Sakgintare, tokius grazius modeliukus turi. Labai nenoriu rasyti kas negerai, bet turiu pasiulyma. Padaryk pora tu merginu portretu.
Jei saule sviecia, pasirink zema ISO. Padaryk tokias foto,uz kurias cia atnesusi gautum daug liaupsu arba dar daugiau patarimu, kaip kazka pakeisti, kad kazko ismoktum.
Juk tik pradedi, nereik imantrybiu. Kad ir paprastas portretukas nenukerpant galvos, paimant vos peciu, bet tik truputeli. Stumtelint mergina ar i kaire ar i desine. Padaryk portreta su uzverta ir atverta diafragma. Ar suknele kokia apvilk merginas, ar kokia palaidine, viena petuka vos zemyn nuleisdama. Jei joks vejas nepucia, tai pajungciau dar koki fena, viena fotografuoji, o kita lengvai pucia i plaukus, juos padarko. Is tos puses, kur bus palikta daugiau erdves, dar kokia gele i plaukus isek, ar tiesiog kokia smilga....
Zinosi kaip patinka, kas patinka. Mergina sodink ar vos nuo kokios sienos atitraukus, ar koki zalumynu fona pasirink, gal kur idomiai pro sakas seseliai kris.
Ir kai kelsi cia foto, tvarkyk minimaliai. Kol kas nedek jokiu aktionu.
Lauksiu darbu
QUOTE(Akasha @ 2011 07 01, 10:11)
Man siaip truputi juokinga, kad vietoje to, kad kazka susirasti ir paskaityti uzdavinejat tokius gana paprastus klausimus, kur tikrai galima paciam issiaiskinti... ir kelis kart pabandziu perprasti ir daryti, kaip paciam patogiau ir geriau...
Pateisinu tuos klausimus is naujokiu lupu, bet Laukine
Na bet ar ne tam si tema?Uzduoti klausima, gauti atsakyma.Laukine, ne Laukine, o pvz man cia daug aiskiau paaiskinat, nei kokiam Youtube.
Sveikos, buvau užsivertus darbais, tad ateinu su pilnu bagažu nuotraukų. Fotografavau vestuves, asmenines fotosesijas, makiažus du (projektėliui), šeimyna, dar krikštynas (tik negavau leidimo publikuoti ), tai tikiuosi pakomentuosit ką nors flickre Dabar kažkoks negeras periodas, ir pačiai mano darbai nelabai patinka.. Tad baisu ir kelti Kelios čia, o visos kitos FLICKRE
QUOTE(Alabama @ 2011 07 01, 11:22)
Na bet ar ne tam si tema?Uzduoti klausima, gauti atsakyma.Laukine, ne Laukine, o pvz man cia daug aiskiau paaiskinat, nei kokiam Youtube.
Gal neteisingus filmukus ziuri?
Taip tema apie tai, kad mokytis ir t.t. Bet.... kartais tiesiog nebesinori atsakyt i tokius klausimus, nes lie labai jau paprasti ir tikrai nereikia ten nieko papildomai aiskinti... as irgi negimiau zinodama... tiesiog tikrai daug ieskojau, skaiciau, ziurejau...
QUOTE(Akasha @ 2011 07 01, 11:27)
Taip tema apie tai, kad mokytis ir t.t. Bet.... kartais tiesiog nebesinori atsakyt i tokius klausimus, nes lie labai jau paprasti ir tikrai nereikia ten nieko papildomai aiskinti... as irgi negimiau zinodama... tiesiog tikrai daug ieskojau, skaiciau, ziurejau...
myta organizuokit ir vaizdziai pamatysit.
pasislepe mano lt raides, nu tingiu pc perkrauti.
QUOTE(Akasha @ 2011 07 01, 10:27)
As irgi daug skaitau ir ziuriu, tikiu, kad visos kitos irgi.Ir jei vienam atrodo super paprasta, kitam neaisku net, nuo ko pradet.
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 01, 01:00)
aj nu ir dar vieną nakčiai nu gal kas pakomentuos
O man sita pati fainiausia is tu 3 idetu Netrukdo tie seseliai ant veido, kaip tik man grazu , patinka emocija ir siaip tokia linksma
gotte, Yvette, Akasha - aciu labai uz komentarus
QUOTE(sakgintare @ 2011 07 01, 10:50)
Pirmoji nuotrauka man per tamsi ir melynuoja, o antroje butu graziau nuleistom kojytem... Arba basom, bet su batais man nelabai ziurisi... Ir kirpciau desines daugiau, kad visai nebeliktu kojyciu
QUOTE(Tiga @ 2011 07 01, 11:25)
Sveikos, buvau užsivertus darbais, tad ateinu su pilnu bagažu nuotraukų. Fotografavau vestuves, asmenines fotosesijas, makiažus du (projektėliui), šeimyna, dar krikštynas (tik negavau leidimo publikuoti ), tai tikiuosi pakomentuosit ką nors flickre Dabar kažkoks negeras periodas, ir pačiai mano darbai nelabai patinka.. Tad baisu ir kelti Kelios čia, o visos kitos
paziurejau flickr. Nustebino pasirinkimas tu nuotrauku, kurias cia ikelei. Is kiekvienos fotosesijos turejai tikrai geresniu. Tarkim antros foto, merginos. Is tos pat serijos turi geresniu, geriau atliktu.
