Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chimera @ 2011 07 01, 22:18)
Nu, ne drebėjimas čia, pati nesupratau, labai sunkiai man fokusavo su didžiausiais f, čia iš kelių bandymų geriausias buvo... Ryt perdarysiu, dabar jau tamsu
Papildyta:

O kokie būtų teisingiausi? Tikrai nežinau...

tu blogai darei - kai priveri diafragma, iso reikia kelt. pirma turi suprast dar ir kodel smile.gif o pas tave viskas atvirksciai. todel pirmoj foto ir skyle maza, ir iso mazas, tai ir islaikyma parinko tau ilga, uz tai ir ranka sudrebejo
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 01, 22:22)
Tai tada nezinau kaip pavadinti tokios kokybes foto. bigsmile.gif O tu tikrai nesumaisiai ISO rasydama?

Nu kad ne, taip rodo Exif, tai nieko, tiesiog perdarysiu ir atkreipsiu dėmesį, kas kaip ir prie ko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 01, 22:25)
tu blogai darei - kai priveri diafragma, iso reikia kelt. pirma turi suprast dar ir kodel smile.gif o pas tave viskas atvirksciai. todel pirmoj foto ir skyle maza, ir iso mazas, tai ir islaikyma parinko tau ilga, uz tai ir ranka sudrebejo

Aaa, rimtai, gi, aš atvirkščiai padariau biggrin.gif Aš ne taip supratau tą "didžiausia, mažesnė ir dar mažesne" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 01, 22:23)
Labutis smile.gif
Pas mus katik taip stipriai nulijo bigsmile.gif
Tai išėjau pasivaikščiot ir kokį gražų vaizdelį užtikau thumbup.gif

o nori, kad vaizdu pasidžiaugtume ar pakomentuotume?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 07 01, 22:37)
o nori, kad vaizdu pasidžiaugtume ar pakomentuotume?

Norėčiau ir komentarų blush2.gif jeigu čia yra ką komentuoti,nes labai greit turėjau viską užfiksuot...
Atsakyti
Noriu kritikos:

Kaip žiūrisi ši kompozicija? Geriau spalvota ar JB? g.gif

user posted image

user posted image

Na ir ši kaip? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 01, 22:41)
Norėčiau ir komentarų  blush2.gif  jeigu čia yra ką komentuoti,nes labai greit turėjau viską užfiksuot...

na jei vaikai tavo, tad smagios akimirkos prisiminimams. Bet pačiai su fotoaparatu yra ko pasimokinti.
Labai paprastos, nors nesakau, tikrai smagios, neapgalvotai, skubiai užfiksuotos akimirkos.
Antroje bei trečioje labai akivaizdus pozavimas, tas man nepatinka.
Pirma verta patvarkymo su ps, tikrai galima gražiau pateikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 liepos 2011 - 21:50
QUOTE(vikaPika @ 2011 07 01, 19:44)
nuoroda http://www.flickr.co...N08/5890839636/  laukiu komentaru kodel rausvas atspalvis lenda? del WB?

Taigi sakiau, kad flickr EXIF pasalina...
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 07 01, 22:49)
Noriu kritikos:

Kaip žiūrisi ši kompozicija? Geriau spalvota ar JB? g.gif

Žinok pirmą kaip koliažą pateikčiau. Iš vienos foto dvi su taru tarp jų padaryčiau. Pabandyk, gal patiks smile.gif
Šiaip abu variantai, tiek spalvotas tiek jb patinka.
Antroje fainai su spalvom padirbėjai. Dera.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 07 01, 22:51)
Taigi sakiau, kad flickr EXIF pasalina...

rodo gi, jau man nervai nelaiko, kaip zmogus pries flickr nusistates biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 07 01, 22:50)
na jei vaikai tavo, tad smagios akimirkos prisiminimams. Bet pačiai su fotoaparatu yra ko pasimokinti.
Labai paprastos, nors nesakau, tikrai smagios, neapgalvotai, skubiai užfiksuotos akimirkos.
Antroje bei trečioje labai akivaizdus pozavimas, tas man nepatinka.
Pirma verta patvarkymo su ps, tikrai galima gražiau pateikti

Ačiū labai už komentarus,man labai jie nadingi,nes man dar mokytis ir mokytis cool.gif
Turiu prisipažint,kad nemoku dar dirbt su PS blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 07 01, 21:49)

Ši dieviška rolleyes.gif Spalvota. Maišo nebent parašas hihihi.gif biggrin.gif Šaunuolė smile.gif
Atsakyti
aš gi ateinu pasiguosti... mane kažkas užkerėjo... nes genda technika akyse... nu sugedęs fotikas buvo, tada nuėjo kompiuteris, pirktas prieš nepilnus metus... buvo nešiojamas- nu galvoju nusipirksiu normalų monitorių su dėže... nusipirkau... trečioje dienoje pakibo... ir jau ketvirta diena, kai neišsiaiškina kas jam... nu šiandien jau pabliovusi buvau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

gotte, aš už spalvotą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 01 liepos 2011 - 22:03