Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 23:25)
kristukass,labai grazus modeliukas.

Va tai tau doh.gif O aš dar norėjau klausti ar lietuvaites ar norvegaites Kristukas nuolat fotografuoja laugh.gif

Kristuk, antrą nuotrauką kai pamačiau norėjau Tave LABAI girti, bet dabar jau pasimečiau, labai jų daug, kur vienos gerai, kitos nelabai, tai žodžiu, liksiu nepakomentavus biggrin.gif Kas labai stringa iš šių, tai tujų nefotogeniškumas (panašiai kaip su pėdkelnėm) ir juodmargė suknelė smile.gif (bet čia subjektyvu, man negražu). Dar kalbant apie šias, kur ištraukei, tai skiriasi jų wb, matyt per PS nelygiai pratraukei. Atrodo tiek 4u.gif

Dalyja - pirmojoj kiaurymė burnos per juoda 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 29 birželio 2011 - 23:36
QUOTE(fox. @ 2011 06 30, 00:25)

kristukass,labai grazus modeliukas.man pirmos apdirbimas nelabai.Man grazu zmones su strsdanelem,tai jas noreciau paryskinti.

Na nera tu strazdaneliu tiek daug. Isryskeja jos tik pasviesinus foto. Jokiu budu nedrysciau ju kazkaip retusuot, nes mane ir pacia jos zavi. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 06 30, 00:34)
Va tai tau  doh.gif  O aš dar norėjau klausti ar lietuvaites ar norvegaites Kristukas nuolat fotografuoja laugh.gif

Kristuk, antrą nuotrauką kai pamačiau norėjau Tave LABAI girti, bet dabar jau pasimečiau, labai jų daug, kur vienos gerai, kitos nelabai, tai žodžiu, liksiu nepakomentavus biggrin.gif  Kas labai stringa iš šių, tai tujų nefotogeniškumas (panašiai kaip su pėdkelnėm) ir juodmargė suknelė smile.gif  (bet čia subjektyvu, man negražu). Dar kalbant apie šias, kur ištraukei, tai skiriasi jų wb, matyt per PS nelygiai pratraukei. Atrodo tiek pastabėlių 4u.gif
Dalyja - pirmojoj kiaurymė burnos per juoda  4u.gif

Lietuvaite ji. smile.gif

Nemanau, jog foto turetu viena kitai daryti itaka. Patinka arba ne... JB ir nesistengiau vienodo visur daryt. Eksperimentuoju mokausi dar vis... cool.gif Si jauna panele juodos verge. Na neturi kitokiu, ft tinkamesniu ne juodu rubu. Bet man vakar ir juoda tiko, matyt nuotaika tokia buvo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 29, 22:34)

Dalyja - pirmojoj kiaurymė burnos per juoda  4u.gif

Na va,kai pasakei tai tada ir as pamaciau doh.gif doh.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 06 29, 22:34)
Na nera tu strazdaneliu tiek daug. Isryskeja jos tik pasviesinus foto. Jokiu budu nedrysciau ju kazkaip retusuot, nes mane ir pacia jos zavi.  smile.gif

Ups...nepyk uz nusisnekejima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 30, 00:42)
Na va,kai pasakei tai tada ir as pamaciau doh.gif  doh.gif
Ups...nepyk uz nusisnekejima doh.gif

Neatsiprasinek. Niekas nepyksta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 06 30, 00:12)
Na... ir...? Jeigu netingit uzsukit cia  happy.gif

Man tai visos labai fanos nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 06 29, 23:41)
Si jauna panele juodos verge. Na neturi kitokiu, ft tinkamesniu ne juodu rubu. Bet man vakar ir juoda tiko, matyt nuotaika tokia buvo.  smile.gif
Oi ne, aš ne juodą spalvą turėjau omeny, man ji patinka. Manęs tigro ir karvės kailiai nevež ir tiek biggrin.gif Nebent ant tigro ir karvės laugh.gif Na, arba detalės kokios nors labai jau minimaliai. Va.

