Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vikaPika @ 2011 07 01, 15:16)
mano fotkes su rausvai roziniu atspalviu... fotkinu ant M jauciu gali but wb, ane? kaip nustatyt kad jos baltesnes gautusi?

įkelk foto pavyzdį, parašyk kaip darei, tada gal patarsim. Dabar neaišku, ką kur ir kaip tu fotografavai, ir kaip mums padėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 liepos 2011 - 14:30
fotkinau ant M pagrinde ziurejau tuos +.......II......- WB auto lyg.... g.gif jau kelintakarta pastebiukad jos turi polionki i raudomuma....
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 07 01, 15:36)
fotkinau ant M pagrinde ziurejau tuos +.......II......- WB auto lyg.... g.gif  jau kelintakarta pastebiukad jos turi polionki i raudomuma....

Joli-palki, nagi įdekite nuotraukas su pilnu EXIF, nes dabar tai tik spėlioti galima kas negerai.
Įtariu, kad čia ne RGB spalvų erdvė...

p.s. panašu, kad flickr pašalina EXIF. Arba pasižiūrėkite flickr nustatymus arba kelkite nuotraukas per kokį imageshack ar panašų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 01 liepos 2011 - 15:03
QUOTE(fotolama @ 2011 07 01, 14:53)
Joli-palki, nagi įdekite nuotraukas su pilnu EXIF, nes dabar tai tik spėlioti galima kas negerai.
Įtariu, kad čia ne RGB spalvų erdvė...

Aš iš vis nesuprantu kodėl dauguma fotografų jį slepia? Čia mada tokia ar kodėl?
Mano exif nėra, nes pats fotikas jį paslepia kai nuotraukas sutvarkau, nemoku pakeist ir nekeičiu, tai tik dėl to.. Bet jei būtų, neslėpčiau, nesuprantu kam.. Todėl va ir parūpo kodėl visi taip slepia? g.gif Gal aš eilinį kart kažko nežinau?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 01, 15:56)
Aš iš vis nesuprantu kodėl dauguma fotografų jį slepia? Čia mada tokia ar kodėl?
Mano exif nėra, nes pats fotikas jį paslepia kai nuotraukas sutvarkau, nemoku pakeist ir nekeičiu, tai tik dėl to.. Bet jei būtų, neslėpčiau, nesuprantu kam.. Todėl va ir parūpo kodėl visi taip slepia? g.gif Gal aš eilinį kart kažko nežinau?

Fotoaparatas EXIF tikrai neslepia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 01 liepos 2011 - 14:59
Paaiskinkit man blondinei kas tas exif? ir kaip ka padaryt, kad rodytu ir kad iseitu paskui jusu pagalbos klaust del komentavimo foto?
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 07 01, 14:58)
Fotoaparatas EXIF tikrai neslepia.

Tada kodėl mano foto jis nesimato? Aš tikrai jo pati neslepiu. Tikrai.
Arba paklausiu kitaip: kaip ir kur padaryti kad jis matytųsi?
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 07 01, 15:11)
Paaiskinkit man blondinei kas tas exif? ir kaip ka padaryt, kad rodytu ir kad iseitu paskui jusu pagalbos klaust del komentavimo foto?

pasiziurejau ka reiskia, visi tie nustatymai foto, o tai kaip padaryt kad jie jums patytusi keliant cia foto?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 01, 16:13)
Tada kodėl mano foto jis nesimato? Aš tikrai jo pati neslepiu. Tikrai.
Arba paklausiu kitaip: kaip ir kur padaryti kad jis matytųsi?

Fotošope nenaudoti "Save for web". Jos EXIF pašalina
Nuotraukų įkėlimui nenaudoti Flickr. Panašu, kad jis irgi EXIF pašalina
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 07 01, 16:17)
Fotošope nenaudoti "Save for web". Jos EXIF pašalina
Nuotraukų įkėlimui nenaudoti Flickr. Panašu, kad jis irgi EXIF pašalina

flickr nesalina exif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 01, 16:19)
flickr nesalina exif

Aš neturiu flickr account'o, todėl negaliu patikrinti, vet štai čia rašo, kad flickr EXIF pašalina:
http://www.plagiaris...trip-exif-data/

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 01, 01:00)
aj nu ir dar vieną nakčiai  lotuliukas.gif nu gal kas pakomentuos  ax.gif

įdomi foto, bet man asmeniškai kažko jai trūksta blush2.gif bet negaliu pasakyti ko...

QUOTE(Rico @ 2011 07 01, 10:16)
Kritikos noreciau  ax.gif

man patinka tokios foto smile.gif

QUOTE(Laura @ 2011 07 01, 10:35)
Sveikos,

dedu as pora foto. pakomentuokit  4u.gif Aciu 4u.gif

arba viso žiedo norisi, arba dar iš arčiau visko, antrai norisi horizontalios, ne tokio išplaukusio judesio...

QUOTE(sakgintare @ 2011 07 01, 10:50)
Pas mane atostogauja dvi mergaiciukes, kurias galiu fotografuoti kiek tik noriu su mielu noru pozuoja biggrin.gif

oi kokios gražios....tokia proga tau jas pakankint, pavydas tiesiog ima tongue.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 07 01, 13:06)
Labai myliu tai ka darau, bet nesinori sedet vietoje. O taip ir jauciuosi. Po paskutines sesijos atsirado dar daugiau norinciu jog pafotografuociau, todel manau isnaudosiu sia galimybe praktikai.  smile.gif

tai labai geras ženklas thumbup.gif nenukabink nosies tik.....pas mane pvz. niekas nesiprašo lotuliukas.gif (išskyrus kelias merginas iš šios temos ax.gif ), todėl modeliukų ieškau pati...ir prikalbinau kelias ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2011 07 01, 14:39)
Laba diena,
gal but kazkam kazkada prireiktu modeliuko, galeciau pagelbeti:) esu is Kauno. Laukciau az.

nu va, sekasi kaunietėms, griebkit smile.gif

apie blykstes nieko nesuprantu...visiška blondinė, bet matyt kol pačiai neprisireiks, tai ir nepradėsiu gilintis doh.gif

kol laukiu kitų fs, toliau fotkinu savo vaikus, bent jau jos kažkokį prisiminimą turės smile.gif vieną dieną taškėmės prie upelio
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti