Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2011 06 30, 14:08)
Matau, norint, kad nepamirštų liaudis reikia vis priminti apie save smile.gif
Keliu vieną nuotraukėlę - sužavėjo mane šitos personos rankos, gražesnių nesu mačiusi smile.gif tai dalinuosi.

nu dekui dideliausias biggrin.gif tokiu graziu zodziu dar nesu girdejus biggrin.gif

va del nago nesu tikra. siek tiek jis blasko mane sioj foto. nors pati kazkada palikau (kudra). bet galvoju gal tavo ramioje grakscioje foto jis nereikalingas..
Atsakyti
Mergaites,bukit geros,pakomentuokit naujokes blush2.gif
Atsakyti
Yvette, ta nuotrauka man labai patiko. Kūdroj dienoraščiuos jeigu neklystu kažkada mačiau.

dar kartą dėkoju visiems už komentarus!

QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 30, 16:35)
va del nago nesu tikra. siek tiek jis blasko mane sioj foto. nors pati kazkada palikau (kudra). bet galvoju gal tavo ramioje grakscioje foto jis nereikalingas..

Airv nuotraukoj nagas mane kažkiek blaško (gal todėl, kad būtent toje nuotraukoje atskleidžiamas rankų dailumas), bet kūdros nuotraukoj man jis patinka ir tinka. nes ten jis labai žaviai ir gyvenimiškai atrodo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 30 birželio 2011 - 15:45
QUOTE(fox. @ 2011 06 30, 12:19)

Prisiprasei:)
Pirmoje-man patinka jb, patinka sviesa.Tas pagalves kisantis kampas-nezinau, ar jis erzina ar ne:)Siaip geras kadras.
Antra techniskai labai tvarkinga, bet man nieko nekalbanti.
QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 13:30)

Absoliuciai nuostabu, kaip visada.
QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 30, 14:45)

Pirmoje kirpciau apacia, kad butu kvadratas.

Antroje reikia isiziureti, kas joje-kam kirpai pirstukus?Netinka ir sunkus remas.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 15:59)
Klausykit merginos, kuri turit dvi dukrytes, ar šiaip panašaus amžiaus vaikus. Padarykit panašią foto, ką  smile.gif  Nu taip faina būtų čia temoje į tokią žiūrėt. Jaučiu silpnybę dviejų panašaus amžiaus vaikų nuotraukoms.

oo, čia ir mano svajonių foto, ir favorituose ją turiu, ir dvi pametinukes turiu, bet tik kad jos nepanašios.... rolleyes.gif

vėliau prisėsiu daugiau foto pakomentuoti ax.gif
Atsakyti
Yvette - groziu grozis wub.gif

Kazkaip man siandien tokia nuotaika, kad labai noriu rodytis, tai dedu dar truputi nuotraukyciu biggrin.gif

user posted image

user posted image

Daugiau flickr 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 06 30, 17:43)
Yvette - groziu grozis  wub.gif 

Kazkaip man siandien tokia nuotaika, kad labai noriu rodytis, tai dedu dar truputi nuotraukyciu biggrin.gif

Daugiau flickr  4u.gif

antroji labai faina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 30, 17:55)
antroji labai faina  4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
kur deti nuotraukas kad sm jos didesnes butu?nes as siaip visada photobucketa nqaudojau, bet isgirdau kad asako, jog mazokos jos...
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 30, 18:20)
kur deti nuotraukas kad sm jos didesnes butu?nes as siaip visada photobucketa nqaudojau, bet isgirdau kad asako, jog mazokos jos...

flickr.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 30, 14:57)
Ai koks skirtumas, po mėnesio visi pamirš kas tu toks, jei temos neplėtosim biggrin.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 30, 14:57)
lotuliukas.gif o taigi jokio skirtumo,kad mes žinom tapatybę  4u.gif

Jo, tiesa- siaip jokio skirtumo. Bet as noriu eiti savo keliu, o ne ismindziotais takeliais.
Atsakyti
as nieko nerodau Fox ,nes matau savo klaidas ,taip kad jau matysiu,kad kazkas vertas demesio desiu bigsmile.gif
Atsakyti