Niu va padariau pagal Yvettes rekomendaciją...bet kažkaip tikėjaus, kad daugiau to įdomumo bus nes idėja man patiko...o dabar nebežiunau, ar va taip geriau, ar ne...ką jūs manot?
Kaip suprantu, čia koliažas. Įdomiai atrodo. Spalvos kaip matau dar pagyvėjo ir skruostas merginos jau nekrinta į akis. Pirma kažkaip labai man jau krito. Man patinka šis variantas.
Man nieko ta balta linija neduoda. Gal todėl, kad mačiau prieš tai
Labos
Labos
QUOTE(levap85 @ 2011 07 01, 23:00)
Tai kad nemoku liezuvio uz dantu prilaikyti, kai man kazkas atrodo neteisinga jau turejai suprasti is anksciau, bet cia turbut mano profesine yda O pats tiesiog blaskausi ir ieskau, kas padetu tobuleti. Ieskau ir atrodo vis nerandu.
O tinginyste nera bloga, jei ja pavadinti kitaip- as pvz. sakau, kad stengoiuosi kuo racionaliau eikvoti savo laika ir energija.
O tinginyste nera bloga, jei ja pavadinti kitaip- as pvz. sakau, kad stengoiuosi kuo racionaliau eikvoti savo laika ir energija.
chi chi chi aš irgi liežuvio nesulaikau
Yvette, leidimą turiu, pabandysiu ryt arba savaitės pradžioje parinkti ką nors, gal kas tiks.. sakei, tik jb?
Gotte, labai mažai tos baltos linijos palikai, aš daugiau dėčiau. Taip pat aplink visą foto Na bet čia tik man taip atrodo.
Tarkim čia taip pat viena foto, bet man jos įdomiau žiūrisi atskirtos. Be tos atskiriančios linijos paprasčiau, nuobodžiau
Sayonara ir visi kiti, kas dar neatsiuntėt foto į mail. Aš pirmadienį po truputį pradėsiu dėlioti foto. Mailą visiem rašiau, tad paskubėkit. Kikirike, suspėsi grįžti
ai pratrinsiu ką perdaug prirašiau. Kad diena būtų taiki
Tarkim čia taip pat viena foto, bet man jos įdomiau žiūrisi atskirtos. Be tos atskiriančios linijos paprasčiau, nuobodžiau
Sayonara ir visi kiti, kas dar neatsiuntėt foto į mail. Aš pirmadienį po truputį pradėsiu dėlioti foto. Mailą visiem rašiau, tad paskubėkit. Kikirike, suspėsi grįžti
Klausimas. Ar labai matosi viena akis ne fokuse, jei matosi, ar maišo?
Papildyta:
Ir dar įdomu, iš arti nesimato, bet kai kuriose nuotraukose fokusas ant plauko, kuris eina per akį, nu griūk negyvas
QUOTE(rG @ 2011 07 02, 08:29)
Klausimas. Ar labai matosi viena akis ne fokuse, jei matosi, ar maišo?
Papildyta:
Ir dar įdomu, iš arti nesimato, bet kai kuriose nuotraukose fokusas ant plauko, kuris eina per akį, nu griūk negyvas
Papildyta:
Nelabai. Viskas tvarkoj
Kad ir fokusas ant plauko, bet ryskumo zona kad ir pati siauriausia nesibaigia ties plauku (aisku nebent super macro ) tad ir akys turetu papulti i ta zona
Gotte, pamacius pacia pirmaja nuotrauka is pradziu pagalvojau, kad ten koliazas kaip jau sake, platesnio remelio norisi o flikre nespalvotos labiau patinka
Bizytes mergaites
QUOTE(Yvette @ 2011 07 02, 09:52)
Yvette, o atsiuntusiems atgal nerasei? Bijau, kad mano negavai
Mergaites,nerealios jusu nuotraukytes As turbut niekada neismoksiu taip fotografuoti
QUOTE(fox. @ 2011 07 02, 11:50)
Mergaites,nerealios jusu nuotraukytes As turbut niekada neismoksiu taip fotografuoti
nemažai čia naujai atėjusių taip sakė. O dabar jų foto nerealiom pavadinai Tad aukščiau nosį, jei noro yra, bus ir rezultatai
QUOTE(sakgintare @ 2011 07 01, 10:50)
Pas mane atostogauja dvi mergaiciukes, kurias galiu fotografuoti kiek tik noriu su mielu noru pozuoja Imetu keleta nuotraukyciu gal galit pakomentuoti kas gerai, ko reiketu vengti /z/in/photostream/]cia[/url]
pirma man patiko, emocijos tokios skanios, zmoniu "ishdestymas", spalvos man idomios, nors prie kadravimo prisikabinciau, apacios kiek truksta, centruotai, nors man asmenishkai tai netrukdo butent sitoj foto. antra neypatinga, nezukabina, plius desine nukirpta, kojos. cia gal palikciau daugiau virshaus arba apacios. na anyways, pirmoji zymiai geresne ir idomesne, nors vaikiuku nelabai matosi, gal netgi pakaktu tik merginu, labai fainai jos ten juokiasi. nors is esmes galima butu prikibti, kad foto melynuoja, bet as isivaizduoju kad taip ir turetu buti.
QUOTE(Yvette @ 2011 07 01, 10:01)
Maggie o tu trikojį turi? Jei taip, tada sakyčiau padaryk tokią pat foto kaip ta su kryželiu, tik be fotoaparato ir be rankų. Liuks būtų. Iš dviejų foto su kojom man pirmoji labiau patinka. Daugiau paslapties. Antroje matosi daugiau aplinkos detalių, kėdė, kitas kambarys, ten kažkokie daiktai. Blaško.
Dabar nugaros foto. Šiaip šaunuolė, gražu. Vakar norėjosi karpyti, šiandien nebe. Bet dar vos vos aiškesnių veido kontūrų norisi. Na nors skruosto linijos aiškesnės.
Dabar nugaros foto. Šiaip šaunuolė, gražu. Vakar norėjosi karpyti, šiandien nebe. Bet dar vos vos aiškesnių veido kontūrų norisi. Na nors skruosto linijos aiškesnės.
nope, trikojo neturiu, todel pakartoti neiseis. o ir i pakartojimus ziuriu su itarimu, pati sau plagiatas zinoma atsizhvelgiu i patarimus, bet jei kartosiu, tai jau vistiek bus kitaip (kad ir kitas pakabukas, kiti rubai, gal ir apshvietimas..).
dekuj uz pastebejimus ir kritika visom!
QUOTE(Tiga @ 2011 07 01, 11:25)
Sveikos, buvau užsivertus darbais, tad ateinu su pilnu bagažu nuotraukų.
oho, pasidarbaivai kaip reikiant. saunu. ir kaip gi taip speji?
man paskutine idomiausia, flickr apziuresiu veliau, ten ir daugiau pakomentuosiu. paskutine patiko viskuo, tik sodinciau ne olialia pupyte, o kitokia mergina, bet cia skonio reikalas, be to speju ir galimybes. labai tinka bateliai, fotelis, emocija kiek griezhtoka ir nenaturali - tai man nelabai. vestuvine pirma ikelta man irgi idomi, tokia nestandartine, kazhkas naujo. ryshku labai.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 01, 12:19)
Su blykste aš esu visiškas naujokas. Techninės informacijos internete aš nesuprantu kaip ir manualų ar vyriškių mokslinių pasisakymų.. Man reikia žmonių kalba, kad aiškintų moteris ir labai nuosekliai Kadangi čia tokių yra, klausiu. Tam forumas ir skirtas. Kolkas aš jaučiuosi pradžiamokslis, kai būsiu kitokia, keliausiu pas pažengusius. Ir šitoj smėlio dėžėj manau sėdėsiu dar ilgai. Todėl ir klausiu daug ir įkyriai .
Jei galiu savo atsakymu kažkam padėti- atsakau, jei nenoriu, nežinau ar tingiu- nerašau nieko .
Jei galiu savo atsakymu kažkam padėti- atsakau, jei nenoriu, nežinau ar tingiu- nerašau nieko .
cia atmazas ir tinginyste nors as panashiai mastau, tikrai lengviau, kai kazhkas buitishkai paaishkina, dar vaizdeliu parodo. bet is esmes skaitant manuala, karta, trecia - daeina zinok, just try
QUOTE(Alabama @ 2011 07 01, 12:44)
As tave flikre pakomentuoju vis
labai dekinga patikek! kiekvieno komenatro ar tai cia, ar flick labai laukiu, tuo labiau, kad pasimetus dabar visame tame fotografijos moksle. bet buna, pati zinai, kad ikeli atrodo tikrai verta demesio foto ir susilauki vieno komento patinka/nepatinka. abydna, nes matai kad kai kurias pastoviai komentuoja kad ir ka ikeltu. if u know what i mean. bet siaip ar taip, cia smulkmena. garsiai mastau ir tiek.