QUOTE(levap85 @ 2011 07 01, 13:12)
Hmmm... dabar tai susipainiojau. Po tokio komentaro apie tema, nelabai zinau koks jos tikslas. Tema apie tai kaip mokytis, bet kai uzduosi per paprasta klausima, tai ne tik negausi atsakymo, bet dar ir busi sudirbtas? Jei taip tai nesuprantu kam is viso cia visi susirinkom? Tema juk besimokantiems ar kazka painioju?
Tikslas yra labai paprastas... Ateiti ir mokytis... Tiek su kitu pagalba, tiek paciam i tai dedant pastangas....
O dabar jau man nuotaika pagedo... Ir resiu tiesiai....
Visu pirma taves niekas ir neminejo.... isskirtinai pabreziau, kad nesistebeciau tokiu klausimu is naujokiu.... Ir nereikia cia purkstauti....
Ar kazkas jus sudirbinejo?.... Ne.... tai ko rekauti iskarto?....
Kodel as taip parasiau, tai labai paprasta.... Nes buna, kad merginos patingi paieskoti informacijos, arba ja radus truputi pasukti galvele ir suprasti, apie ka, kas ir kaip...
Suprantu, kad gauti jau suvirskinta informacija yra labai patogu.... bet nu blin nervina kartais.... Gi norint kazko ismokti, reikia ir paciam pasistengti...
Tikiuosi diskusija nebesirutulios... Bo galiu dar uzsivesti ir nesustoti....
QUOTE(Yvette @ 2011 07 01, 13:28)
Aš tarkim mieliau atsakyčiau ar patarčiau, jei žmogus ateitų į temą su penkiom foto. Sakytų va, padarioau šitą su blykste tiesiai į kaktą, šitoje dar pašviečiau mašinos lempom, anoje saulė plieskė, bet aš fotkinau su 3200 ISO ir blykste ir t.t. Reiškias žmogus darė, bandė, atnešė rezultatus. Ir matai kaip jam gali padėti, iš nustatymų, rezultatų aišku kokių žinių jam trūksta, ką žino, ką gerai darė, bet gali patobulinti. Teorija reikalinga, bet tik bandydami išmoksit
Nu va labai gerai pasakei, kad bent jau pabandytu padaryt, parodytu, kas nesigauna ir t.t.
Sayonara irgi dekui uz protingas mintis...