Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 06 29, 21:14)
Visos tik atsinaujina, o aš kažkokia net neperkerpu juostelės biggrin.gif Kažkaip biggrin.gif Kai bus TA diena, gersim šampės, nes su mano tempu atidarymas beveik neįmanomas  lotuliukas.gif Šlifuoju šlifuoju ir tobulai nebūna ir jaučiu nebus biggrin.gif
Ir išvis mano savijauta ką aš žinau. Žinau, kad laiko turiu, bet galva sukasi nuo reikalų.

Ne tu viena esi tokia tobulintoja lotuliukas.gif aš ir niekaip nepabaigiu savo blogo ax.gif doh.gif kažkoks žalias miškas man ten...
O ir kūdroj esu nepastebima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 29, 22:19)
Ne tu viena esi tokia tobulintoja  lotuliukas.gif aš ir niekaip nepabaigiu savo blogo  ax.gif  doh.gif  kažkoks žalias miškas man ten...

ne , nu merginos, o ką jūs ten šlifuojat tiek? g.gif aš tai padariau pagrindą,bet ten visokius dėliojimus ir gražinimus tai su laiku padarysiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikinimai atidariusioms savo blog'us ir linkėjimai juos pritempti iki savo stiliaus, viską išgražinti. mirksiukas.gif
Kas liečia blog'o dailinimą, pavydžiu tiems kas sukuria iš karto tokį, kokio nori. Aš pati labai ilgai keliavau iki tokio kokio noriu. Ir tai, dar yra ką patobulinti. Bet esu tos nuomonės, kad geriau gal žmogus rašo visgi savo internetinį dienoraštį ir jį tobulina tuo pačiu metu, nei dirba kažkur pasislėpęs su juo. Man atrodo, kad taip geriau, nes kai pasislėpęs kažką darai, tai gali vieną dieną į viską spjauti ir su visam mesti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 06 29, 22:37)
Sveikinimai atidariusioms savo blog'us ir linkėjimai juos pritempti iki savo stiliaus, viską išgražinti.  mirksiukas.gif
Kas liečia blog'o dailinimą, pavydžiu tiems kas sukuria iš karto tokį, kokio nori. Aš pati labai ilgai keliavau iki tokio kokio noriu. Ir tai, dar yra ką patobulinti. Bet esu tos nuomonės, kad geriau gal žmogus rašo visgi savo internetinį dienoraštį ir jį tobulina tuo pačiu metu, nei dirba kažkur pasislėpęs su juo. Man atrodo, kad taip geriau, nes kai pasislėpęs kažką darai, tai gali vieną dieną į viską spjauti ir su visam mesti. rolleyes.gif

nu va va, visiškai SUTINKU 4u.gif
Atsakyti
Atejau su beda, kuri pasirodys jums juokinga, bet... matyt esu per daug buka, kad suprasciau doh.gif biggrin.gif Paaiskinkit man, ka vis delto reiskia tie visi "f" + ISO. kokiu budu reikia fokusuoti tuos 3 daiktus (ND nr1) ? blush2.gif man pavyksta tik vienas, geriausiu atveju 2... o paskutiniojo nemoku sufokusuot, kad isrysketu unsure.gif busiu dekinga uz info.
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 29, 21:19)
Ne tu viena esi tokia tobulintoja  lotuliukas.gif aš ir niekaip nepabaigiu savo blogo  ax.gif  doh.gif  kažkoks žalias miškas man ten...
Dalyja, taigi visiškai ne esminis dalykas. Man tai joks ne žalias miškas, bet parodyt neturiu ką. Aš ne blogą turiu, aš porfolio pasidarius (nu žinau žinau, gėda, taigi matyt dėl to niekam ir nerodau biggrin.gif )
O fotoblog'o net nedarysiu, nebent blog'ą biggrin.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 29, 21:22)
ne , nu merginos, o ką jūs ten šlifuojat tiek?  g.gif  aš tai padariau pagrindą,bet ten visokius dėliojimus ir gražinimus tai su laiku padarysiu  blush2.gif
Kiekvienam savo, nežinau, man ir stilius turi būti kaip vynas pabrandintas kaip reikalas. Nesvarbu, kad tai galbūt paprasčiau už paprastą, bet išgryninta, sava smile.gif O šiaip nežinau, jau n laiko nieko nekeičiu, man reikia fotosesijų pasiorganizuoti, tada bus nuotraukų, nieko aš gi neturiu.
Atsakyti
QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 29, 20:56)
Atejau su beda, kuri pasirodys jums juokinga, bet... matyt esu per daug buka, kad suprasciau  doh.gif  biggrin.gif  Paaiskinkit man, ka vis delto reiskia tie visi "f" +  ISO. kokiu budu reikia fokusuoti tuos 3 daiktus (ND nr1) ? blush2.gif man pavyksta tik vienas, geriausiu atveju 2... o paskutiniojo nemoku sufokusuot, kad isrysketu  unsure.gif busiu dekinga uz info.

