Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 30, 13:39)
man pirmo koliažiuko antra foto faina  wub.gif

Ten ne koliažiukas, šiaip nuotraukos, krūvoj 4u.gif

Jokubaite, puiku, nes aš labai painiojuos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 30 birželio 2011 - 14:14
QUOTE(rG @ 2011 06 30, 13:55)
Tegul ir kritikos tavęs pasiprašo hah.gif
Nėra čia ko, tegul parodo  bigsmile.gif  biggrin.gif  Prisistato, papasakoja apie save, ką veikia, kas toks, ką čia veikia, kaip žmona gyvena  rolleyes.gif

Tai ka cia dar prisistatineti- Alabamos vyras. Visi jau ir taip zino. Reiks grizti po kurio laiko, su kitu nicku ir naujom nuotraukom. Tada namu darbus ir padarysiu tongue.gif
Papildyta:
P.S. Taip, jau pasimokiau, norint likti incognito vaiku foto daugiau nedesiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 06 30, 13:52)
Tai ka cia dar prisistatineti- Alabamos vyras. Visi jau ir taip zino. Reiks grizti po kurio laiko, su kitu nicku ir naujom nuotraukom. Tada namu darbus ir padarysiu tongue.gif
Papildyta:
P.S. Taip, jau pasimokiau, norint likti incognito vaiku foto daugiau nedesiu tongue.gif

Ai koks skirtumas, po mėnesio visi pamirš kas tu toks, jei temos neplėtosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 06 30, 14:52)
Papildyta:

lotuliukas.gif o taigi jokio skirtumo,kad mes žinom tapatybę 4u.gif
Atsakyti
rG, Kikirike - aciu 4u.gif
Atsakyti
o, o aš ateinu su pagyrimų puokšte. Šįkart Kikirikei. Peržiūrėjau flickr visas foto nuo pradžios. Užkibau už tos kur stiklinė, šakutė ir rodos obuolys. Ar tik ne pačioje pradžioje rašei, kad tokią užduotį turi ir jokių idėjų. Lig ir kelis variantus darei, dar merginos patarimų davė. Juk taip neseniai tai buvo. O kaip pasistūmėjai į priekį. Ką čia pasistūmėjai, nušuoliavai.
Nu rimtai gražu žiūrėti kaip tobulėjat.

Gera kažkokia aš šiandien, reik eit prie ko nors prisikabinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 30 birželio 2011 - 14:01
QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 14:59)
o, o aš ateinu su pagyrimų puokšte. Šįkart Kikirikei. Peržiūrėjau visas foto nuo pradžios. Užkibau už tos kur stiklinė, šakutė ir rodos obuolys. Ar tik pačioje pradžioje rašei, kad tokią užduotį turi ir jokių idėjų. Lig ir kelis variantus darei, dar merginos patarimų davė. Juk taip neseniai tai buvo. O kaip pasistūmėjai į priekį. Ką čia pasistūmėjai, nušuoliavai.
Nu rimtai gražu žiūrėti kaip tobulėjat.

Gera kažkokia aš šiandien, reik eit prie ko nors prisikabinti  g.gif

jetau ,ačiū už tokius žodžius blush2.gif nu rimtai merginos,visoms kurios mane taip palaikot - jūs neįsivaizduojat ką man tai reiškia, kai pradėjau fotografuoti tai dariau tyliai nuo visų susikaupus ir VISIŠKAI nepasitikinti savimi (per ilgai sėdėjau namie,per ilgai dirbau kitus darbus,per ilgai tik svajojau, o nedrįsau gyventi tuom kuom dabar gyvenu)... bet su Jūsų visų pagalba ,patarimais,palaikymais aš tikrai įgyjau daugiau pasitikėjimo - o su juo atsirado kūrybos laisvė,pradėjau nebijoti eksperimentuoti blush2.gif taip kad AČIŪ JUMS VISOMS ! beto man tos stiklinės su šakutėm atrodo kaip prieš milijoną metų daryta, o kai pasiržiūriu tai visai neseniai lotuliukas.gif doh.gif ar čia laikas greit bėga ar kas čia ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 30, 11:40)
Labas 4u.gif
Klausykit naujokes,gal lendam mes is to pogrindzio ir dedam i tema nuotraukas.Man kaip ir jums irgi nedrasu,bet juk tik beskaitydamos ir beziuredamos i kitu grazias nuotraukas fotografuoti neismoksim,argi ne taip?Fotografuoti visi turi ka,kas vaikiukus,kas ju neturi, gelytes,kazkokias detales arba dar ka nors.Gausim komentaru apie kompozicija,apdirbima,kokybe,kas mums siuo metu ir svarbiasia.Argi ne taip? ax.gif  ax.gif

tai, kad namu darbai iki galo neatlikti uztai ir skaitau tyliai, nes nu geduma gedumele g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 30, 14:03)
jetau ,ačiū už tokius žodžius  blush2.gif nu rimtai merginos,visoms kurios mane taip palaikot - jūs neįsivaizduojat ką man tai reiškia, kai pradėjau fotografuoti tai dariau tyliai nuo visų susikaupus ir VISIŠKAI nepasitikinti savimi (per ilgai sėdėjau namie,per ilgai dirbau kitus darbus,per ilgai tik svajojau, o nedrįsau gyventi tuom kuom dabar gyvenu)... bet su Jūsų visų pagalba ,patarimais,palaikymais aš tikrai įgyjau daugiau pasitikėjimo - o su juo atsirado kūrybos laisvė,pradėjau nebijoti eksperimentuoti  blush2.gif taip kad AČIŪ JUMS VISOMS ! beto man tos stiklinės su šakutėm atrodo kaip prieš milijoną metų daryta, o kai pasiržiūriu tai visai neseniai  lotuliukas.gif  doh.gif ar čia laikas greit bėga ar kas čia ?  g.gif

Na, kad nežinau, ta šakutė ir obuolys buvo nesusipratimas, o šiaip nebuvo tokių jau labai nesąmonių. Kai yra akis tai ji ir yra, o kai nėra, nors kuolą tašyk. O ir šiaip man atrodo, tu daiktų iki šiol nefotografuoji.

O šiaip smagu, kad pradėjai savimi pasitikėti, tai labai svarbu, visai šeimai turi būti geriau. Džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 30 birželio 2011 - 14:12
QUOTE(rG @ 2011 06 30, 15:10)
Na, kad nežinau, ta šakutė ir obuolys buvo nesusipratimas, o šiaip nebuvo tokių jau labai nesąmonių. Kai yra akis tai ji ir yra, o kai nėra, nors kuolą tašyk. O ir šiaip man atrodo, tu daiktų iki šiol nefotografuoji.

O šiaip smagu, kad pradėjai savimi pasitikėti, tai labai svarbu, visai šeimai turi būti geriau.  Džiaugiuosi  smile.gif

na kažkaip daiktai po kol kas manes taip nežavi,nors niekada nesakau niekada blush2.gif na ištikro vyras sakė,kad mato manyje didesnį pasitikėjimą savimi,o tada ir rezultatai geresni blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 13:59)
O kam to reikia? smile.gif Geras žodis ne tik pakelia nosį, bet ir teigiamai skatina smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 30, 14:14)
na kažkaip daiktai po kol kas manes taip nežavi,nors niekada nesakau niekada  blush2.gif  na ištikro vyras sakė,kad mato manyje didesnį pasitikėjimą savimi,o tada ir rezultatai geresni  blush2.gif
Puiku 4u.gif Lengvo tau takelio biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 14:59)

gal prie manes? lotuliukas.gif
Atsakyti