Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(levap85 @ 2011 06 30, 18:28)
Jo, tiesa- siaip jokio skirtumo. Bet as noriu eiti savo keliu, o ne ismindziotais takeliais.

hm... o man tai tikrai jokio skirtumo kas kieno vyras , ir niekas su nieko nelygins, gi kiekvienas žmogus yra asmenybė ir jo žiūrėjimo kampas skiriasi vienas nuo kito,taip kad prašom nedingti ir rodytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 30, 13:19)
Dedu savo vaiko nuotraukytes-

man antra laabai grazi,o pirmoje noretus pilno veiduko vaiko ,bet siaip grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 30 birželio 2011 - 17:39
Laba, seku seku jus...bet laiko lieka vis maziau...taip noris ir ta ir ana pakomenti\uot, fiziskai visur nebespeju...vasar jau toks metas...
patiko nugaryte kazkieno... wub.gif

Keliu viena is kaimuko..

user posted image

Ir dar viena pernai daryta dar...pries metus laiko...labai man ji miela, tik nesutvarkau as jos...lenda visi negeri dalykiukai..bet ji man sirdziai be galo miela:)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2011 06 30, 13:07)
tai, kad namu darbai iki galo neatlikti uztai ir skaitau tyliai, nes nu geduma gedumele  g.gif

Bet pagrindinius juk esi padarius bigsmile.gif As irgi WB esu skolinga blush2.gif

QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 30, 13:45)

Kadangi pasiule netylet ir naujokem, tai dalinuosi dar:

blush2.gif

Pirmoje man apacios per daug ir kazkaip niuri pati foto,gal spalvota geriau ziuretusi g.gif
Antroje,tai remelis labai vaizda gadina ir per daug kazkaip visko,sunku isziureti kas ta gelyte laiko.

QUOTE(Alabama @ 2011 06 30, 14:48)
Prisiprasei:)
Pirmoje-man patinka jb, patinka sviesa.Tas pagalves kisantis kampas-nezinau, ar jis erzina ar ne:)Siaip geras kadras.
Antra techniskai labai tvarkinga, bet man nieko nekalbanti.

Aciu labai uz pastebejima 4u.gif Su nuotrauku kalbejimu tai pas mane labai didele problema.Neturiu akies as doh.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 30, 16:36)
as nieko nerodau Fox ,nes matau savo klaidas ,taip kad jau matysiu,kad kazkas vertas demesio desiu  bigsmile.gif

Lauksim.Tik nepradink mirksiukas.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 30, 16:39)
man antra laabai grazi,o pirmoje noretus pilno veiduko vaiko ,bet siaip grazu  4u.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
pora foto iš fs prie jūros blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 30 birželio 2011 - 19:35
noriu padekoti Yvettei uz juosta gi smile.gif pries 100 metu dave, o as tik dabar nuskanavau. ir pati ryskinau biggrin.gif si man patiko. dabar noriu spalvuuuuu. o foto tai paprasta, siaip

user posted image

Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 30, 20:27)
noriu padekoti Yvettei uz juosta gi smile.gif pries 100 metu dave, o as tik dabar nuskanavau. ir pati ryskinau biggrin.gif si man patiko. dabar noriu spalvuuuuu. o foto tai paprasta, siaip

oho,pati ryškinai,šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 30, 20:32)
oho,pati ryškinai,šaunuolė  4u.gif

aisku, su profesionalia pagalba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 30, 19:27)
o as tik dabar nuskanavau. ir pati ryskinau

Oho!
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 30, 20:33)
aisku, su profesionalia pagalba biggrin.gif

nu bet vistiek pati 4u.gif
Atsakyti
Dar viena kritikai...
Kas negerai?

user posted image

Ryt pasistengsiu pradeti ND blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 30, 20:40)
Dar viena kritikai...
Kas negerai?

Ryt pasistengsiu pradeti ND  blush2.gif

hm... man šiek tiek užgožia vaizdą tas didelis skėtis,gal kitaip bučiau kadravusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 30 birželio 2011 - 19:50