Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 01, 00:32)

Plumerija - pasisakiau flickr  blush2.gif šiaip bendroje visumoje faina linksma fotosesija  4u.gif pastabos flickr blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kadangi 1 ir 3 nd mano buvot uzskaite (pamenat? biggrin.gif), o su antru buvau sugrybavus tai keliu 2-aji ND ir 4-aji is karto.
Su 5-uoju man ten kolkas tamsus miskas, sekancia sav pabandysiu perkast.

2 ND -

F/13, ISO 6400
user posted image

F/6.3 ISO 2000
user posted image

F/5.3 ISO 1600
user posted image
Papildyta:
4 ND

user posted image

user posted image

user posted image

Lauksim ziniu wink.gif aciu! 4u.gif
Atsakyti
aj nu ir dar vieną nakčiai lotuliukas.gif nu gal kas pakomentuos ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šioji man labiausiai iš visų trijų rodytų. ax.gif
Atsakyti
Kikirike, o man ne. blush2.gif Blanki, veidas dryzuotas. Nei nuotaika nei besiplaikstantys plaukai negelbsti sios foto. Cia tik mano kukli nuomone i kuria gali nekreipt demesio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 30, 22:05)
žinok tikrai patenkinta,skaidrus stiklas,gražiai piešia  thumbup.gif

Aisku 4u.gif o daznai ji naudoji?Ar visgi sigmos 50-tukas daugiau dirba? ax.gif

QUOTE(fotolama @ 2011 06 30, 22:09)
Sakau smile.gif Bent jau Pentax atveju tikrai. Nikon irgi gerai Auto ISO realizuotas. Apie kitus nieko nezinau.

Dekui 4u.gif Pas mane Canonas,reikes isbandyti.

QUOTE(Sandrutia @ 2011 06 30, 22:45)

Lauksim ziniu wink.gif aciu! 4u.gif

As uzskaityciau,bet zinai,pati naujoke esu,tai mano balsas i dangu neina ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 30, 23:00)
aj nu ir dar vieną nakčiai  lotuliukas.gif nu gal kas pakomentuos  ax.gif

Man sita irgi labiausiai patinka ax.gif
Atsakyti
Sveikutes
[quote=Sandrutia,2011 07 01, 00:45]

Pas mane irgi ta pacia situacija tamsus miskas, tai ir vel tyliai skaitau ir bandau suprasti ka ten padaryti reikia blush2.gif , bet niekaip neikertu, tai ir sedziu kol suprasiu ax.gif ax.gif nes geda neatlikus visu namu darbu rasyti blush2.gif
Atsakyti
Labutis ,
Plumerija, JB pilkokai, bet šiap ši foto patinka
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 01, 00:00)
aj nu ir dar vieną nakčiai  lotuliukas.gif nu gal kas pakomentuos  ax.gif

mane blikai blaško, nes traukia akį, nuo smagių raištelių ir plaukų 4u.gif
einu į flickr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 01 liepos 2011 - 07:07
QUOTE(jokubaite @ 2011 06 30, 20:58)
ką gi turiu sutikimą, tai rodau mažylę
user posted image
dar pora čia čia 

Labai fainas kūdikėlis, bet man kadravimas nelabai...fone ta kojytė sulenkta ir nukirpta...ir truputį per geltona kažkaip...gal JB geriau? g.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 30, 21:47)
nu va, aš ką tik iš nėštukės FS  karsta.gif  nu susikėliau nuotraukas, tai daug nušokusio fokuso, dar vienoj vietoj pamiršau iso nuleist, ant 800 fotkinau daug, kur realiai reikėjo tik 100 doh.gif  taip užsivedus laksčiau, kad pamiršau, jog iso prieš tai buvo 800  doh.gif  tai žiauuuuuuuuriai gaila, kad taip nugrybavau, nes kokybė nukentėjo  doh.gif  o ten tokia graži vieta buvo... šiaip viena nuotrauka man pačiai patiko smile.gif tai drįstu teigti, kad FS vykusi, nes dažniausiai būna taip- jei bent viena foto pačiai patinka, tai užsakovui tikrai jų patiks daugiau biggrin.gif šiaip kaip pirmam kartui esu patenkinta, meno nėra ten, bet šiaip- pusė velnio, eilinė, niekuo neišsiskirianti  FS gavosi biggrin.gif tik labai abydna, dėl tu nustatymų...... tikiuosi su PS dar išeis ten pataisyt, raw'u fotkinau..

džiaugiuos su tavim ir lauksim rezultato!

