Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 06 30, 11:52)
Čia gal Aalbamos vyras? biggrin.gif Bo vaikai vienodi  lotuliukas.gif

O kur Tavo namų darbai, nachalka?  biggrin.gif hihihi.gif

Jo, jo, čia indų plovėjas  biggrin.gif Antroj nuotraukoj labai žavus  smile.gif

Nd padaryti man grieztai stebint nail.gif brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 29, 17:40)
nu kad jau Alabama pasigyrė,tai ir aš tyliai giriuosi  blush2.gif
smile.gif

Sveikinu 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 06 29, 21:39)
nugara (number three. patinka nugaros ishlenkimas, shviesos kritimas ir nukirpta galva, turiu ir su ja, bet pirma karta gyvenime zinojau, kaip noriu croppint he he)

Nugara tai man irgi laaabai patiko smile.gif
QUOTE(kristukass @ 2011 06 29, 22:12)

Israiskingas modeliukas, man gal pirma labiausiai patiko.
QUOTE(pandre @ 2011 06 30, 07:57)
Dosa,tavo abi nuotraukos puikios!Su kedute is vis liuks ir ta pirmoji pries ja deta patiko;)Ir tos kedutes spalvos man ten visai tinka.Lyg pabrezdamos miestietiskai vaikiska isktla kaimo laukuose...lyg sena su modernumu... Suejo,zodziu;)tik gaila,kad as panasiai su kedute fotkinau vakar...a,jausmas,kad nuvalkiota scenariju(kede)paemiau;)

Aciu
Kodel gaila? Dek, juk kedutes galima ivairiai nufotogafuot, joks cia "nuvalkiota" netinka mirksiukas.gif

QUOTE(rG @ 2011 06 30, 10:52)
Čia gal Aalbamos vyras? biggrin.gif Bo vaikai vienodi  lotuliukas.gif

gi tiksliai! biggrin.gif

yvette, jei tinka, tai as galiu ta, kur koliaze su tavo tulpem, daugiau kaip ir nieko neturiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 30 birželio 2011 - 12:09
Dedu savo vaiko nuotraukytes-
user posted image
user posted image
Atsakyti
ND visi padaryti, dar tada kai pradejau dometis fotografija tongue.gif Nelindau i sm nes galvojau, kam man to reikia. O dabar per mazai pasidare dvieju zmoniu nuomoniu apie nuotraukas(ypac kai viena kritika per svelni, o kitam zmogui(man)
is viso niekada neitiksi). Bet jei reikia, galiu viska padaryti dar karta. Tik bus laaaabaaai nuobooooooduuu.... :/
Papildyta:
O as taip norejau likti neatpazintas sad.gif Ka daryt dabar? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 06 30, 12:39)
ND visi padaryti, dar tada kai pradejau dometis fotografija tongue.gif Nelindau i sm nes galvojau, kam man to reikia. O dabar per mazai pasidare dvieju zmoniu nuomoniu apie nuotraukas(ypac kai viena kritika per svelni, o kitam zmogui(man)
is viso niekada neitiksi). Bet jei reikia, galiu viska padaryti dar karta. Tik bus laaaabaaai nuobooooooduuu.... :/
Papildyta:
O as taip norejau likti neatpazintas sad.gif Ka daryt dabar? sad.gif

Prisidarei graziu vaiku, tai nenorek dabar, kad moteriskes neatpazintu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 30, 12:00)
Nd padaryti man grieztai stebint nail.gif  brunette.gif
Tegul ir kritikos tavęs pasiprašo hah.gif
Nėra čia ko, tegul parodo bigsmile.gif biggrin.gif Prisistato, papasakoja apie save, ką veikia, kas toks, ką čia veikia, kaip žmona gyvena rolleyes.gif
Atsakyti
Svajone prasitrink AZ dezute.. neina parasyt tau smile.gif Sorry uz OT
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 30, 11:40)
Labas 4u.gif
Klausykit naujokes,gal lendam mes is to pogrindzio ir dedam i tema nuotraukas.Man kaip ir jums irgi nedrasu,bet juk tik beskaitydamos ir beziuredamos i kitu grazias nuotraukas fotografuoti neismoksim,argi ne taip?Fotografuoti visi turi ka,kas vaikiukus,kas ju neturi, gelytes,kazkokias detales arba dar ka nors.Gausim komentaru apie kompozicija,apdirbima,kokybe,kas mums siuo metu ir svarbiasia.Argi ne taip? ax.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 30, 01:56)

Alabamą ir Kikirikę sveikinu su puslapiukais 4u.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(maija @ 2011 06 30, 09:43)

O as vakar isbandziau makro ziedus... Rodausi ir jums smile.gif  Ziuriu , kad visai tinka ir zaidimui 2 spalvos smile.gif

įdomiai 4u.gif

QUOTE(pandre @ 2011 06 30, 09:57)

Baisiai groziuosi Kikirikes didziuliais,stipriais suoliais pirmyn!!!!Saunuole,mergiuk!Is tiesu tobulejo raketiniais zingsniais!
Sveikinu visas su pagaliukais,palkelemis,grybukais,mysmiriukem pelkeje,kudroje ar dar kokiame viesame puslapyje(bet pritarsiu Laukinei,kad laiko neturiu savo liga pletoti) ir dideliausi sveikinimai su savo blogu ikurtuvemis!!!

uoj nu tu mane ir prigyriai blush2.gif ačiū labai 4u.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 06 30, 11:12)
sudėjau dar keletą nuotraukų į flickr  smile.gif baisiai sunku buvo atrinkt biggrin.gif

tai tiek biggrin.gif

aj nežinau - pavydžiu tau ir modelio ir tavo akies blush2.gif 4u.gif

QUOTE(dosa @ 2011 06 30, 13:08)
Sveikinu  4u.gif

ačiū 4u.gif

Yvette - o šita tinka foto http://www.flickr.co...157626814095155 ?
Atsakyti
Maggie, labai šaunūs pažaidimai. Man labiausiai įstrigo nr1 ir nr3 smile.gifšiaip šauniai viskas, net nžn ką komentuoti. Patinka man tokio tipo nuotraukos - atgaiva širdžiai smile.gif Labai graži mergina esi smile.gif

Matau, norint, kad nepamirštų liaudis reikia vis priminti apie save smile.gif
Keliu vieną nuotraukėlę - sužavėjo mane šitos personos rankos, gražesnių nesu mačiusi smile.gif tai dalinuosi.
user posted image
Papildyta:
je t'aime, labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 30, 12:55)
Tegul ir kritikos tavęs pasiprašo hah.gif
Nėra čia ko, tegul parodo  bigsmile.gif  biggrin.gif  Prisistato, papasakoja apie save, ką veikia, kas toks, ką čia veikia, kaip žmona gyvena  rolleyes.gif

Neuztenka jam manes, as jam per svelni.
ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 06 30, 14:08)
Keliu vieną nuotraukėlę - sužavėjo mane šitos personos rankos, gražesnių nesu mačiusi smile.gif tai dalinuosi.

išties labai gražios rankos. Ir foto man patinka.
Atsakyti