Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 07 02, 23:53)
o ko tau pavydas bambą graužia, į savo foto pažiūrėk. Graži, ar ne?  smile.gif
Svarbu gerai foto pristatyti, neskubėkit kelti.

blink.gif blink.gif bigsmile.gif aš apakus clap_1.gif kaip fainai sutvarkei nuotraukytę. Ech...

O aš apturėjau netikėtą krikštą, penktadienį netikėtai teko būt už pagrindinį fotografą vestuvėse mega_shok.gif tik dabar po truputį atslūgsta įtampa...
Peržiūrėjau nuotraukas, stebuklų ar menų nėra ir labai tikiuosi, jog patiks jauniesiems unsure.gif
Atsakyti
labai ačiū už pasisakymus dėl mano foto 4u.gif

aš penktadienį vėl daug fotkinau ir gal jau šį kartą galėsiu parodyti lotuliukas.gif

Yvette
- nusiunčiau foto,jei gali kai gausi atrašyk,nes aš tau dar klausimuką uždaviau blush2.gif ačiū 4u.gif ir beje knygelės ir man norėtusi smile.gif
Papildyta:
labai atsiprašau kad nieko nekomentuoju...visai nespėju niekur...kai bus laisvesnio laiko tada prasieisiu biškuti po visų darbus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 03 liepos 2011 - 12:00
sveikutes

soriukas kad pradingus ,gryzau po atostogu ,nepasiilsejus o isvargus biggrin.gif

turiu as klausimuka , gal kuri gyvena Panevezi ar aplink , mano puskes vestuves liepos 27d. ir iesko fotografo(es) smile.gif ,gal kuri noretu apsiimti

Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 07 03, 15:45)
sveikutes

soriukas kad pradingus ,gryzau po atostogu ,nepasiilsejus o isvargus biggrin.gif

turiu as klausimuka , gal kuri gyvena Panevezi ar aplink , mano puskes vestuves liepos 27d. ir iesko fotografo(es) smile.gif ,gal kuri noretu apsiimti

nu aš kaip ir vilnietė,bet šiaip esu iš pnvž,bet deja tą dieną suplanavus atostogas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 03, 14:48)
nu aš kaip ir vilnietė,bet šiaip esu iš pnvž,bet deja tą dieną suplanavus atostogas  verysad.gif

Tu paneveziete? biggrin.gif Smagu;)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 07 03, 16:01)
Tu paneveziete? biggrin.gif Smagu;)

na taip lotuliukas.gif nėr ko čia slėpti savo šaknų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 03, 13:48)
nu aš kaip ir vilnietė,bet šiaip esu iš pnvž,bet deja tą dieną suplanavus atostogas  verysad.gif

p.... susibalamutinau su dienoms doh.gif , dabar ziurau kad treciadienis 27 d doh.gif biggrin.gif , parasiau jai zinute kuriai dienai tiksliai reiketu , tai laukiu
Atsakyti
klausykit, o jus kai duodat pasirasyt sutartis modeliui, tai ten yra pazymeta, kad galit naudoti foto ir komerciniais, reklamos ir pan tikslais? o jei modelis nesutinka? ar turit skirtingu versiju kiekvienam atvejui?smile.gif
Atsakyti
Laba,

vakar turėjau progos pafotografuoti krikštynose (buvo ir samdytas fotografas). Daug prifotkinau, bet realiai nelabai yra kuo pasigirt. Bažnyčioj labai nelindau, nes ten sukiojosi fotografas, daugiau gamtoj. Dedu kelias foto, gal kas pakritikuos 4u.gif maždaug 14-15 val dienos, saulė plieskė kaip išprotėjus tiesiai į galvas, šešėlio turėjom tik kokį nepilną metrą palei vieną pilies sieną biggrin.gif Laukiu pažiūrėt fotografo foto, įdomu kaip jis tokiom sąlygom susitvarkė.

user posted image

user posted image

user posted image

dar kelios čia
http://www.flickr.co...s/46296193@N05/

jei kas brūkštels kokį komentarą būsiu labai dėkinga aciuks.gif
Atsakyti
laba, gal kas turit yvetes meila, nusiusciau foto...gal bus tinkamos g.gif
Atsakyti
zaliuoja man veidas tiek pirmoj tiek antroj, o trecia isdegus kaip suprantu...
Atsakyti
bizyte ir brumbruai - su dienos geriausia 4u.gif
Atsakyti