QUOTE(Plumerija @ 2011 06 30, 23:20)
Rodausi vakarykščias foto blush2.gif Prašom patarkuot
user posted image
Daugiau Flicr'e

ši man tik kad per pilka atrodo... g.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 01, 00:00)
aj nu ir dar vieną nakčiai 
user posted image

dinamika tai superiška thumbup.gif , išraiška ir tas nuyotraukops švelnumas...didžiausias minusas, kaip jau kažkas rašė - dryžuotas veidas ax.gif
Papildyta:
Yvette, foto su veršiuku ir vaikučiu - nusotabi, nepakartojama thumbup.gif , jetau užplūdo vaikystės kaime prisiminimai, kai glostydavau šaltus ir šlapius veršiukų snukučius ir jie tokie mieli ir smagūs strikinėdavo aplink arba sukišę snukius į pieno kibirą vienas kitą draugiškai apstumdydavo bigsmile.gif

QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 30, 14:45)
Kadangi pasiule netylet ir naujokem, tai dalinuosi dar:

user posted image

user posted image

Abi foto man gerokai per pilkos, niurus vertimas į JB, trūksta kontrasto. Pirmoj leliukas labai mielas, taip apkūtalotas tuo rūbeliu, bet vat trūksta to ryškumo....vaikas paguldytas ir kaip koks pagaliukas ir nufotografuotas, norėtųsi kokio įdomesnio kadravimo... g.gif
Antros tai visai nesupratau blush2.gif kur ten ta ramunė įsprausta g.gif kam tas paklotuko kampas kyšo... oj pažiūrėjau dar kartą, tai ten rankytė nukapota... g.gif jo? na man nea...neišbaigtas kadras.

QUOTE(maija @ 2011 06 30, 16:43)
user posted image

user posted image

Daugiau flickr   :

gražios abi...net sunku išsirinkti. Gal pirmąjai norėtųsi kiek daugiau erdvės

QUOTE(juratike13 @ 2011 06 30, 18:48)
Keliu viena is kaimuko..

user posted image

Ir dar viena pernai daryta dar...pries metus laiko...labai man ji miela, tik nesutvarkau as jos...lenda visi negeri dalykiukai..bet ji man sirdziai be galo miela

user posted image

Pirma tai man nea...nu nesiderina man kaimo aplinka tos malkos ir megytės apranga...tas kaspinukas...kažkaip norisi botų kokių gal ir suknytės...ir šiaip kaimietiškesnio vaizdelio ax.gif

o antra tai super kokia nereali - labai emocija, tas vaikų apsikabinimas drinks_cheers.gif
Papildyta:
Dar prisiminiau Yvettes rodytą favoritę su dviem auksinėm mergytėm, tai bizytė juk turi dukrytes panašaus amžiaus drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 01 liepos 2011 - 08:24
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 30, 23:32)

Svajone
- su dienos geriausi kūdroje  4u.gif

oba, geras, rimtai biggrin.gif net nemačiau lotuliukas.gif man kūdroj amžinai nesiseka, tai įdedu nuotrauka, ir net nebepažiūriu, nes dažniausiai niekas net neatkreipia dėmesio doh.gif

ačiū 4u.gif

bet ale žiūriu sm'as kūdrą atakavęs, kiek ten mūsų pirmam lape tarp geriausių bigsmile.gif
Papildyta:
soryy panos už nekomentavimą, man nekalbadieniai biški užėjo unsure.gif
Atsakyti
[quote=fox.,2011 07 01, 00:55]
Aisku 4u.gif o daznai ji naudoji?Ar visgi sigmos 50-tukas daugiau dirba? ax.gif
Dekui 4u.gif Pas mane Canonas,reikes isbandyti.
As uzskaityciau,bet zinai,pati naujoke esu,tai mano balsas i dangu neina ax.gif
Papildyta:

Man sita irgi labiausiai patinka ax.gif
[/quote]

taip taip, kaip sako, suns balsas i dangu neina lotuliukas.gif cia tik nepriimk asmeniskai, ir mane tas pats liecia biggrin.gif

[quote=sakgintare,2011 07 01, 01:36]
Sveikutes
[quote=Sandrutia,2011 07 01, 00:45]

Pas mane irgi ta pacia situacija tamsus miskas, tai ir vel tyliai skaitau ir bandau suprasti ka ten padaryti reikia blush2.gif , bet niekaip neikertu, tai ir sedziu kol suprasiu ax.gif ax.gif nes geda neatlikus visu namu darbu rasyti blush2.gif
[/quote]

na rasyti tai tikrai neturi buti geda! smile.gif Jei kyla klausimu ir rasai, tam ir yra forumas. ND tai praktiskai del saves, ne del to, kad galetum cia 'rasyti' arba 'nerasyti' - paprasciausiai po ND bus maziau paprastu, banaliu klausimu, kurie kiltu tik paemus fotika i rankas. Cia viskas liuksiskai isaiskinta 4u.gif

As vis dar laukiu bent vieno commento is senbuviu, kuriu balsas i dangu jau eina biggrin.gif tuomet galeciau kibti prie 5 nd!
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 07 01, 09:54)
As vis dar laukiu bent vieno commento is senbuviu

man tinka, aš užskaitau smile.gif
Atsakyti