Sveiki,
Oj, geras, kol supratau aš šeimynines peripetijas, smaguma
Aš nepažangi naujokė bet jei sakot, kad galima kyštelt kokia foto, tai noriu atnešt... man patinka, bet nežinau ar tik man
QUOTE(airv @ 2011 06 30, 14:08)
tai dalinuosi.
Rankos tikrai, labai, labai gražios. Bet man užkliuvo juodas nago kraščiukas dešinės rankos.
QUOTE(Maggie @ 2011 06 29, 21:39)
kryziukas (nu nzn kuom, bet man sita number one, patinka viskuo, retai buna, kad paciai patiktu foto mano)
nugara (number three. patinka nugaros ishlenkimas, shviesos kritimas ir nukirpta galva, turiu ir su ja, bet pirma karta gyvenime zinojau, kaip noriu croppint he he)
vel kojos (seselis, shviesa, patinka, kad ji ziurisi ilgai, ta prasme, kad zhvilgsnis eina is kaires i desine ir atvirksciai)
nugara (number three. patinka nugaros ishlenkimas, shviesos kritimas ir nukirpta galva, turiu ir su ja, bet pirma karta gyvenime zinojau, kaip noriu croppint he he)
vel kojos (seselis, shviesa, patinka, kad ji ziurisi ilgai, ta prasme, kad zhvilgsnis eina is kaires i desine ir atvirksciai)
Kryziukas nelabai, truksta kuno gal jb geriau butu?
Nugara patiko, tik tas virsutinis kampas tamsus labai, ir sunkus, bet va sviesa ant nugaros
O kojos, ypac paskutines- nelabai, jb geriau daryk, nes spalvota vonia su skirtingos spalvos vonelem netinka prie graziu koju, blasko demesi ir ji atitraukia. pirmos kojos geriau, bet irgi zvilgsnis klysta tolyn i kambari.
QUOTE(Alabama @ 2011 06 30, 09:37)
Su ta kokybe..Pabandziau dabar ikelti i lulu-kad ir dideles raiskos nuotraukos jei keliamos per visa puslapi, meta geltona trikampiuka-atseit raiskos neuztenka.Nuotrauka 4000/2667 pikseliai, 72dpi rezoliucija.
Ka daryt?
Ka daryt?
man kazkas patare 1000 dpi daryt, tai dabar taip ir darau spausdinau kelias foto knygas ir gerai o anksciau default nustatymas programoj 600 lyg buvo, irgi gerai atrodo
Jetau, kokia miela akimirka...
airv- gražios rankos
labai miela foto
o mano rodyta foto vaiko netinka tam projektėliui? (http://www.flickr.com/photos/60883092@N05/5715784085/in/set-72157626814095155)
QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 14:30)
Šioje temoje matyt plepėjimo rekordus sumušiu, tad įkelsiu foto
nenauja, bet man tokia miela. Nors jau darosi sunku apsispręsti kas šeimos albumui, kas ne. Kai pačiai prisiminimai labai svarbūs ir reikalingi, tai vat ir už fotografijų kartais taip užsikabinu.
nenauja, bet man tokia miela. Nors jau darosi sunku apsispręsti kas šeimos albumui, kas ne. Kai pačiai prisiminimai labai svarbūs ir reikalingi, tai vat ir už fotografijų kartais taip užsikabinu.
labai miela foto
o mano rodyta foto vaiko netinka tam projektėliui? (http://www.flickr.com/photos/60883092@N05/5715784085/in/set-72157626814095155)
QUOTE(Ka @ 2011 06 30, 13:27)
Rankos tikrai, labai, labai gražios. Bet man užkliuvo juodas nago kraščiukas dešinės rankos.
Man niekas neužkliuvo, esu sužavėta šiuo vaizdu. na, jei beveik į temą, pirštukų istoriją galiu parodyti ir aš. Turit ką pasakyti, sakykite... QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 13:30)
Du kleckai Nu labai gražu
QUOTE(rG @ 2011 06 30, 14:34)
Man niekas neužkliuvo, esu sužavėta šiuo vaizdu. na, jei beveik į temą, pirštukų istoriją galiu parodyti ir aš. Turit ką pasakyti, sakykite...
man pirmo koliažiuko antra foto faina
Labutis,
susivienodinau nick`us čia ir flickrėj. Buvau joreta, tai tikiuos nd daryt neišvysit, nors dabar lengviau būtų negu pradžioj.
Je t`aime, puiki fs, net sunku išsirinkti labaiusiai patinkančią foto.
Yvette, tikrai žavi akimirka
chimera per daug vidury man vaikiukas, viršaus galima nugnybt, tuštokas
rg man tamsoki pirštukai, bet į monitorių spigina, taigi galiu grybą pjaut
o šiaip dar ir flickrėj pažiūrinėjau ir pasireiškiau, tai nebesikartosiu....
susivienodinau nick`us čia ir flickrėj. Buvau joreta, tai tikiuos nd daryt neišvysit, nors dabar lengviau būtų negu pradžioj.
Je t`aime, puiki fs, net sunku išsirinkti labaiusiai patinkančią foto.
Yvette, tikrai žavi akimirka
chimera per daug vidury man vaikiukas, viršaus galima nugnybt, tuštokas
rg man tamsoki pirštukai, bet į monitorių spigina, taigi galiu grybą pjaut
o šiaip dar ir flickrėj pažiūrinėjau ir pasireiškiau, tai nebesikartosiu....
QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 14:30)
Šioje temoje matyt plepėjimo rekordus sumušiu, tad įkelsiu foto
labai patinka. kokiu cia fotiku? ir as noriu