Koks pas tave fotoaparatas?Instrukcija skaitei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 06 29, 21:37)
Man atrodo, kad taip geriau, nes kai pasislėpęs kažką darai, tai gali vieną dieną į viską spjauti ir su visam mesti. rolleyes.gif
Tokia Tavo nuomonė, mano kitokia. Gal čia mano RSV įgūdžiai ten kur nereikia, aš nežinau, bet - kai užsakovas prašo padaryti interneto svetainę, ji neatsiranda dalimis (arba neviešinama). Atsiranda iš karto tokia, kokia yra ir kinta natūraliai kaip ir viskas kinta. Nenoriu plėstis, bet pasakysiu viena. Aš suprantu, kad nekantru, bet kai viskas paleista ir nesuderinta bei keičiama kelis kart per dieną ir dar reklamuojama, turi ne tik tavo paminėtų pliusų (galbūt), bet ir minusų apie kuriuos labai ilgai galvoti turbūt nereikia. Na, čia niekam netaikau, tiesiog sakot, kad va be reikalo čia dailini, o man atrodo čia yra mano reikalas ir darysiu kaip noriu, o kas paleidot - sveikinu, man tikrai labai smagu ir net savotiiškai pavydu biggrin.gif

Ai kažkaip be ryšio, dabar čia nuskambėjo kaip kažkoks priekaištas. Arba čia kas nors tikėsis kaži ko kai norėsiu parodyt biggrin.gif Jez, ne, tiesiog nenoriu būti viena iš tūkstančių apie nieką, o ir šiaip viską labai gimdau ilgai biggrin.gif
Aš dar say skolinga skaitinių apie senajį kiną, ech biggrin.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 06 29, 12:13)
oukei, jau galiu dalį parodyt...

Aš jau ją pamilau biggrin.gif Tokia fainuolė wub.gif Nuostabūs portretukai, šaunuolė Tu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 29 birželio 2011 - 22:23
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 06 29, 20:18)
Nu lygtai geriai?

rankinis

Papildyta:
Aš taip ir padariau ,paveikslavau vos pilkesnį mirksiukas.gif

Geriau,bet vistiek melynuoja apacia.Gal pabandyk perdeti ta buteliuka ne ant balto pavirsiaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 28, 23:40)
naujos temos proga, mano fs kelios foto - čia va kaip mažoji moka rėkti  doh.gif

kokia nereali majkute!!!!
o jau nuotrauku ryshkumas!
QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 11:44)
Dedu nuotraukyte.Prisijungiau prie FB fotografuojanciu temos tikedamasi daugiau komentru,kritikos bet ziuriu,kad SM vistiek aktyviau sitas reikalas vyksta ax.gif

labai gera. nzn kuom bet man labai patiko, kadravimas idomus, pats fotografavimo kampas, spalvos, ryshkumas. idomi foto. liuks.
Atsakyti
prabegom permeciau, labiausiai patikusias pakomentuosiu smile.gif

QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 11:44)
Dedu nuotraukyte.

na zinok gelliu nuotrauka tai kazkas nerealaus,na jau tokia,faina, jau tokia daili,ir spalvos liuks,niu labai man...patinka smile.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 06 29, 13:13)

isimylejau wub.gif man tokios nuotraukos, kaip is mamoslaiku,yra nenusakomos,kazkas jose yra tokio kabinancio, ziauriai ziauriai kabinancio,kaip kazkas cia sako,numiriau delsios foto - fantastika rolleyes.gif

QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 29, 14:29)

gerulis smile.gif)))

QUOTE(airv @ 2011 06 29, 16:02)
Kviečiu visas jungtis į Burbuliatorių.

patinka momentas sustabdytas,ir i burbuliatoriu jauciu reiks nuvaryt rolleyes.gif
Atsakyti
bandziau zaisti su shviesa. krishtolo tyrumo nuotraukos darosi nebeidomios, noriu sunkumo, grudo, tamsos. tad dabar vezha konturai, "body lines", seseliai, sklindanti pro plyshiuka shviesa. nezinau ar kazhkas pavyko. labai prashau kritikos. sunku save fotkint, labiau noretusi, kad kazhkas papozuotu, bet kadangi viskas expromtu tai..

kryziukas (nu nzn kuom, bet man sita number one, patinka viskuo, retai buna, kad paciai patiktu foto mano)
user posted image

kojos (o cia number two, labiausiai patinka shviesa, seselis ir kilimas biggrin.gif )
user posted image

nugara (number three. patinka nugaros ishlenkimas, shviesos kritimas ir nukirpta galva, turiu ir su ja, bet pirma karta gyvenime zinojau, kaip noriu croppint he he)
user posted image

vel kojos (seselis, shviesa, patinka, kad ji ziurisi ilgai, ta prasme, kad zhvilgsnis eina is kaires i desine ir atvirksciai)
user posted image

kadangi visos tokios pusiau nude, kvieciu i flickr lotuliukas.gif ir laukiu kritikos bei patarkavimu (zinau, kad nukapojau kai kur, bet nepamirshkit kad cia auto, beje, del pakelto iso kai kur lenda triukshmai ir nekokybe..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 29 birželio 2011 - 22:41