Na, va, Dalyjai visos fainos. Neapsimoka komentuoti išvis lotuliukas.gif Vieniems taip, kitiems kitaip biggrin.gif

Labanakt ciocės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 30, 00:58)
Oi ne, aš ne juodą spalvą turėjau omeny, man ji patinka. Manęs tigro ir karvės kailiai nevež ir tiek biggrin.gif  Nebent ant tigro ir karvės laugh.gif  Na, arba detalės kokios nors labai jau minimaliai. Va.

Na, va, Dalyjai visos fainos.  Neapsimoka komentuoti išvis  lotuliukas.gif Vieniems taip, kitiems kitaip  biggrin.gif

Labanakt ciocės  4u.gif

lotuliukas.gif

Tik komentuot sunku, nes jų labai daug doh.gif mirksiukas.gif

Labanakt cioce tongue.gif
Atsakyti
Dekui visoms uz komentarus mano aguonoms 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, galeciau paprasyti kritikos? blush2.gif
Cia siaip natiurmortas:
user posted image
O cia is fs:
user posted image
Atsakyti
Labos 4u.gif

šiandien apturėjau poros merginų fs. Planas buvo pasifotografuoti swedbanko terasoj, bet kažkoks kvailys užminavo tą banką doh.gif tai aplinkui pasifotografavom. Ryt parodysiu kas gavosi.

Beje, patarimas naujokėms (beje aš irgi naujokė mirksiukas.gif ) pirmiausia DAUG, kartoju: DAUG kartų perskaitykit fotiko instrukciją, kad suprastumėt, kaip jį reguliuoti. Čia konkrečiai į tokius klausimus niekas neatsakys, nebent turės tokį patį fotiką 4u.gif

Alabamą ir Kikirikę sveikinu su puslapiukais 4u.gif

Fox, labai fainos aguonos wub.gif

Je t'aime, nerealiai gražios Tavo foto ir modelis wub.gif

Maggie, labai įdomios foto. Man labiausiai nugara ir kojos wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 30, 01:07)
lotuliukas.gif

Tik komentuot sunku, nes jų labai daug  doh.gif  mirksiukas.gif

Labanakt cioce  tongue.gif

12 foto tikrai nera daug. smile.gif Ir tai cia atrinkau pacias graziausias. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 29, 22:15)
Tokia Tavo nuomonė, mano kitokia. Gal čia mano RSV įgūdžiai ten kur nereikia, aš nežinau, bet - kai užsakovas prašo padaryti interneto svetainę, ji  neatsiranda dalimis (arba neviešinama). Atsiranda iš karto tokia, kokia yra ir kinta natūraliai kaip ir viskas kinta. Nenoriu plėstis, bet pasakysiu viena. Aš suprantu, kad nekantru, bet kai viskas paleista ir nesuderinta  bei keičiama kelis kart per dieną ir dar reklamuojama,  turi ne tik tavo paminėtų pliusų (galbūt), bet ir minusų apie kuriuos labai ilgai galvoti turbūt nereikia.  Na, čia niekam netaikau, tiesiog sakot, kad va be reikalo čia dailini, o man atrodo čia yra mano reikalas ir darysiu kaip noriu, o kas paleidot - sveikinu, man tikrai labai smagu ir net savotiiškai pavydu  biggrin.gif

Ai kažkaip be ryšio, dabar čia nuskambėjo kaip kažkoks priekaištas. Arba čia kas nors tikėsis kaži ko kai norėsiu parodyt  biggrin.gif  Jez, ne, tiesiog nenoriu būti viena iš tūkstančių apie nieką, o ir šiaip viską labai gimdau ilgai biggrin.gif
Aš dar say skolinga skaitinių apie senajį kiną, ech biggrin.gif
Aš jau ją pamilau  biggrin.gif  Tokia fainuolė  wub.gif  Nuostabūs portretukai, šaunuolė Tu smile.gif

RsV? biggrin.gif nagi nagi, konkrečiau smile.gif

aš nepamiršau apie kiną.. netgi sakyčiau, labai nepamiršau.. nezyziu tik todėl, kad nusipirkau tą naują LT autorių knygą apie kino istoriją ir turiu ką skaityti tongue.gif

aš nerandu įkvėpimo. o be jo fotkinti nenoriu. o gal tingiu. laukiu to ACH. atostogos artėja, gal kuri nors norinčių fotkintis mane įkvėps ir nebeiškvėps wink.gif
Atsakyti