QUOTE(jokubaite @ 2011 06 30, 20:58)
ką gi turiu sutikimą, tai rodau mažylę
dar pora čia čia
Labai fainas kūdikėlis, bet man kadravimas nelabai...fone ta kojytė sulenkta ir nukirpta...ir truputį per geltona kažkaip...gal JB geriau?
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 30, 21:47)
nu va, aš ką tik iš nėštukės FS
nu susikėliau nuotraukas, tai daug nušokusio fokuso, dar vienoj vietoj pamiršau iso nuleist, ant 800 fotkinau daug, kur realiai reikėjo tik 100
taip užsivedus laksčiau, kad pamiršau, jog iso prieš tai buvo 800
tai žiauuuuuuuuriai gaila, kad taip nugrybavau, nes kokybė nukentėjo
o ten tokia graži vieta buvo... šiaip viena nuotrauka man pačiai patiko
tai drįstu teigti, kad FS vykusi, nes dažniausiai būna taip- jei bent viena foto pačiai patinka, tai užsakovui tikrai jų patiks daugiau
šiaip kaip pirmam kartui esu patenkinta, meno nėra ten, bet šiaip- pusė velnio, eilinė, niekuo neišsiskirianti FS gavosi
tik labai abydna, dėl tu nustatymų...... tikiuosi su PS dar išeis ten pataisyt, raw'u fotkinau..
džiaugiuos su tavim ir lauksim rezultato!
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 30, 23:20)
Rodausi vakarykščias foto
Prašom patarkuot
Daugiau Flicr'e
ši man tik kad per pilka atrodo...
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 01, 00:00)
aj nu ir dar vieną nakčiai
dinamika tai superiška
, išraiška ir tas nuyotraukops švelnumas...didžiausias minusas, kaip jau kažkas rašė - dryžuotas veidas
Papildyta:
Yvette, foto su veršiuku ir vaikučiu - nusotabi, nepakartojama
, jetau užplūdo vaikystės kaime prisiminimai, kai glostydavau šaltus ir šlapius veršiukų snukučius ir jie tokie mieli ir smagūs strikinėdavo aplink arba sukišę snukius į pieno kibirą vienas kitą draugiškai apstumdydavo
QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 30, 14:45)
Kadangi pasiule netylet ir naujokem, tai dalinuosi dar:
Abi foto man gerokai per pilkos, niurus vertimas į JB, trūksta kontrasto. Pirmoj leliukas labai mielas, taip apkūtalotas tuo rūbeliu, bet vat trūksta to ryškumo....vaikas paguldytas ir kaip koks pagaliukas ir nufotografuotas, norėtųsi kokio įdomesnio kadravimo...
Antros tai visai nesupratau
kur ten ta ramunė įsprausta
kam tas paklotuko kampas kyšo... oj pažiūrėjau dar kartą, tai ten rankytė nukapota...
jo? na man nea...neišbaigtas kadras.
QUOTE(maija @ 2011 06 30, 16:43)
Daugiau
flickr :
gražios abi...net sunku išsirinkti. Gal pirmąjai norėtųsi kiek daugiau erdvės
QUOTE(juratike13 @ 2011 06 30, 18:48)
Keliu viena is kaimuko..
Ir dar viena pernai daryta dar...pries metus laiko...labai man ji miela, tik nesutvarkau as jos...lenda visi negeri dalykiukai..bet ji man sirdziai be galo miela
Pirma tai man nea...nu nesiderina man kaimo aplinka tos malkos ir megytės apranga...tas kaspinukas...kažkaip norisi botų kokių gal ir suknytės...ir šiaip kaimietiškesnio vaizdelio
o antra tai super kokia nereali - labai emocija, tas vaikų apsikabinimas
Papildyta:
Dar prisiminiau
Yvettes rodytą favoritę su dviem auksinėm mergytėm, tai
bizytė juk turi dukrytes panašaus amžiaus
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson