Sveikos,
Grįžau po atostogų Vengrijoj. Fainuma
Bet fotkėm tai apsivylus...Ai, kaip prisiminimams tai geros, bet šiaip jokio stebuklo.
Ir šiaip paskutiniu metu supratau, kad apie fotografija ničnieko nesuprantu
Skaitau fotiko instrukcija n-tą kartą ir įvairią literatūrą, net kelionėj skaičiau, kad bent ND žmoniškai mokėčiau padaryt
Ale bet nu tačiau, minčiu viską mest nėra, tai jau gerai, manau
Vanilla - nerealiai smagi fotkė
Kikirike, Dalyje jau pasisakiau flickr....
Pavydziu as tau tokio israiskingo modeliuko.... Labai tinka jai toks vintage stiliukas nuotraukos apdirbimo... Labai liuks ziurisi...
Emocija labai liuks, kadravima spatinka... bet padegimai ryskoki ir krenta i akis.... spalvytes irgi nelabai tokia rausvai melsva.... gal pabandyk koki warming filter uzdet arba juodai balta verst... nes kadras tikrai liuk, bet norisi kitokio apdirbimo...
Sveika prisijungus
Nesimato
O tu ziuriu su nuotykiais ... Lauksim juostiniu kadru
Kritikai....
QUOTE(je t'aime @ 2011 06 28, 23:42)
Pavydziu as tau tokio israiskingo modeliuko.... Labai tinka jai toks vintage stiliukas nuotraukos apdirbimo... Labai liuks ziurisi...
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 29, 09:47)
Emocija labai liuks, kadravima spatinka... bet padegimai ryskoki ir krenta i akis.... spalvytes irgi nelabai tokia rausvai melsva.... gal pabandyk koki warming filter uzdet arba juodai balta verst... nes kadras tikrai liuk, bet norisi kitokio apdirbimo...
QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 29, 10:07)
Sveikutes!
Sveika prisijungus
QUOTE(Rico @ 2011 06 29, 10:29)
Kritikai
Nesimato
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 29, 10:32)
aš nešiau ryškinti 5 juostas, iš jų dvi gavosi, vienos tik keli kadrai (nes į neaiškų fotiką įdėjau, man ten užstrigo juostelė, daug reikalų buvo, žodžiu- sugadinau ), kita visisškai tuščia buvo, nes pragulėjus kokių 20 metų buvo, ir ko gero net neišfotogafuota buvo ir gi pinholą nešiau ryškint, ir durnė ne tą bakelį nunešiau nunešiau tą, kur juostos net nebuvo tai reikės vėl iš naujo nešt ryškint
O tu ziuriu su nuotykiais ... Lauksim juostiniu kadru
Kritikai....
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 29, 09:47)
Kikirike, kokia mergyte smagi man patiko pirma, o treciosios akys fantastiskos antroj lyginant su kitom truksta siek tiek ryskumo, sodrumo ir visur man norisi daugiau erdves. bet kadangi isivaizduoju kaip sunku buvo fotografuot, negalejai atsitraukt, tai suprantu kodel apkapotos galunes ir pan. pas mane ta pati situacija su vaiku fotosesijom
na ištikro pamatytumėte kaip aš ten fotkinau labai nusivyliau šiomis foto,jos visai kitokios turėjo būti
labai fainai pagautas kadras
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 29, 10:25)
Nu kikirike kas toliau bus aš žiūriu ir stebiuosi, kaip tu tobulėji, wau kas kart vis geriau parodai , šaunuolė tu
Papildyta:
nerealu
Papildyta:
nerealu
uoj ačiū labai,ale žinok taip nusvyliau šia trumpa fs kažkaip kitų vaikus geriau nufotkinu
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 29, 10:32)
aš nešiau ryškinti 5 juostas, iš jų dvi gavosi, vienos tik keli kadrai (nes į neaiškų fotiką įdėjau, man ten užstrigo juostelė, daug reikalų buvo, žodžiu- sugadinau ), kita visisškai tuščia buvo, nes pragulėjus kokių 20 metų buvo, ir ko gero net neišfotogafuota buvo ir gi pinholą nešiau ryškint, ir durnė ne tą bakelį nunešiau nunešiau tą, kur juostos net nebuvo tai reikės vėl iš naujo nešt ryškint
uoj prajuokinai ,kad ne tą bakeli nunešiai ryškinti lauksim rezultatų
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 29, 11:01)
uoj ačiū labai,ale žinok taip nusvyliau šia trumpa fs kažkaip kitų vaikus geriau nufotkinu
nu gi nereik cia iskart nusivilt.... Zinok daug kas sako, kad savus vaikus fotografuoti sunkiausiai.... (manau kol ipranta, kad kai mama su fotiku, tai- mamos nera, yra fotografas ).... O siaip kaip pirmam tokiam kartui tai gerai... Dar keleta bandymu ir bus isvis liuks...
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 29, 11:07)
ėė, o kas čia per ciocė?
Nesikabinek prie sitos cioces Mano cioce ir viskas tuom pasakyta
QUOTE(Akasha @ 2011 06 29, 11:09)
Nesikabinek prie sitos cioces Mano cioce ir viskas tuom pasakyta
Dedu nuotraukyte.Prisijungiau prie FB fotografuojanciu temos tikedamasi daugiau komentru,kritikos bet ziuriu,kad SM vistiek aktyviau sitas reikalas vyksta
QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 10:44)
Dedu nuotraukyte.Prisijungiau prie FB fotografuojanciu temos tikedamasi daugiau komentru,kritikos bet ziuriu,kad SM vistiek aktyviau sitas reikalas vyksta
O, cia tavo nuotrauka Geras kontrazuras:)
QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 11:44)
man labai patinka! ir spalvotas, ir juodai baltas variantas, manau, atrodytų gražiai
ryt varau nėštukę fotkint
nieko neapgalvojau, jokų detalių, niekooooooooooooo tik vietą sugalvojau, varysim į Molėtus, į pionierių stovyklą, ten labai faina vieta, ir miškas, ir ežeras, ir daug visokių medinių namukų tik reikia dar su savininku susitart, kad įleistų..
bet kokias detalės sugalvot? kaip fotkint? man stresas niekada neštukės nefotkinau, išsytus save ji su vyru bus, sakė baltai apsirengs, tai tik gėlių laukinių paprašiau pasirūpint.. o ką dar help
nieko neapgalvojau, jokų detalių, niekooooooooooooo tik vietą sugalvojau, varysim į Molėtus, į pionierių stovyklą, ten labai faina vieta, ir miškas, ir ežeras, ir daug visokių medinių namukų tik reikia dar su savininku susitart, kad įleistų..
bet kokias detalės sugalvot? kaip fotkint? man stresas niekada neštukės nefotkinau, išsytus save ji su vyru bus, sakė baltai apsirengs, tai tik gėlių laukinių paprašiau pasirūpint.. o ką dar help
Cia vienintelis bandymas.Norejau perfotografuoti geriau,bet gero oro belaukiant gelytes nuzydejo.
Sakykit,kodel,fonas toks margas?Del saules,ar del to,kad blendos nenaudoju?O norint,kad priekis butu apsvietas,reikia reflektoriu naudoti?
Sakykit,kodel,fonas toks margas?Del saules,ar del to,kad blendos nenaudoju?O norint,kad priekis butu apsvietas,reikia reflektoriu naudoti?