Merginos su karoliais, taip pat salia esanti rodos geresne. Sioje veido israiska na visai nieko nesakanti, neidomi.
Seimos foto taip pat turejai geresniu. Sioje, nei vienas is triju neskyre tau demesio. Rodos fotografuoji veiksma, o veiksmas kazkur kitur, idomesnis.
Paskutine su kreslu. Fainai, kad batu spalva tokia pat. Nezinau ar is tiesu ten siena zemyn ciuozia ar taip gavosi del fotografavimo kampo. Gaila.
Labos
ačiū labai už pastabas ir komentarus mano nuotraukoms. Merginoms, kurias fotografavau, patiko ir man tai labai svarbu. Bet noriu eiti į priekį. Pastebėjau, kad sunku sugalvoti įvairesnių pozų, rasti įdomesnių kampų. Na, bet su praktika ateis viskas manau
Ačiū, kad Jūs esat
ačiū labai už pastabas ir komentarus mano nuotraukoms. Merginoms, kurias fotografavau, patiko ir man tai labai svarbu. Bet noriu eiti į priekį. Pastebėjau, kad sunku sugalvoti įvairesnių pozų, rasti įdomesnių kampų. Na, bet su praktika ateis viskas manau
Ačiū, kad Jūs esat
QUOTE(Yvette @ 2011 07 01, 11:44)
Paskutine su kreslu. Fainai, kad batu spalva tokia pat. Nezinau ar is tiesu ten siena zemyn ciuozia ar taip gavosi del fotografavimo kampo. Gaila.
Man toji irgi liuks.... ir pasvirima galima pataisyt, nes is kreslo koju marosi, kad visas kadras virsta....
QUOTE(Yvette @ 2011 07 01, 11:44)
paziurejau flickr. Nustebino pasirinkimas tu nuotrauku, kurias cia ikelei. Is kiekvienos fotosesijos turejai tikrai geresniu. Tarkim antros foto, merginos. Is tos pat serijos turi geresniu, geriau atliktu.
Merginos su karoliais, taip pat salia esanti rodos geresne. Sioje veido israiska na visai nieko nesakanti, neidomi.
Seimos foto taip pat turejai geresniu. Sioje, nei vienas is triju neskyre tau demesio. Rodos fotografuoji veiksma, o veiksmas kazkur kitur, idomesnis.
Dėkui už komentarus Dabar ir pati matau kad su foteliu čiuožia o ten kur vaikučiai, tai pamatė jie laivą, todėl greitai pyškinau tą emociją
QUOTE(Akasha @ 2011 07 01, 08:26)
Man truksta astrumo... aplinka lyg ir astresne, net vaikutis lyg pasiliejes... Gal tamsesne maikute butu pagelbejus siuo atveju... Suprantu, kad kadras nerezisuotas, bet na vistiek man kliuva...
Siuo atveju ir centravimas man nelabai pasiteisina... Kazkaip noretusi vaizdo daugiau, kur jis ziuri taip susidomejes ir su tokiom emocijom...
Siuo atveju ir centravimas man nelabai pasiteisina... Kazkaip noretusi vaizdo daugiau, kur jis ziuri taip susidomejes ir su tokiom emocijom...
Dekui
QUOTE(fox. @ 2011 07 01, 08:45)
Rico,del vainiko, nueik i Tesco ar Asda,ten buna tokiu ale laukiniu gelyciu po svara.Pasiskinsi kokiu smilgu kur uz kampo,kad niekas nematytu ir turesi grazu vainika.As irgi labai noriu,bet ir labai bijau drauges mergaite panasaus amziaus pafotografuoti,tai ir apsizvalgiau gelyciu vainikui Del parko tai blogai tau.Pas mane tai Epingo miskas netoli,tai gali lakstyti po pievas kiek sirdis geidzia.Ir dar,o kam reikia pasirasyti sutarty su mama?Del publikavimo?
prie manes tik mazos parduotuves, tai tik puokstes, reiks i didele pavaziuoti
Pagalvojau, kad paprasysiu iki manes atvaziuoti, yra parkelis su laukiniais krumais
Aha, del publikavimo
QUOTE(sakgintare @ 2011 07 01, 08:50)
Pas mane atostogauja dvi mergaiciukes, kurias galiu fotografuoti kiek tik noriu su mielu noru pozuoja Imetu keleta nuotraukyciu gal galit pakomentuoti kas gerai, ko reiketu vengti
Grazios merginos, Yvette daug geru patarimu dave ir man pravers
QUOTE(Tiga @ 2011 07 01, 09:25)
Sveikos, buvau užsivertus darbais, tad ateinu su pilnu bagažu nuotraukų.
1- pora perskirta uz ju esancios linijos, poza statytine labai
2- plaukai ant lupu trukdo, bet irsaiskingiausia is visu
3- nepatinka visai, daug erdves truksta. Va sypsena grazi
4- lupos keistos
5- sviesa grazi, bet neisnaudota, aisku du dviem vaikais nelengva
6- cigaretes pakelis ir arba temperatura mazinciau arba jb, nes oranzines merginos nepatinka va batai su kede labai fainai "susigroja". ir toliau nuo fono reikejo traukti, ta linija per viduri trukdo. Apranga man irgi nelabai.