Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nežinau ar labai blogai, bet man gaila nukirstos ausytės. sad.gif
Atsakyti
o del fokuso tai man dabar ta stadija kai paciai ne fokusas ziaurus sad.gif
Atsakyti
Baisios tragedijos čia žiūriu vyksta biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien pasikrapščiau ir sutvarkiau pradžiamokslio pirmą žinutę. Įtraukiau ir pamestas temas. smile.gif Jei nesupyksit, paskelbiu naują temą, nes šiai jau ne daug liko. ax.gif
76 tema.
30 minučių galiu redaguoti, jei kas nori į sąrašą, sakykit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 02, 22:04)
Šiandien pasikrapščiau ir sutvarkiau pradžiamokslio pirmą žinutę. Įtraukiau ir pamestas temas.  smile.gif  Jei nesupyksit, paskelbiu naują temą, nes šiai jau ne daug liko.  ax.gif
76 tema.
30 minučių galiu redaguoti, jei kas nori į sąrašą, sakykit.  smile.gif

As noriu smile.gif Nikon D90 50mm f/1.8 , Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6
Aciu 4u.gif
Atsakyti
as irgi noriu Nikon D90 Tamron AF 28-80mm f/3.5-5.6 , Tamron AF 75-300mm f/4-5.6 , 500mm f/8.0 , Nikon 50mm f/1.8
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 02, 20:25)
Pas levap85 tokios kokybiskos foto,kad net pavydas bama grauzia blush2.gif
Papildyta:
Laukiu velniu -

o ko tau pavydas bambą graužia, į savo foto pažiūrėk. Graži, ar ne? smile.gif
Svarbu gerai foto pristatyti, neskubėkit kelti.
Jei vaikas tavo arba turi leidimą publikuoti, atsiųsk el. paštu originalą. Galėsiu pabandyti panašiai sutvarkyti ir jei pavyks, įtrauksiu į knygelę. Žinoma jei nori. Taip pat brūkštelk kur atsiųsti šitą foto kaip pavyzdį, nes iš savo flickr išimsiu, pati galėsi įkelti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 liepos 2011 - 22:59
vikaPika, teks palaukti dabar jau, nes nebegaliu taisyti. Kitoje temoje būsi įrašyta. 4u.gif
Yvette, vau.. Aš apstulbau pamačiusi tavo variantą. Net ausies nebetrūksta. bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Yvette, pastebejau kokia tu faina pagalbininke esi bigsmile.gif
Atsakyti
Na, va susitarėm su ka, sorry, už OT blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 liepos 2011 - 23:28
Yvette kokiu adresu tau foto siust?
Atsakyti
Yvette dekui tau dideliausias uz pastebejima 4u.gif Labai savim nepasitikiu,rodos nemoku fotografuoti,o dar apdorojant su PS grybu pripjausiu,tai is viso, mano norui mokintis bus kapiecas. doh.gif del to bijau eksperementuoti doh.gif Dar karta dekui wub.gif Gal gali parasyti koks tavo e-pastas?Atsiusciau orginala ax.gif
Atsakyti