Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos,

Grįžau po atostogų Vengrijoj. Fainuma thumbup.gif
Bet fotkėm tai apsivylus...Ai, kaip prisiminimams tai geros, bet šiaip jokio stebuklo.

Ir šiaip paskutiniu metu supratau, kad apie fotografija ničnieko nesuprantu doh.gif

Skaitau fotiko instrukcija n-tą kartą ir įvairią literatūrą, net kelionėj skaičiau, kad bent ND žmoniškai mokėčiau padaryt biggrin.gif

Ale bet nu tačiau, minčiu viską mest nėra, tai jau gerai, manau ax.gif thumbup.gif

Vanilla - nerealiai smagi fotkė wub.gif
Atsakyti
Kikirike, Dalyje jau pasisakiau flickr....

QUOTE(je t'aime @ 2011 06 28, 23:42)
tai aš va vieną įmesiu...  ax.gif kitos bus vėliau...

Pavydziu as tau tokio israiskingo modeliuko.... Labai tinka jai toks vintage stiliukas nuotraukos apdirbimo... Labai liuks ziurisi...

QUOTE(Vanillla @ 2011 06 29, 09:47)

Emocija labai liuks, kadravima spatinka... bet padegimai ryskoki ir krenta i akis.... spalvytes irgi nelabai tokia rausvai melsva.... gal pabandyk koki warming filter uzdet arba juodai balta verst... nes kadras tikrai liuk, bet norisi kitokio apdirbimo...

QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 29, 10:07)
Sveikutes!  4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Rico @ 2011 06 29, 10:29)

Nesimato

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 29, 10:32)
aš nešiau ryškinti 5 juostas, iš jų dvi gavosi, vienos tik keli kadrai (nes į neaiškų fotiką įdėjau, man ten užstrigo juostelė, daug reikalų buvo, žodžiu- sugadinau biggrin.gif), kita visisškai tuščia buvo, nes pragulėjus kokių 20 metų buvo, ir ko gero net neišfotogafuota buvo biggrin.gif ir gi pinholą nešiau ryškint, ir durnė ne tą bakelį nunešiau  doh.gif  nunešiau tą, kur juostos net nebuvo  lotuliukas.gif  tai reikės vėl iš naujo nešt ryškint  doh.gif

O tu ziuriu su nuotykiais smile.gif... Lauksim juostiniu kadru smile.gif

Kritikai....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 29 birželio 2011 - 10:02
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 29, 09:47)

Kikirike, kokia mergyte smagi  wub.gif man patiko pirma, o treciosios akys fantastiskos  thumbup.gif antroj lyginant su kitom truksta siek tiek ryskumo, sodrumo  g.gif ir visur man norisi daugiau erdves. bet kadangi isivaizduoju kaip sunku buvo fotografuot, negalejai atsitraukt, tai suprantu kodel apkapotos galunes ir pan. pas mane ta pati situacija su vaiku fotosesijom doh.gif

na ištikro pamatytumėte kaip aš ten fotkinau doh.gif labai nusivyliau šiomis foto,jos visai kitokios turėjo būti doh.gif
labai fainai pagautas kadras thumbup.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 29, 10:25)
Nu kikirike kas toliau bus biggrin.gif aš žiūriu ir stebiuosi, kaip tu tobulėji, wau  swoon.gif  kas kart vis geriau parodai , šaunuolė tu  thumbup.gif
Papildyta:
nerealu  wub.gif

uoj ačiū labai,ale žinok taip nusvyliau šia trumpa fs unsure.gif kažkaip kitų vaikus geriau nufotkinu verysad.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 29, 10:32)
aš nešiau ryškinti 5 juostas, iš jų dvi gavosi, vienos tik keli kadrai (nes į neaiškų fotiką įdėjau, man ten užstrigo juostelė, daug reikalų buvo, žodžiu- sugadinau biggrin.gif), kita visisškai tuščia buvo, nes pragulėjus kokių 20 metų buvo, ir ko gero net neišfotogafuota buvo biggrin.gif ir gi pinholą nešiau ryškint, ir durnė ne tą bakelį nunešiau  doh.gif  nunešiau tą, kur juostos net nebuvo  lotuliukas.gif  tai reikės vėl iš naujo nešt ryškint  doh.gif

uoj prajuokinai ,kad ne tą bakeli nunešiai ryškinti lotuliukas.gif lauksim rezultatų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 29, 11:01)
uoj ačiū labai,ale žinok taip nusvyliau šia trumpa fs  unsure.gif kažkaip kitų vaikus geriau nufotkinu  verysad.gif

nu gi nereik cia iskart nusivilt.... Zinok daug kas sako, kad savus vaikus fotografuoti sunkiausiai.... (manau kol ipranta, kad kai mama su fotiku, tai- mamos nera, yra fotografas smile.gif ).... O siaip kaip pirmam tokiam kartui tai gerai... Dar keleta bandymu ir bus isvis liuks... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 29, 11:00)

Kritikai....

ėė, o kas čia per ciocė? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 29, 11:07)
ėė, o kas čia per ciocė?  lotuliukas.gif

Nesikabinek prie sitos cioces tongue.gif Mano cioce ir viskas tuom pasakyta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 29, 11:09)
Nesikabinek prie sitos cioces  tongue.gif  Mano cioce ir viskas tuom pasakyta  blush2.gif

lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Dedu nuotraukyte.Prisijungiau prie FB fotografuojanciu temos tikedamasi daugiau komentru,kritikos bet ziuriu,kad SM vistiek aktyviau sitas reikalas vyksta ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 10:44)
Dedu nuotraukyte.Prisijungiau prie FB fotografuojanciu temos tikedamasi daugiau komentru,kritikos bet ziuriu,kad SM vistiek aktyviau sitas reikalas vyksta ax.gif
user posted image

O, cia tavo nuotrauka wub.gif Geras kontrazuras:)
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 11:44)

man labai patinka! ir spalvotas, ir juodai baltas variantas, manau, atrodytų gražiai smile.gif
Atsakyti
ryt varau nėštukę fotkint fear.gif

nieko neapgalvojau, jokų detalių, niekooooooooooooo doh.gif tik vietą sugalvojau, varysim į Molėtus, į pionierių stovyklą, ten labai faina vieta, ir miškas, ir ežeras, ir daug visokių medinių namukų smile.gif tik reikia dar su savininku susitart, kad įleistų..

bet kokias detalės sugalvot? kaip fotkint? man stresas fear.gif biggrin.gif niekada neštukės nefotkinau, išsytus save biggrin.gif ji su vyru bus, sakė baltai apsirengs, tai tik gėlių laukinių paprašiau pasirūpint.. o ką dar g.gif help biggrin.gif
Atsakyti
Cia vienintelis bandymas.Norejau perfotografuoti geriau,bet gero oro belaukiant gelytes nuzydejo.
Sakykit,kodel,fonas toks margas?Del saules,ar del to,kad blendos nenaudoju?O norint,kad priekis butu apsvietas,reikia reflektoriu naudoti?
Atsakyti