, tavo foto graži, apdirbimas ne.
Atsakyti
Dėkui merginos už komentarus. Dėl kontrasto, man tai jo norisi tai nebe. Neapsisprendžiu. Bet kaip matau, ne vienai jo lyg norėtųsi... g.gif
Yvette, pati supranti, kad pasakydama, jog apdirbimas "ne"- yra pasakymas apie nieką... Gal gali plačiau? Kas ne?
Atsakyti
je'taime - sveikinu su dienos geriausia 4u.gif

o čia vėl nakčiai lotuliukas.gif blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti