Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na ir dar viena foto, suprantu, kad neidomi, bet šiaip įdėsiu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Krikštynos Rumšiškėse smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 03 liepos 2011 - 20:36
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 03, 21:16)
Man panasi situacija, snd pirma karta gyvenime fotografavau krikstynas  doh.gif  irgi buvo ziauri itampa, kuri tikrai nepadejo fotografuojant. po krikstynu turejo but piknikas, o visa diena pliaupe lietus, blink.gif taigi nepavyko igyvendint to, ka planavom. visur buvo ziauriai tamsu, tiek namie, tiek baznycioj, o as net neturiu normalios blykstes, tai kaliau su ta, kuri yra fotike  verysad.gif perziurejau foto, tai tikrai negerai sad.gif
ir zinot kodel tai rasau... Daugelis varo ant vestuviu, krikstynu fotografu, bet ju darbas is tiesu pragariskai sunkus. Man nesulyginamai sunkiau tokiose sventese, nei paprastose asmeninese fotosesijose. Ten turi daug laiko, viena ar kelis modelius, kurie viska daro tik pagal tavo pageidavimus ir pan. o cia praleidai akimirka, ir viskas, kunigo nepaprasysi dar karta ceremonija pakartot  doh.gif

drinks_cheers.gif aš ir gryžusi supratau, jog savo mažają (nors ji ir laksto) daug smagiau fotkint doh.gif
Juodas darbas fotografų, juodas...
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 03, 17:47)
bizyte ir brumbruai - su dienos geriausia  4u.gif

ir as prisijungiu prie sveikinimu 4u.gif O bizytes tai katra nuotrauka, neatrenku? ax.gif

man si savaite kazkoka kosmariska, atrodo visos bedos gumulu teskes vienu metu...

noreciau kritikos siai, kas netingit, brukstelkit smile.gif
user posted image

Kikirike, sauniai pasidarbavai per krikstynas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 03 liepos 2011 - 20:53
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 03, 21:35)

blink.gif nerealu! Gražu, ryšku, spalvos skanios mirksiukas.gif smagu, kad pasitaikė geras oras verysad.gif
Paskutinėje didelis ISO, tu gal buvai pasidariusi AUTO ISO?
Ir visoms naudojai kažkokį actioną? ax.gif
Atsakyti

nekomentuosiu, nes būčiau neobjektyvi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 07 03, 19:33)
Na ir dar viena foto, suprantu, kad neidomi, bet šiaip įdėsiu  rolleyes.gif

Man visai patinka, spalvos grazios, gal siek tiek kirpciau kitaip. Bet visumoj-grazi nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 07 03, 21:46)
Kikirike, sauniai pasidarbavai per krikstynas smile.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 07 03, 21:51)
blink.gif nerealu! Gražu, ryšku, spalvos skanios  mirksiukas.gif smagu, kad pasitaikė geras oras  verysad.gif
Paskutinėje didelis ISO, tu gal buvai pasidariusi AUTO ISO?
Ir visoms naudojai kažkokį actioną? ax.gif

ačiū labai 4u.gif ISO ten didelis nes gi tamsioje kaip nežinau kas troboje buvo... taip kad tikrai ne netyčia blush2.gif bet o šiaip foto bloga? Jokių action nenaudojau nei vienoje.

QUOTE(Yvette @ 2011 07 03, 21:53)
nekomentuosiu, nes būčiau neobjektyvi  smile.gif

blush2.gif na bet gal yra foto kur gali gal pakomentuoti blush2.gif beje bloge mano yra daugiau blush2.gif

Dosa- ar man rodos bet atrodo mačiau iš šitos serijos kitą foto su pakeltu padu ane? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 03 liepos 2011 - 20:59
Aš nekomentuoju, nes man tiesiog gražu wub.gif
Atsakyti

man tai tamsoka. ir noretusi idomesniu kampu. nelabai man jauciasi krikstynu nuotaika.. nors suprantu, kad krikstynas fotkint tai suuunku
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 03, 22:07)
man tai tamsoka. ir noretusi idomesniu kampu. nelabai man jauciasi krikstynu nuotaika.. nors suprantu, kad krikstynas fotkint tai suuunku

ačiū už nuomonę 4u.gif ten šiaip visur tamsu buvo...gal tai ir atsispindi nuotraukose...na ištikro ir nesakau,kad viskas gerai,matau klaidas savo,kurių ateityje tikrai nedarysiu...
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 03, 19:58)
Dosa- ar man rodos bet atrodo mačiau iš šitos serijos kitą foto su pakeltu padu ane?  g.gif

aga, buvo ir stepo batai ten.

O kaip sita? jetus, man kazkokia koju manija uzejo biggrin.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti