Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 03, 18:47)
bizyte ir brumbruai - su dienos geriausia  4u.gif

Prisidedu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, nuo ko pradet, kur rast modeliuku fs?
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 07 03, 19:54)

FB ieskok. as taip visa duombaze sau prikaupiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 07 03, 19:31)
laba, gal kas turit yvetes meila, nusiusciau foto...gal bus tinkamos g.gif

buuuchepaula@yahoo.com

Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2011 07 03, 18:18)
Laukiu pažiūrėt fotografo foto, įdomu kaip jis tokiom sąlygom susitvarkė.
jei kas brūkštels kokį komentarą būsiu labai dėkinga  aciuks.gif

labiausiai visose kliūna kadravimas, trečioji išdegusi ir kakta negražiai atrodo... smile.gif pirmos ir man žaliuoja g.gif truputį dar flickre pasisakiau smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 03, 19:47)
bizyte ir brumbruai - su dienos geriausia  4u.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 07 03, 19:52)
Prisidedu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū 4u.gif esu nustebusi bigsmile.gif sakiau ne man ta kūdra, bet kadangi jūs ten dauguma tupit, tai sakau reikia ir man išbandyti, įdomu kad pasisekė, nu čia pirmus kartus taip būna, kad sekasi... biggrin.gif o šiaip nelabai aš ten gaudausi, buvo dingusi foto iš pelkės...pasirodo jau kitur atsidūrus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 03, 19:55)
FB ieskok. as taip visa duombaze sau prikaupiau biggrin.gif

aš irgi iš FB kelias merginas susiradau, bet ne Vilniuj ax.gif o tau būna, kad nesutinka fotkintis arba tikisi kažko super duper? labai įdomu kaip sekasi ax.gif
Atsakyti

As efoto radau smile.gif
Papildyta:
Tiesa-galima ir nuo draugu vaiku pradet. Mano pirma fs tokia ir buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 07 03, 20:06)
aš irgi iš FB kelias merginas susiradau, bet ne Vilniuj ax.gif o tau būna, kad nesutinka fotkintis arba tikisi kažko super duper? labai įdomu kaip sekasi ax.gif

na, savo foto atsiuncia tai nemazai, bet man paciai patinka tik vienetai.. ir tokios aktyvesnes man patinka, kur ir pacios kazka siulo, o ne tik laukia, kol as jas grazias padarysiu be ju pastangu. tai va, tos kur aktyvios, tai su tom ir pavyksta. o kitos taip ir nuseda, nes ir man neidomu, ir jos nelabai stengiasi. arba nori, kad as visokius dvarus joms rasciau biggrin.gif
Atsakyti

pradėk tai nuo draugų, giminių ir pan., o šiaip aš žiūrinėju čia, dar čia, ir čia

QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 03, 20:38)
na, savo foto atsiuncia tai nemazai, bet man paciai patinka tik vienetai.. ir tokios aktyvesnes man patinka, kur ir pacios kazka siulo, o ne tik laukia, kol as jas grazias padarysiu be ju pastangu. tai va, tos kur aktyvios, tai su tom ir pavyksta. o kitos taip ir nuseda, nes ir man neidomu, ir jos nelabai stengiasi. arba nori, kad as visokius dvarus joms rasciau biggrin.gif

nu įdomu įdomu, žiūrėsiu kaip man seksis ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Kartoju 2 ND, vizualiai dabar, kai susikėliau į PC matau, kad antra ir trečia tik vos vos skiriasi, bet gal per didelius "šuolius" padariau jei neužskaitysit darysiu dar biggrin.gif

f/3,5, ISO 100
user posted image

f/8, ISO 400
user posted image

f/18, ISO 800
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 07 03, 10:55)

O aš apturėjau netikėtą krikštą, penktadienį netikėtai teko būt už pagrindinį fotografą vestuvėse mega_shok.gif tik dabar po truputį atslūgsta įtampa...
Peržiūrėjau nuotraukas, stebuklų ar menų nėra ir labai tikiuosi, jog patiks jauniesiems unsure.gif

Man panasi situacija, snd pirma karta gyvenime fotografavau krikstynas doh.gif irgi buvo ziauri itampa, kuri tikrai nepadejo fotografuojant. po krikstynu turejo but piknikas, o visa diena pliaupe lietus, blink.gif taigi nepavyko igyvendint to, ka planavom. visur buvo ziauriai tamsu, tiek namie, tiek baznycioj, o as net neturiu normalios blykstes, tai kaliau su ta, kuri yra fotike verysad.gif perziurejau foto, tai tikrai negerai sad.gif
ir zinot kodel tai rasau... Daugelis varo ant vestuviu, krikstynu fotografu, bet ju darbas is tiesu pragariskai sunkus. Man nesulyginamai sunkiau tokiose sventese, nei paprastose asmeninese fotosesijose. Ten turi daug laiko, viena ar kelis modelius, kurie viska daro tik pagal tavo pageidavimus ir pan. o cia praleidai akimirka, ir viskas, kunigo nepaprasysi dar karta ceremonija pakartot doh.gif
Atsakyti
Aš vakar pliaupiant lietui labai greit užfiksavau grožį, nors nuotrauka tai prasta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 03, 21:16)
Daugelis varo ant vestuviu, krikstynu fotografu, bet ju darbas is tiesu pragariskai sunkus. Man nesulyginamai sunkiau tokiose sventese, nei paprastose asmeninese fotosesijose. Ten turi daug laiko, viena ar kelis modelius, kurie viska daro tik pagal tavo pageidavimus ir pan. o cia praleidai akimirka, ir viskas, kunigo nepaprasysi dar karta ceremonija pakartot  doh.gif

uoj kaip aš tai žinau doh.gif stresas pastovus doh.gif

chimera
- faina kad pavyko užfiksuoti 4u.gif
Atsakyti