Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 10:23)
kainuos, jei norėsi pirkti pati knygą. Jei pati  nepirksi tai nieko ir nekainuos.
Reik aukščiausios foto kokybės kokias turit. Kitą savaitę jau norėčiau suruošti ir įkelti į lulu. Kaip viskas veikia pačios tam psl. galit paskaitinėti.  Formatą spręsiu paskutinę min.

Su ta kokybe..Pabandziau dabar ikelti i lulu-kad ir dideles raiskos nuotraukos jei keliamos per visa puslapi, meta geltona trikampiuka-atseit raiskos neuztenka.Nuotrauka 4000/2667 pikseliai, 72dpi rezoliucija.
Ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 30, 11:37)
Su ta kokybe..Pabandziau dabar ikelti i lulu-kad ir dideles raiskos nuotraukos jei keliamos per visa puslapi, meta geltona trikampiuka-atseit raiskos neuztenka.Nuotrauka 4000/2667 pikseliai, 72dpi rezoliucija.
Ka daryt?

nu man sunku į tokį klausimą atsakyti. Iki kėlimo į lulu dar nepriėjau. Bet juk kiekviena manau spausdinom fotoalbumą savo šeimai, ar vestuvių albumą ar dar kažką. Na ir yra ta kokybė.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 06 30, 09:06)

primine ligonine ir skaudzius durius subinen biggrin.gif

Nuotraukos juk nebutinai turi sukelti teigiamas emocijas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 30, 10:37)
Ka daryt?

man rodos spausdinimui 300dpi turi būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 06 30, 11:12)
sudėjau dar keletą nuotraukų į flickr  smile.gif baisiai sunku buvo atrinkt biggrin.gif

Labai geros nuotraukos. Ne tos tris, o ir kitos sios serijos is flicr'o. Pavydziu tokio modelio- mergina neiprastu bruozu. Tikiu, kad buvo sunku atrinkti, nes speju yra ir daugiau geru foto smile.gif
Papildyta:
Pakritikuokite prasau g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levap85: 30 birželio 2011 - 11:32
Labas 4u.gif
Klausykit naujokes,gal lendam mes is to pogrindzio ir dedam i tema nuotraukas.Man kaip ir jums irgi nedrasu,bet juk tik beskaitydamos ir beziuredamos i kitu grazias nuotraukas fotografuoti neismoksim,argi ne taip?Fotografuoti visi turi ka,kas vaikiukus,kas ju neturi, gelytes,kazkokias detales arba dar ka nors.Gausim komentaru apie kompozicija,apdirbima,kokybe,kas mums siuo metu ir svarbiasia.Argi ne taip? ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 30, 11:40)
Labas 4u.gif
Klausykit naujokes,gal lendam mes is to pogrindzio ir dedam i tema nuotraukas.Man kaip ir jums irgi nedrasu,bet juk tik beskaitydamos ir beziuredamos i kitu grazias nuotraukas fotografuoti neismoksim,argi ne taip?Fotografuoti visi turi ka,kas vaikiukus,kas ju neturi, gelytes,kazkokias detales arba dar ka nors.Gausim komentaru apie kompozicija,apdirbima,kokybe,kas mums siuo metu ir svarbiasia.Argi ne taip? ax.gif  ax.gif

Dekit, dekit:)
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 30, 11:25)
man rodos spausdinimui 300dpi turi būti  g.gif
Nea, nebent konkrečiai yra šioje toks reikalavimas (būna, kad prašo nes skirtumas yra šiaip akimis nematomas). O Alabamos raiškos pilnai pakanka net sienai.
Kažkaip galima pervesrti su PS (nors esmė nesikeis).
Atsakyti
Savaitgalį lėksiu į laukus, galbūt kas nors pasiseks ir atnešiu. Yra keletas sumanymų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 06 30, 11:31)

Čia gal Aalbamos vyras? biggrin.gif Bo vaikai vienodi lotuliukas.gif

O kur Tavo namų darbai, nachalka? biggrin.gif hihihi.gif

Jo, jo, čia indų plovėjas biggrin.gif Antroj nuotraukoj labai žavus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 30 birželio 2011 - 11:54
QUOTE(levap85 @ 2011 06 30, 12:31)

O tu ND darei? mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi žiūriu ir galvoju, kad jau kažkur anksčiau esu mačiusi miegančio vaiko nuotrauką. Dėkui rG, kad atkapstė ir priminė. biggrin.gif Man antroji labai tokia... bigsmile.gif
Atsakyti