Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 03, 21:09)
ačiū už nuomonę  4u.gif  ten šiaip visur tamsu buvo...gal tai ir atsispindi nuotraukose...na ištikro ir nesakau,kad viskas gerai,matau klaidas savo,kurių ateityje tikrai nedarysiu...

man patinka ir kadangi žinau, kad ten velniškai tamsu, kur fotografavai, tai užskaitau- nes ir profesionalių fotografų mačiau tamsiau...
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 07 03, 22:10)
aga, buvo ir stepo batai ten.

O kaip sita? jetus, man kazkokia koju manija uzejo  biggrin.gif  doh.gif

Pirmoj tai man mažoka sijono, arba jo visai nereik, o antra tai tokia faina, nors as nelabai suprantu apie kojas biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

permečiau viską akimis smile.gif iki penktadienio esu išvykusi, tai per tą laiką matyt neteks dažnai apsilankyti smile.gif tačiau labai tikiuosi, kad pavyks vieną modeliuką pafotografuoti smile.gif

tai kol kas tiek smile.gif linkėjimai! 4u.gif

p.s. sveikinu su kūdros geriausiom!
Atsakyti

va ten kur stepo batai tai žinok man žiauriai patiko smile.gif o šiaip pažiūrėk aš irgi kojų manjakė lotuliukas.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 07 03, 22:12)
man patinka ir kadangi žinau, kad ten velniškai tamsu, kur fotografavai, tai užskaitau- nes ir profesionalių fotografų mačiau tamsiau...

ačiū labai 4u.gif nu ten vos vienas kitą matėm tose trobose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 07 03, 22:13)
Pirmoj tai man mažoka sijono, arba jo visai nereik, o antra tai tokia faina, nors as nelabai suprantu apie kojas  biggrin.gif

Jei galiu ir as nuomone pareiksti, tai del pirmos visiskai sutinku su chimera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 07 03, 21:04)
Kartoju 2 ND, vizualiai dabar, kai susikėliau į PC matau, kad antra ir trečia tik vos vos skiriasi, bet gal per didelius "šuolius" padariau jei neužskaitysit darysiu dar  biggrin.gif

jei supranti kas turi keistis, užskaityčiau smile.gif

QUOTE(chimera @ 2011 07 03, 21:33)
Na ir dar viena foto, suprantu, kad neidomi, bet šiaip įdėsiu  rolleyes.gif

gražus žiedas, ryškumas geras, bet kad kažkas ypatinga būtų, tai ne blush2.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 03, 21:35)
Krikštynos Rumšiškėse smile.gif

nu bet tikrai, tokiom sąlygom toks šviesumas bigsmile.gif šaunuolė thumbup.gif o tu ff gal turi? kad su ISO taip susitvarko (nelabai sekiau, lyg pakeitei fotkiką g.gif )

QUOTE(dosa @ 2011 07 03, 21:46)
O bizytes tai katra nuotrauka, neatrenku?    ax.gif

šita ax.gif

man ši įdomesnė už pirmą ax.gif aš irgi kojų fanė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 03 liepos 2011 - 21:26
QUOTE(bizyte @ 2011 07 03, 22:25)

nu bet tikrai, tokiom sąlygom toks šviesumas bigsmile.gif šaunuolė thumbup.gif o tu ff gal turi? kad su ISO taip susitvarko (nelabai sekiau, lyg pakeitei fotkiką g.gif )

ne,pas mane Canon60D. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 07 03, 20:13)
Pirmoj tai man mažoka sijono, arba jo visai nereik, o antra tai tokia faina, nors as nelabai suprantu apie kojas  biggrin.gif

aciu lb uz komentara smile.gif reiks pamegint pakaitaliot ta sijono ilgi bigsmile.gif

QUOTE(levap85 @ 2011 07 03, 20:25)
Jei galiu ir as nuomone pareiksti, tai del pirmos visiskai sutinku su chimera ax.gif

Tai zinoma, kad galima biggrin.gif Dekui 4u.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 07 03, 20:25)
šita ax.gif
man ši įdomesnė už pirmą ax.gif aš irgi kojų fanė biggrin.gif

Ooooo sita tai nuostabi foto wub.gif
Aciu uz nuomone mano kojoms biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 03, 20:16)
va ten kur stepo batai tai žinok man žiauriai patiko smile.gif o šiaip pažiūrėk aš irgi kojų manjakė  lotuliukas.gif

Va kaip idomu isgirst nuomone, o man kazko tie stepo batai nilabai atrode. Bet labai idomu is salies isgirst nuomone 4u.gif
Atsakyti
Ką daryt, žiūriu kelias valandas, na, man patinka ši šešėliuota nuotrauka ir viskas. Nutrinu tuo sšešėlius ir be ryšio. Duokit man kas velnių doh.gif

user posted image
Papildyta:
Msan irgi ne per tamsu krikštynos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 03, 22:59)
Ką daryt, žiūriu kelias valandas, na, man patinka ši šešėliuota nuotrauka ir viskas.  Nutrinu  tuo šešėlius ir be ryšio.  Duokit man kas velnių  doh.gif

Nėr jau labai už ką duot velnių mirksiukas.gif Gražus JB ir gražus modeliukas.
Mėginau surast prie ko prisikabint doh.gif nerandu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 03, 22:59)
Ką daryt, žiūriu kelias valandas, na, man patinka ši šešėliuota nuotrauka ir viskas.  Nutrinu  tuo sšešėlius ir be ryšio.  Duokit man kas velnių  doh.gif

Papildyta:
Msan irgi ne per tamsu krikštynos smile.gif

nu labai graži nuotrauka,nelabai suprantu prie ko čia kabinėjiesi 4u.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.. O aš va su tokia foto.. Nesakykit kad vėl stilius ne mano, nes mano stiliaus dar nėra... Čia mano naujam įrašui į blogą apie senatvę..

Kai niekas nebeskambina:
user posted image
Atsakyti