Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikinimai je'taime - dienos geriausia kūdroje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 06 30, 15:28)
O kam to reikia? smile.gif Geras žodis ne tik pakelia nosį, bet ir teigiamai skatina smile.gif
Puiku  4u.gif  Lengvo tau takelio  biggrin.gif

nu lengvas gal ir nebus lotuliukas.gif nes noriu daug (čia aš apie darbų kokybę),o tam reikia įdirbio doh.gif ir dar noriu čia ir dabar lotuliukas.gif nu durnas charakteris lotuliukas.gif gerai,kad technikos turiu po kol kas man jos užtenka
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 12:59)
Gera kažkokia aš šiandien, reik eit prie ko nors prisikabinti  g.gif

Galima prie mano ikeltu nuotrauku blush2.gif
Atsakyti
iš tiesų Kikirike šanuolė 4u.gif įtariu tobulėjimo rekordą jau sumušė smile.gif nes ji ne mažais žingsneliais juda į priekį, o špagatais varo biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu atsiziureti visu nuotrauku grazumu: SAUNUOLES! 4u.gif

Kadangi pasiule netylet ir naujokem, tai dalinuosi dar:

user posted image

user posted image

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 06 30, 14:29)
gal prie manes?  lotuliukas.gif

QUOTE(fox. @ 2011 06 30, 14:37)
Galima prie mano ikeltu nuotrauku blush2.gif

Aš čia truputį ne taip supratau lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 14:30)
Šioje temoje matyt plepėjimo rekordus sumušiu, tad įkelsiu foto

kaip kokybiskai atlikta, sakyciau...ta siaurute ryskumo zona ryski ryski, o visa kita taip svelnu svelnu...o jau kokia modeliukai...vienas uz kita grazesni...ir abu dar tokie, atrodo, dar tik pazinti viska mokinasi...o jau to versiuko liezuviukas wub.gif vienu zodziu-liuksiskai wub.gif
QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 14:59)
Gera kažkokia aš šiandien, reik eit prie ko nors prisikabinti  g.gif

Prie manes, prie manes, prie manes...ir ne tik siandien...kita syki, kada uzsuk, prasom pas mane i flickr...zinau brangus laiko svaistymas tokioms fotografijoms kaip mano, bet uzsuk ir pasisakyk...planuoju grietoje atetyje papildyti savo flick keliomis nuotraukytemis...tai lauksiu pakeleiviu, uzsukanciu ir patemianciu i tiesesni kelia ax.gif
Atsakyti
aš tai sorry, nekomentuoju,vis šiku į batą dėl nėštukės FS biggrin.gif už valandos jau varau smile.gif kokius metus laiko neturėjau planuotos FS, tai stresuoju, net vidurius suka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 30, 15:44)
iš tiesų Kikirike šanuolė  4u.gif  įtariu tobulėjimo rekordą jau sumušė smile.gif nes ji  ne mažais žingsneliais juda į priekį, o špagatais varo biggrin.gif

špagatais lotuliukas.gif kaip akrobatė lotuliukas.gif nu bendriau po medžius karsčiausi karsčiausi lotuliukas.gif
ačiū blush2.gif

Svajonė- na baik stresuoti ,va stresuoji o foto bus liuksinės - pamatysi 4u.gif
Atsakyti
Yvvete thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 14:30)
Šioje temoje matyt plepėjimo rekordus sumušiu, tad įkelsiu foto

nenauja, bet man tokia miela. Nors jau darosi sunku apsispręsti kas šeimos albumui, kas ne. Kai pačiai prisiminimai labai svarbūs ir reikalingi, tai vat ir už fotografijų kartais taip užsikabinu.

user posted image

Kodel Flickre nera ? unsure.gif Noriu jos i favoritus.... smile.gif
Nerealiai grazu... ir gylis ir svelniai pereinanti ryskumo zona... ne negaliu.... Verksiu jei napamatysiu flickre.... ax.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus mano foto.

Klausykit merginos, kuri turit dvi dukrytes, ar šiaip panašaus amžiaus vaikus. Padarykit panašią foto, ką smile.gif Nu taip faina būtų čia temoje į tokią žiūrėt. Jaučiu silpnybę dviejų panašaus amžiaus vaikų nuotraukoms.

Maggie, tavo foto nepražiopsojau. Vakare gal grįžus prisėsiu ar ryt. Ta su nugara patiko, bet pakarpyt norisi, tai ir mąstau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 30 birželio 2011 - 15:20
QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 15:59)
Ačiū už komentarus mano foto.
Klausykit merginos, kuri turit dvi dukrytes, ar šiaip panašaus amžiaus vaikus. Padarykit panašią foto, ką  smile.gif  Nu taip faina būtų čia temoje į tokią žiūrėt. Jaučiu silpnybę dviejų panašaus amžiaus vaikų nuotraukoms.

Maggie, tavo foto nepražiopsojau. Vakare gal grįžus prisėsiu ar ryt. Ta su nugara patiko, bet pakarpyt norisi, tai ir mąstau.

gražu, ale iš kur tokias mergaites ištraukti doh.gif
Atsakyti