Tokia Tavo nuomonė, mano kitokia. Gal čia mano RSV įgūdžiai ten kur nereikia, aš nežinau, bet - kai užsakovas prašo padaryti interneto svetainę, ji neatsiranda dalimis (arba neviešinama). Atsiranda iš karto tokia, kokia yra ir kinta natūraliai kaip ir viskas kinta. Nenoriu plėstis, bet pasakysiu viena. Aš suprantu, kad nekantru, bet kai viskas paleista ir nesuderinta bei keičiama kelis kart per dieną ir dar reklamuojama, turi ne tik tavo paminėtų pliusų (galbūt), bet ir minusų apie kuriuos labai ilgai galvoti turbūt nereikia. Na, čia niekam netaikau, tiesiog sakot, kad va be reikalo čia dailini, o man atrodo čia yra mano reikalas ir darysiu kaip noriu, o kas paleidot - sveikinu, man tikrai labai smagu ir net savotiiškai pavydu
Ai kažkaip be ryšio, dabar čia nuskambėjo kaip kažkoks priekaištas. Arba čia kas nors tikėsis kaži ko kai norėsiu parodyt
Jez, ne, tiesiog nenoriu būti viena iš tūkstančių apie nieką, o ir šiaip viską labai gimdau ilgai
Aš dar
say skolinga skaitinių apie senajį kiną, ech
Aš jau ją pamilau
Tokia fainuolė
Nuostabūs portretukai, šaunuolė Tu
aš nepamiršau apie kiną.. netgi sakyčiau, labai nepamiršau.. nezyziu tik todėl, kad nusipirkau tą naują LT autorių knygą apie kino istoriją ir turiu ką skaityti
aš nerandu įkvėpimo. o be jo fotkinti nenoriu. o gal tingiu. laukiu to ACH. atostogos artėja, gal kuri nors norinčių fotkintis mane įkvėps ir nebeiškvėps