Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 30, 21:19)
Ta fotosesija truko beveik šešias valandas, namo grįžau komos būsenoj iš nuovargio... 

va, dabar po vakarykščio fotografavimo, galiu pasakyti: wub.gif "Suprantu Jus".
labanktis, einu miegot laiminga kaip rublis. Ačiū, merginos, už flickr 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 30 birželio 2011 - 21:31
nu va, aš ką tik iš nėštukės FS karsta.gif nu susikėliau nuotraukas, tai daug nušokusio fokuso, dar vienoj vietoj pamiršau iso nuleist, ant 800 fotkinau daug, kur realiai reikėjo tik 100 doh.gif taip užsivedus laksčiau, kad pamiršau, jog iso prieš tai buvo 800 doh.gif tai žiauuuuuuuuriai gaila, kad taip nugrybavau, nes kokybė nukentėjo doh.gif o ten tokia graži vieta buvo... šiaip viena nuotrauka man pačiai patiko smile.gif tai drįstu teigti, kad FS vykusi, nes dažniausiai būna taip- jei bent viena foto pačiai patinka, tai užsakovui tikrai jų patiks daugiau biggrin.gif šiaip kaip pirmam kartui esu patenkinta, meno nėra ten, bet šiaip- pusė velnio, eilinė, niekuo neišsiskirianti FS gavosi biggrin.gif tik labai abydna, dėl tu nustatymų...... tikiuosi su PS dar išeis ten pataisyt, raw'u fotkinau..
Atsakyti
Sveikutės.
Aš tuščiom rankom ateinu.... Tokio štilio nesu turėjusi net su muiline sad.gif
Ar jums būna taip???
Atrodo "ai, vistiek nieko doro nemoku tai kam čia dar daryt kažką..." kažkaip nusivylus savim.

Bet, visai netyčia užsukau į Laukinės blogą, o Dievuliau.... Skaičiau ir ašarojau, ir kūnas virpėjo, siela dainavo.... aš apie gimimo įamžinimą. Rodos pajutau viską iš naujo. Ačiū, už tai .... Nuostabuuuuu
Atsakyti
QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 30, 18:40)
Dar viena kritikai...
Kas negerai?

Del kadravimo jau pasake.Man truputi per pilka mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 06 30, 22:15)

Bet, visai netyčia užsukau į Laukinės blogą, o Dievuliau.... Skaičiau ir ašarojau, ir kūnas virpėjo, siela dainavo.... aš apie gimimo įamžinimą. Rodos pajutau viską iš naujo. Ačiū, už tai .... Nuostabuuuuu

Dėkui, Refresh.. Man ta istorija visam gyvenimui įsimins..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 30, 22:47)
nu va, aš ką tik iš nėštukės FS  karsta.gif  nu susikėliau nuotraukas, tai daug nušokusio fokuso, dar vienoj vietoj pamiršau iso nuleist, ant 800 fotkinau daug, kur realiai reikėjo tik 100 doh.gif  taip užsivedus laksčiau, kad pamiršau, jog iso prieš tai buvo 800  doh.gif  tai žiauuuuuuuuriai gaila, kad taip nugrybavau, nes kokybė nukentėjo  doh.gif  o ten tokia graži vieta buvo... šiaip viena nuotrauka man pačiai patiko smile.gif

Uztat as kartojau ir kartosiu - Av, Tv, Auto ISO ir kitas geris ne is neturejimo ka veikti fotoaparatuose sudeti yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 30, 22:47)
nu va, aš ką tik iš nėštukės FS  karsta.gif  nu susikėliau nuotraukas, tai daug nušokusio fokuso, dar vienoj vietoj pamiršau iso nuleist, ant 800 fotkinau daug, kur realiai reikėjo tik 100 doh.gif  taip užsivedus laksčiau, kad pamiršau, jog iso prieš tai buvo 800  doh.gif  tai žiauuuuuuuuriai gaila, kad taip nugrybavau, nes kokybė nukentėjo  doh.gif  o ten tokia graži vieta buvo... šiaip viena nuotrauka man pačiai patiko smile.gif tai drįstu teigti, kad FS vykusi, nes dažniausiai būna taip- jei bent viena foto pačiai patinka, tai užsakovui tikrai jų patiks daugiau biggrin.gif šiaip kaip pirmam kartui esu patenkinta, meno nėra ten, bet šiaip- pusė velnio, eilinė, niekuo neišsiskirianti  FS gavosi biggrin.gif tik labai abydna, dėl tu nustatymų...... tikiuosi su PS dar išeis ten pataisyt, raw'u fotkinau..

nu va,viskas gerai ir gavosi,dzin tas iso - svarbu kad pačiai patiko procesas,o jei dar ir pačiai patinka viena nors foto tai išvis super thumbup.gif o aš deja negaliu pasidalinti man pačiai labiausiai patikusia fs nėštukės verysad.gif negavau leidimo publikuoti nei vienos foto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 06 30, 22:41)
Uztat as kartojau ir kartosiu - Av, Tv, Auto ISO ir kitas geris ne is neturejimo ka veikti fotoaparatuose sudeti yra tongue.gif

nu vat, as su Av fotkinau, o iso išėjus iš pavesinės pamiršau sumažint doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 30, 22:48)
nu va,viskas gerai ir gavosi,dzin tas iso - svarbu kad pačiai patiko procesas,o jei dar ir pačiai patinka viena nors foto tai išvis super  thumbup.gif o aš deja negaliu pasidalinti man pačiai labiausiai patikusia fs nėštukės  verysad.gif negavau leidimo publikuoti nei vienos foto  verysad.gif

aš pamiršau paprašyt leidimo, bet taip tyyyyyliai tikiuosi, kad sutiks smile.gif

šiaip labai faina porelė, geros energijos pasikroviau, tiesiog smagiai praleidau laiką smile.gif sėdžiu va iki ausų išsišiepus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 30, 23:52)

aš pamiršau paprašyt leidimo, bet taip tyyyyyliai tikiuosi, kad sutiks smile.gif

šiaip labai faina porelė, geros energijos pasikroviau, tiesiog smagiai praleidau laiką smile.gif sėdžiu va iki ausų išsišiepus smile.gif

labai džiaugiuosi už tave 4u.gif
Atsakyti
Kikirike,vis noriu taves paklausti ar esi patenkinta Sigmos 17-50 f2.8 objektyvu? ax.gif
Atsakyti
Man ir depresija kazkokia. Dauguma sparciais zingsniais, o as vietoj... cry.gif Dar anksciau kazkaip ir komentaru sulaugdavo foto daugiau, o dabar tik vienas kitas. Reiskias ne tik geryn, bet prastyn. Matyt neturiu as tos "akies" ir viskas. unsure.gif

Praso manes leliuka 3 men. pafotkinti, bet jau ir nebeturiu upo. Visa laika sau sakydavau, jog viska ka darau darau del saves, bet dabar taip jau nebemanau, nes tikrai glosto sirdi kai darbai patinka ne tik paciai bet ir kitiems. Ai...
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 30, 23:52)
nu vat, as su Av fotkinau, o iso išėjus iš pavesinės pamiršau sumažint  doh.gif

Bet Auto ISO tai nebuvo ijungtas. Butu ijungtas - nebutu sito liapsuso wink.gif
Atsakyti