Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 22:13)
Koks pas tave fotoaparatas?Instrukcija skaitei? bigsmile.gif

Canon PowerShot SX120 IS. Kurias instrukcijas turi omeny? Pirmam psl? viska perskaiciau, bet vistiek "neikertu"... rimtai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 06 29, 22:39)
kojos (o cia number two, labiausiai patinka shviesa, seselis ir kilimas biggrin.gif )

nugara (number three. patinka nugaros ishlenkimas, shviesos kritimas ir nukirpta

Jessss
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 29, 23:07)

Kiekvienam savo, nežinau, man ir stilius turi būti kaip vynas pabrandintas kaip reikalas. Nesvarbu, kad tai galbūt paprasčiau už paprastą, bet išgryninta, sava smile.gif O šiaip nežinau, jau n laiko nieko nekeičiu, man reikia fotosesijų pasiorganizuoti, tada bus nuotraukų, nieko aš gi neturiu.

turi turi ką parodyti 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 06 29, 23:15)
kokia nereali majkute!!!!
o jau nuotrauku ryshkumas!

dėkui 4u.gif kokios tavo foto įdomios,einu aš daugiau paciokinti ax.gif

beje ,man rodos tik savyje paaikčiojau o garsiai ir nepasakiau doh.gif je t'aime - labai gražu,labai tinka jai tokios stiliaus foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 29, 21:41)
Canon PowerShot SX120 IS. Kurias instrukcijas turi omeny? Pirmam psl? viska perskaiciau, bet vistiek "neikertu"... rimtai doh.gif

Ne pirma puslapi,o fotoaparato instrukcija.Ta prasme,kaip nusistato fokusavimo taskai,reguliuojasi F,ISO ir t.t. ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 22:49)
Ne pirma puslapi,o fotoaparato instrukcija.Ta prasme,kaip nusistato fokusavimo taskai,reguliuojasi F,ISO ir t.t. ax.gif  ax.gif

jo... ir kas durniausia, kad ten beveik nieko nera... doh.gif Tik esminiai nustatymai ir pan. Kaip iso reguliuotis as zinau, bet va su tais taskais tai isvis nieko nesuprantu, del to ir klausiu, nes visa fotika isnarsiau ir nesuprantu, kur cia man ka reikia daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 29, 21:54)
jo... ir kas durniausia, kad ten beveik nieko nera... doh.gif  Tik esminiai nustatymai ir pan. Kaip iso reguliuotis as zinau, bet va su tais taskais tai isvis nieko nesuprantu, del to ir klausiu, nes visa fotika isnarsiau ir nesuprantu, kur cia man ka reikia daryt  doh.gif

Neturiu zinok laiko internete knistis,kad paskaityciau ar yra tavo fotike tas rankinis fokusavimo tasku nustatymas.Bet gal yra,nes visi nustatymai kaip pas normalius fotikus.Uzmaciau,kad ir EV gali pasireguliuoti,ta prasme,kad normalus aparatas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 23:01)
Neturiu zinok laiko internete knistis,kad paskaityciau ar yra tavo fotike tas rankinis fokusavimo tasku nustatymas.Bet gal yra,nes visi nustatymai kaip pas normalius fotikus.Uzmaciau,kad ir EV gali pasireguliuoti,ta prasme,kad normalus aparatas. mirksiukas.gif

Pabandysiu pati kazko paieskot!Dekui 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Na... ir...? Jeigu netingit uzsukit cia happy.gif
Atsakyti
QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 29, 22:03)
Pabandysiu pati kazko paieskot!Dekui  4u.gif

Zinok yra.Taip,kad studijuok instukcija ir susirak kaip tuos taskus valdyti. Jei kas bus neaisku klausk bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 06 29, 23:39)

nugara (number three. patinka nugaros ishlenkimas, shviesos kritimas ir nukirpta galva, turiu ir su ja, bet pirma karta gyvenime zinojau, kaip noriu croppint he he)

Nugariukas mane pakerėjo blink.gif bigsmile.gif

Kažkaip nebedrystu savosios dėt doh.gif mirksiukas.gif

Man kankina BW klausimas: kuris geresnis:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 06 30, 00:12)

Na... ir...? Jeigu netingit uzsukit cia  happy.gif

man antra patiktu,bet žiūrėjau ,kad kažkas man kliūna ir man rodos čia dėlto,kad dešinė pusė labai viskuom apkrauta, o kitoje pusėje tuščia blush2.gif
trečia faina smile.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 06 30, 00:17)
Nugariukas mane pakerėjo  blink.gif bigsmile.gif 

Kažkaip nebedrystu savosios dėt  doh.gif  mirksiukas.gif

Man kankina BW klausimas: kuris geresnis:

antrasis variantas - faina emocija smile.gif
Atsakyti
Maggie,Dieve kaip grazu wub.gif
kristukass,labai grazus modeliukas.man pirmos apdirbimas nelabai.Man grazu zmones su strsdanelem,tai jas noreciau paryskinti.
Dalyja,man pirma ax.gif
Atsakyti