Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 30, 19:48)
hm... man šiek tiek užgožia vaizdą tas didelis skėtis,gal kitaip bučiau kadravusi...

Siai akimirkai ir as buciau truputi kitaip ... bet ten taip prabegant gavosi padaryt, tai yra kaip yra smile.gif bet suzinot, kas negerai, bus pamoka kitam kartui.
Atsakyti
QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 30, 20:50)
Siai akimirkai ir as buciau truputi kitaip ... bet ten taip prabegant gavosi padaryt, tai yra kaip yra smile.gif bet suzinot, kas negerai, bus pamoka kitam kartui.

žinau kaip būna kai prabėgom fotkini ax.gif nu nieko, ir fotografijai reikia laiko, reikia neskubėti , apgalvoti ir pajausti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos.
Nu vis dar tebevargstu su tuo 5 ND. doh.gif
Bet man pačiai jau kiekvieną kart vis aiškiau ką ne taip darau smile.gif
Nu kaip dabar?

NAT,apšv.

auto
user posted image

debesėlis
user posted image

rankinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 30, 15:14)
na kažkaip daiktai po kol kas manes taip nežavi,nors niekada nesakau niekada  blush2.gif  na ištikro vyras sakė,kad mato manyje didesnį pasitikėjimą savimi,o tada ir rezultatai geresni  blush2.gif

Norėjau rašyt, bet parašei pati mirksiukas.gif ir pridursiu, jei yra namuos palaikymas tai atsiranda ir pasitikėjimas.
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 06 30, 19:48)

Antra labai patiko smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 30, 20:23)
pora foto iš fs prie jūros blush2.gif

Grazios, ryskios foto smile.gif Man pirma idomesne smile.gif

QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 30, 20:40)

Man truksta ryskumo ir tas sketis nelabai...

QUOTE(*Jūratė* @ 2011 06 30, 21:02)

Atrodo gerai, as uzskaitau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 06 30, 21:17)

Atrodo gerai, as uzskaitau  ax.gif

Nu po savaitės vargo,kaip malonu girdėt tokius žodžius.Ačiū.
O kaip kitos ar užskaitot ax.gif
Atsakyti
Aš irgi linkstu į užskaitymą. O dar jei supranti kas ir kaip, iš viso gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 06 30, 21:34)
Aš irgi linkstu į užskaitymą. O dar jei supranti kas ir kaip, iš viso gerai. smile.gif

clap.gif aciuks.gif
Atsakyti
Labutis,
tvarkau mažiulytės 1 mėn. muotraukas ir kyla klausimas, kaip Laukine Dovydą taip nuramino, kad miegojo tiek kiek reikėjo. Vakar tą pupą tikrai būtų buvę neįmanoma taip sudėliot kaip aš norėjau doh.gif Ir dar, be proto džiaugiuosi, kad fotofrafavau raw, nes nuo oranžinių sienų, nuotraukos tokį ryškų atspalvį įgavo, tai dabar pasitvarko, na o realiai čia būtų pravertęs custom WB rolleyes.gif Ir dar nepasiklausiau ar galiu rodyt foto, tai kol per tarpininkus susižinosiu užtruks, bet tuo tarpu nuotraukėles patvarkysiu.
Atsakyti
Sėkmės su dirbtiniu apšvietimu. wink.gif
Je'taime, sveikinimai su pačia dienos geriausia! Nuostabi nuotrauka, viena favoričių. 4u.gif
--------------------
Aš turiu tokį klausimą susijusį su technika. Pagal ką atrenkamas tinkamas objektyvas? Nelabai suprantu, ar tinka bet kuris to paties gamintojo ar yra kažkoks skirstymas?
Kokie mano pageidavimai čia jau kitas klausimas į kurį žinau atsakymą. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 30 birželio 2011 - 20:51
ką gi turiu sutikimą, tai rodau mažylę
user posted image
dar pora čia čia pirmosios, kitas tebetvarkau... Ir iš viso žaviuosi visais jūsų darbais, neįtikėtina kartais atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti

QUOTE(jokubaite @ 2011 06 30, 20:48)
Labutis,
tvarkau mažiulytės 1 mėn. muotraukas ir kyla klausimas, kaip Laukine Dovydą taip nuramino, kad miegojo tiek kiek reikėjo.

Ta fotosesija truko beveik šešias valandas, namo grįžau komos būsenoj iš nuovargio... Be to, manau mėnesio kūdikis jau per didelis, nebent yra toks, kuris kietai miega. Šiaip, patarimas fotografuot pirmąsias savaites. 4u.gif Va antrasis, Patrikas kurį fotografavau, visai miegoti nenorėjo padėtas.. Tik prie mamos širdies prisiglaudžia ir snaudžia, o bandom dėt, iškart pabunda smile.gif Bet man ta foto kur į FB įdėjau yra absoliučiai stebuklinga. Kai įsigilini kaip vaikas guli, koks jis artimas su mama, kaip prisiglaudęs ir atsipalaidavęs, kokia ramybė ten dvelkia, tiesiog tobula man ta foto. Kalbanti. Man retai taip gaunasi, bet ta nuotrauka esu labai patenkinta.
Atsakyti