Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 28, 23:19)
Tie konkursai yra pirmas ir puikiausias vaistas, norint susirinkti publiką. 

va va, teisingai čia viską surašei, aš ir tik neseniai FB įsikūriau, įdomu stebėti kaip viskas vyksta, nu tiksliau niekas kol kas nevyksta biggrin.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 28, 23:40)
dėkui  4u.gif
naujos temos proga, mano fs kelios foto - čia va kaip mažoji moka rėkti  doh.gif

o man pirmoji visai faina biggrin.gif ir maikutė gerai matosi, tokiai foto dar kokio gero pavadinimo reikėtų biggrin.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 06 28, 23:42)
tai aš va vieną įmesiu...  ax.gif kitos bus vėliau...

labai patinka... rolleyes.gif o flickre neįdėjai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 29 birželio 2011 - 07:34
QUOTE(bizyte @ 2011 06 29, 08:34)
labai patinka... rolleyes.gif o flickre neįdėjai? g.gif

flickr'e kol kas nematoma ji. įmesiu vėliau kartu su kitomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 06 28, 23:25)
vat paaiškint tokių techninių dalykų tai aš nemoku, be to nuo naudojamo objektyvo priklauso.  smile.gif kadangi naudoju objektyvą f/1.4, mano atveju nuotraukos būtų aštrios maždaug nuo f/1.8 (o gal net nuo 2.0) iki labiausiai privertos diafragmos, jeigu nieko nemaišau.

O optimaliausias variantas 2.8 su 1.4 smile.gif Lauksiu nuotraukų smile.gif
Atsakyti
Je t'aime, turi tavo nuotraukos kazka wub.gif prieskoni toki labai gera drinks_cheers.gif

Dalyja, patiko emocija wink.gif

ir as dedu viena, kuri nera ideali, bet jau emocija bigsmile.gif Pati lydausi del sios foto biggrin.gif bet galit ir patarkuot tongue.gif
user posted image

Papildyta:
Kikirike, kokia mergyte smagi wub.gif man patiko pirma, o treciosios akys fantastiskos thumbup.gif antroj lyginant su kitom truksta siek tiek ryskumo, sodrumo g.gif ir visur man norisi daugiau erdves. bet kadangi isivaizduoju kaip sunku buvo fotografuot, negalejai atsitraukt, tai suprantu kodel apkapotos galunes ir pan. pas mane ta pati situacija su vaiku fotosesijom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanillla: 29 birželio 2011 - 08:49
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 29, 09:47)
ir as dedu viena, kuri nera ideali, bet jau emocija  bigsmile.gif  Pati lydausi del sios foto biggrin.gif bet galit ir patarkuot tongue.gif

tikrai smagi thumbup.gif gal gali parašyti kokie čia nustatymai buvo? g.gif

jau pažiūrėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 29 birželio 2011 - 09:04
Sveikutes! 4u.gif

jeigu priimsite, mielai prisijungsiu paplepeti (nes skaitineti uz "nugaru" nelabai grazu blush2.gif ). Iskart prisipazinsiu, kad is manes fotografe nekokia, o ir aparato rimto neturiu. Bet ateityje labai noreciau kazka geresnio isigyti ir pradeti tobulinti savo fotografavimo sugebejimus. Tad butu smagu, jusu pagalba, igyti tam tikru ziniu, kurias galeciau panaudoti praktikoje ax.gif

P.S. Pas visas labai super foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 28, 22:40)
dėkui  4u.gif
Papildyta:
naujos temos proga, mano fs kelios foto - čia va kaip mažoji moka rėkti  doh.gif

Nu kikirike kas toliau bus biggrin.gif aš žiūriu ir stebiuosi, kaip tu tobulėji, wau swoon.gif kas kart vis geriau parodai , šaunuolė tu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(je t'aime @ 2011 06 28, 22:42)

laukia dar dauuuug darbo...  tik pykstu ant savęs, kam per daug diafragmą kai kuriose atvėriau - trūksta aštrumo...

nerealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 28, 23:34)
Tai kad jau įdėjau praėjusioj temoj wink.gif Ir pakeičiau monukutės, berods tvarka..

Aha, paskui dar kartą permečiau akimis sąrašą ir pamačiau. Bet jau nebekeičiau, nes mano žinutė buvo pacituota. blush2.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 06 28, 23:42)

Labai, labai patinka.. wub.gif ohmy.gif Su nekantrumu laukiu kitų.
Atsakyti
Kritikai

user posted image

Vanilla, nusisypsojau ax.gif linksmas berniukas bigsmile.gif gal kiek virsaus kirpciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 06 29, 10:29)

nerodo. ax.gif
Atsakyti
aš nešiau ryškinti 5 juostas, iš jų dvi gavosi, vienos tik keli kadrai (nes į neaiškų fotiką įdėjau, man ten užstrigo juostelė, daug reikalų buvo, žodžiu- sugadinau biggrin.gif), kita visisškai tuščia buvo, nes pragulėjus kokių 20 metų buvo, ir ko gero net neišfotogafuota buvo biggrin.gif ir gi pinholą nešiau ryškint, ir durnė ne tą bakelį nunešiau doh.gif nunešiau tą, kur juostos net nebuvo lotuliukas.gif tai reikės vėl iš naujo nešt ryškint doh.gif
Atsakyti
Vanillla,nuotaikinga foto biggrin.gif
Atsakyti