Na ir dar viena foto, suprantu, kad neidomi, bet šiaip įdėsiu
Krikštynos Rumšiškėse
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 03, 21:16)
Man panasi situacija, snd pirma karta gyvenime fotografavau krikstynas irgi buvo ziauri itampa, kuri tikrai nepadejo fotografuojant. po krikstynu turejo but piknikas, o visa diena pliaupe lietus, taigi nepavyko igyvendint to, ka planavom. visur buvo ziauriai tamsu, tiek namie, tiek baznycioj, o as net neturiu normalios blykstes, tai kaliau su ta, kuri yra fotike perziurejau foto, tai tikrai negerai
ir zinot kodel tai rasau... Daugelis varo ant vestuviu, krikstynu fotografu, bet ju darbas is tiesu pragariskai sunkus. Man nesulyginamai sunkiau tokiose sventese, nei paprastose asmeninese fotosesijose. Ten turi daug laiko, viena ar kelis modelius, kurie viska daro tik pagal tavo pageidavimus ir pan. o cia praleidai akimirka, ir viskas, kunigo nepaprasysi dar karta ceremonija pakartot
ir zinot kodel tai rasau... Daugelis varo ant vestuviu, krikstynu fotografu, bet ju darbas is tiesu pragariskai sunkus. Man nesulyginamai sunkiau tokiose sventese, nei paprastose asmeninese fotosesijose. Ten turi daug laiko, viena ar kelis modelius, kurie viska daro tik pagal tavo pageidavimus ir pan. o cia praleidai akimirka, ir viskas, kunigo nepaprasysi dar karta ceremonija pakartot
aš ir gryžusi supratau, jog savo mažają (nors ji ir laksto) daug smagiau fotkint
Juodas darbas fotografų, juodas...
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 03, 17:47)
bizyte ir brumbruai - su dienos geriausia
ir as prisijungiu prie sveikinimu O bizytes tai katra nuotrauka, neatrenku?
man si savaite kazkoka kosmariska, atrodo visos bedos gumulu teskes vienu metu...
noreciau kritikos siai, kas netingit, brukstelkit
Kikirike, sauniai pasidarbavai per krikstynas
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 03, 21:35)
nerealu! Gražu, ryšku, spalvos skanios smagu, kad pasitaikė geras oras
Paskutinėje didelis ISO, tu gal buvai pasidariusi AUTO ISO?
Ir visoms naudojai kažkokį actioną?
QUOTE(chimera @ 2011 07 03, 19:33)
Na ir dar viena foto, suprantu, kad neidomi, bet šiaip įdėsiu
Man visai patinka, spalvos grazios, gal siek tiek kirpciau kitaip. Bet visumoj-grazi nuotrauka
QUOTE(dosa @ 2011 07 03, 21:46)
Kikirike, sauniai pasidarbavai per krikstynas
dėkui
QUOTE(Dalyja @ 2011 07 03, 21:51)
nerealu! Gražu, ryšku, spalvos skanios smagu, kad pasitaikė geras oras
ačiū labai ISO ten didelis nes gi tamsioje kaip nežinau kas troboje buvo... taip kad tikrai ne netyčia bet o šiaip foto bloga? Jokių action nenaudojau nei vienoje.
QUOTE(Yvette @ 2011 07 03, 21:53)
nekomentuosiu, nes būčiau neobjektyvi
na bet gal yra foto kur gali gal pakomentuoti beje bloge mano yra daugiau
Dosa- ar man rodos bet atrodo mačiau iš šitos serijos kitą foto su pakeltu padu ane?
Aš nekomentuoju, nes man tiesiog gražu
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 03, 21:35)
Krikštynos Rumšiškėse
man tai tamsoka. ir noretusi idomesniu kampu. nelabai man jauciasi krikstynu nuotaika.. nors suprantu, kad krikstynas fotkint tai suuunku
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 03, 22:07)
man tai tamsoka. ir noretusi idomesniu kampu. nelabai man jauciasi krikstynu nuotaika.. nors suprantu, kad krikstynas fotkint tai suuunku
ačiū už nuomonę ten šiaip visur tamsu buvo...gal tai ir atsispindi nuotraukose...na ištikro ir nesakau,kad viskas gerai,matau klaidas savo,kurių ateityje tikrai nedarysiu...
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 03, 19:58)
Dosa- ar man rodos bet atrodo mačiau iš šitos serijos kitą foto su pakeltu padu ane?
aga, buvo ir stepo batai ten.
O kaip sita? jetus, man kazkokia koju manija uzejo