QUOTE(Yvette @ 2011 07 02, 12:08)
RG, antra akis nefokuse manęs nenervina. O tas plaukas šiek tiek, bet ir tai ne tiek, kad už galvos imčiaus. Sruogelė, o ne vienas plaukas, tiesiog labiau puoštų.
Su šia mergina nuolat taip yra, nes plaukų labai mažai ir jie kažkaip labai išsitaršo ne sruogom ir jie balti balti. Labai sunkiai susitvarkiau su ja, geriausios nuotraukos prie pat jūros, visur kitur nu taip be ryšio.
Noriu Jūsų visų paklausti kai išdidinat iki 100-200 proc. Photoshope, ką matot veide? Man tai š dažniausiai Ypač tos nuotraukos kur visu ūgiu, siaubiakas. Nebežinau nuo ko čia pradėti mokytis, vėl pradėsiu fotografuoti, nebenoriu tų klaidų...
Rico, man labai patiko tavo berniukas balkone. Įsitrigo, dabar tik prisiminiau. Dėl kontrasto kažkas minėjo, galbūt, tik ji gali būti jau ir nebus tokia, kokia yra. Žodžiu patiko.
maggy, nepriimk asmeniškai, tiesiog Tavo nuotraukų nesimato, nes bent flicrėj aš žiūriu tas, kurias matau pirmam puslapyje Arba įlendu pas kažką iš komentuojančių kažkur. Taigi, viskas va taip ir vyksta, manau
NDI
QUOTE(rG @ 2011 07 02, 13:17)
maggy, nepriimk asmeniškai, tiesiog Tavo nuotraukų nesimato, nes bent flicrėj aš žiūriu tas, kurias matau pirmam puslapyje Arba įlendu pas kažką iš komentuojančių kažkur. Taigi, viskas va taip ir vyksta, manau
aha, sutinku dėl flickr ir facebooke rodomų foto. Man tarkim perdaug laiko atima lankymasis visuose psl, tad apsiribojau tik SM ir kūdra. Todėl ir pakomentuoju tik čia rodomas foto
levap85, kokie puikūs namų darbai.
QUOTE(levap85 @ 2011 07 02, 13:29)
oho... super
aš flickre stengiuosi visas naujas peržiūrėti, pakomentuoju kas užstringa, nekomentuoju jei jau kažkas būna pasisakę taip, kad tos, kurios drauguose yra, visas pastebiu visos mes norim komentarų kuo daugiau
QUOTE(Ka @ 2011 07 02, 13:32)
levap85, kokie puikūs namų darbai.
QUOTE(bizyte @ 2011 07 02, 13:36)
oho... super
aš flickre stengiuosi visas naujas peržiūrėti, pakomentuoju kas užstringa, nekomentuoju jei jau kažkas būna pasisakę taip, kad tos, kurios drauguose yra, visas pastebiu visos mes norim komentarų kuo daugiau
Tai uzskaitot?
Papildyta:
NDIII praleidziu, nes pas mane fixas
QUOTE(Yvette @ 2011 07 02, 10:27)
nemažai čia naujai atėjusių taip sakė. O dabar jų foto nerealiom pavadinai
Tad aukščiau nosį, jei noro yra, bus ir rezultatai
Tad aukščiau nosį, jei noro yra, bus ir rezultatai
QUOTE(fotolama @ 2011 07 01, 15:17)
Fotošope nenaudoti "Save for web". Jos EXIF pašalina
Nuotraukų įkėlimui nenaudoti Flickr. Panašu, kad jis irgi EXIF pašalina
O gal galit visos/visi pasidalinti kaip saugot foto po apdirbimo? Aš visad save for web darau, bet įtariu, kad reikia kažkaip normaliau pradėtNuotraukų įkėlimui nenaudoti Flickr. Panašu, kad jis irgi EXIF pašalina
QUOTE(gotte @ 2011 07 01, 23:05)
Niu va padariau pagal Yvettes rekomendaciją...bet kažkaip tikėjaus, kad daugiau to įdomumo bus nes idėja man patiko...o dabar nebežiunau, ar va taip geriau, ar ne...ką jūs manot?
Man norisi tada stambesnio rėmo ir aplink visą fotoQUOTE(rG @ 2011 07 02, 09:29)
Klausimas. Ar labai matosi viena akis ne fokuse, jei matosi, ar maišo?
Papildyta:
Ir dar įdomu, iš arti nesimato, bet kai kuriose nuotraukose fokusas ant plauko, kuris eina per akį, nu griūk negyvas
Aš ateinu be foto šiandien. Tvarkau vestuvių foto, pirmą kartą fotografavau. Jaučiu, kad nebus iš manęs vestuvių fotografės Manau turėsiu ką parodyt, bet kiek neišnaudotų galimybių ir sugadintų foto tai vaje vaje
QUOTE(Yvette @ 2011 07 02, 13:30)
aha, sutinku dėl flickr ir facebooke rodomų foto. Man tarkim perdaug laiko atima lankymasis visuose psl, tad apsiribojau tik SM ir kūdra. Todėl ir pakomentuoju tik čia rodomas foto
nu nu. i fb as nededu. o kai update'inu flickr - visada idedu ir cia kelis, mano manymu, best'us. tik pripazistu, kad retokai tas buna
vilnietes, gal kuri noretu i meet'a? mes su Akasha galvojam susibegt trumpam, siandien arba rytoj. m?
QUOTE(nieliuke @ 2011 07 02, 14:19)
O gal galit visos/visi pasidalinti kaip saugot foto po apdirbimo? Aš visad save for web darau, bet įtariu, kad reikia kažkaip normaliau pradėt
as tai niekaip nesuprantu, o kuo blogai daryti Save as? as tik ji ir naudoju
QUOTE(Yvette @ 2011 07 01, 21:08)
Dar brūkštelsiu, kad matyt net neįsivaizduojat kokia graži gausis mūsų visų knygelė Grožių grožis. Tik nepamirškit siųsti foto man į el paštą. O kurios dar neturit, nu padarykit per savaitgalį vaikučio portretą sudalyvausit
Ir nepykit, jei kai kuriom pasakiau ar pasakysiu, kad netiks.
Ir nepykit, jei kai kuriom pasakiau ar pasakysiu, kad netiks.
ooo! as irgi noriu! per ryt tirkai gal surasiu kokia fotke!!! noriu noriu.