Laba,
kas dar norėtumėt prisijungti prie knygelės projekto, siųskit man až nuorodą su jūsų darytom vaikų foto. Būtinas leidimas publikuoti, antraip netinka. Čia nesiplėsiu, bet jei neprisijungusios grupėje, galėsiu až papasakoti. O kas prisijungę grupėje, tai sukelkit siūlomas foto.
Nenoriu užtempti taip, kaip užsitempė su parodos organizavimu. Kiek foto besurinkčiau, manau kitą savaitę startuosiu su paruošimo darbais. Tad laiko apsispręsti liko nedaug.
QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 07:07)
Laba,
kas dar norėtumėt prisijungti prie knygelės projekto, siųskit man až nuorodą su jūsų darytom vaikų foto. Būtinas leidimas publikuoti, antraip netinka. Čia nesiplėsiu, bet jei neprisijungusios grupėje, galėsiu až papasakoti. O kas prisijungę grupėje, tai sukelkit siūlomas foto.
Nenoriu užtempti taip, kaip užsitempė su parodos organizavimu. Kiek foto besurinkčiau, manau kitą savaitę startuosiu su paruošimo darbais. Tad laiko apsispręsti liko nedaug.
gali man į AŽ papasakot?
QUOTE(Maggie @ 2011 06 29, 23:39)
ui kaip skaniai pateikta,tikra saunuole esi
QUOTE(kristukass @ 2011 06 30, 00:12)
man pirmojoje mimika nepatinka,tokia siek tiek atrasi trecioji tokia net nezinau, patinka ar ne, o va antrajai dedu pliusa
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 30, 00:17)
antras variantas geresnis
QUOTE(levap85 @ 2011 06 30, 01:33)
primine ligonine ir skaudzius durius subinen
QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 08:07)
Laba,
as tai duociau, tik kad neturiu ka pasiulyt tikrliau nieko kas tiktu deti i knygute
Fox - labai patiko
Je t'aime - nuostabios foto Visos labai patiko, desiuos i favoritus
Maggie - man pati paciausia - nugara, sviesa labai grazi O siaip visos idomios
kristukass - antra labiausiai patiko
Dalyja - as uz antra varianta Kokia grazi mergyte
O as vakar isbandziau makro ziedus... Rodausi ir jums Ziuriu , kad visai tinka ir zaidimui 2 spalvos
Je t'aime - nuostabios foto Visos labai patiko, desiuos i favoritus
Maggie - man pati paciausia - nugara, sviesa labai grazi O siaip visos idomios
kristukass - antra labiausiai patiko
Dalyja - as uz antra varianta Kokia grazi mergyte
O as vakar isbandziau makro ziedus... Rodausi ir jums Ziuriu , kad visai tinka ir zaidimui 2 spalvos
QUOTE(sayonara @ 2011 06 30, 08:21)
gali man į AŽ papasakot?
Ir man tuo paciu...
Labas rytas!
Kadangi daug jusu cia rodetes nuostabius darbus,ne visus pamenu....Kas istrigo,ta paminesiu,o tai geras zenklas,nes,reiskia nuotrauka patrauke ir istrigo;) Dosa,tavo abi nuotraukos puikios!Su kedute is vis liuks ir ta pirmoji pries ja deta patiko;)Ir tos kedutes spalvos man ten visai tinka.Lyg pabrezdamos miestietiskai vaikiska isktla kaimo laukuose...lyg sena su modernumu... Suejo,zodziu;)tik gaila,kad as panasiai su kedute fotkinau vakar...a,jausmas,kad nuvalkiota scenariju(kede)paemiau;)
Je t'aime(nbz kaip nikas rasosi)darbai mieli....
Magie, kuno linijos ir apsvietimai mane veza!!!! Ko gero nugara labiausiai;)
Baisiai groziuosi Kikirikes didziuliais,stipriais suoliais pirmyn!!!!Saunuole,mergiuk!Is tiesu tobulejo raketiniais zingsniais!
Sveikinu visas su pagaliukais,palkelemis,grybukais,mysmiriukem pelkeje,kudroje ar dar kokiame viesame puslapyje(bet pritarsiu Laukinei,kad laiko neturiu savo liga pletoti) ir dideliausi sveikinimai su savo blogu ikurtuvemis!!!
QUOTE(sayonara @ 2011 06 30, 06:19)
RsV? nagi nagi, konkrečiau
aš nepamiršau apie kiną.. netgi sakyčiau, labai nepamiršau.. nezyziu tik todėl, kad nusipirkau tą naują LT autorių knygą apie kino istoriją ir turiu ką skaityti
aš nepamiršau apie kiną.. netgi sakyčiau, labai nepamiršau.. nezyziu tik todėl, kad nusipirkau tą naują LT autorių knygą apie kino istoriją ir turiu ką skaityti
Nėra čia ką kalbėti, esu baigus šią specializaciją kartu su lietuvių filologija, atlikus praktiką, truputį dirbus ir tiek žinių Šiaip gyvenime praverčia, nors dabar labiau palinkus į literatūrologiją, ką dabar studijuoju.
Yvete, aš irgi norėčiau plačiau, nes nieko apie tai nežinau. Ir kaip Zirze sako, nelabai ką turiu, bet vis tik norėčiau sužinoti
QUOTE(maija @ 2011 06 30, 08:43)
Na, man labai patinka, gal norisi erdvės , t.y. labai suspaustas dalykas tas, bet jis žiauriai žavus
nu tingiu atskirai rašyti, nors off topic, bet rašau čia.
Reik vaikų foto, per lulu.com spausdinsim knygelę. Ten galima ir pardavimui palikti, toks ir yra tikslas. Mum iš to jokios naudos, viskas eis vienai organizacijai padedančiai sunkiai sergantiem vaikams. Kaip jum patikėti, kad ta organizacija rimta, nežinau. Aš tai tikiu, nes realiai susidūriu su veikla.
Foto turi būti jb,nes pigesnis spausdinimas. Knygelės kaina nebus aukšta, tad galėsim ir pačios sau įsigyti, prisiminimui. Foto su leidimu publikuoti, nes ko mažiausiai norisi, tai problemų iš kažkieno pusės, kai publikuosim. Nes foto vistik išeis toliau, nei už sm ribų
Reik vaikų foto, per lulu.com spausdinsim knygelę. Ten galima ir pardavimui palikti, toks ir yra tikslas. Mum iš to jokios naudos, viskas eis vienai organizacijai padedančiai sunkiai sergantiem vaikams. Kaip jum patikėti, kad ta organizacija rimta, nežinau. Aš tai tikiu, nes realiai susidūriu su veikla.
Foto turi būti jb,nes pigesnis spausdinimas. Knygelės kaina nebus aukšta, tad galėsim ir pačios sau įsigyti, prisiminimui. Foto su leidimu publikuoti, nes ko mažiausiai norisi, tai problemų iš kažkieno pusės, kai publikuosim. Nes foto vistik išeis toliau, nei už sm ribų
QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 09:46)
nu tingiu atskirai rašyti, nors off topic, bet rašau čia.
Ačiū.
Kiek nuotraukų, koks formatas, kiek pikselių ir iki kada? Ir nelabai supratau, kiek kainuos knygą išleisti. Įėjau į lulu, taip staigiai nesuprantu. Nes šiuo momentu man gan svarbu.
QUOTE(rG @ 2011 06 30, 10:55)
Ačiū.
Kiek nuotraukų, koks formatas, kiek pikselių ir iki kada? Ir nelabai supratau, kiek kainuos knygą išleisti. Įėjau į lulu, taip staigiai nesuprantu. Nes šiuo momentu man gan svarbu.
kainuos, jei norėsi pirkti pati knygą. Jei pati nepirksi tai nieko ir nekainuos.
Reik aukščiausios foto kokybės kokias turit. Kitą savaitę jau norėčiau suruošti ir įkelti į lulu. Kaip viskas veikia pačios tam psl. galit paskaitinėti. Formatą spręsiu paskutinę min.
QUOTE(Yvette @ 2011 06 30, 10:23)
kainuos, jei norėsi pirkti pati knygą. Jei pati nepirksi tai nieko ir nekainuos.
Reik aukščiausios foto kokybės kokias turit. Kitą savaitę jau norėčiau suruošti ir įkelti į lulu. Kaip viskas veikia pačios tam psl. galit paskaitinėti. Formatą spręsiu paskutinę min.
Jei ši nuotrauka tinka, tai tinka, daugiau nieko neturiu.