Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rico @ 2011 06 29, 19:49)
Jau du  blush2.gif man ji nera geresne uz sia nauja  blush2.gif
4u.gif sveikinu  4u.gif

Rico, gali būti, kad po metų nuomonė pasikeis (aišku, gali taip ir nebūti). Kol kas džiaukis ja ir tikėk savimi, nesi gi žalia 4u.gif

Visos tik atsinaujina, o aš kažkokia net neperkerpu juostelės biggrin.gif Kažkaip biggrin.gif Kai bus TA diena, gersim šampės, nes su mano tempu atidarymas beveik neįmanomas lotuliukas.gif Šlifuoju šlifuoju ir tobulai nebūna ir jaučiu nebus biggrin.gif
Ir išvis mano savijauta ką aš žinau. Žinau, kad laiko turiu, bet galva sukasi nuo reikalų.

Atsakyti
Fox, ir as cia, kasdien skaitau ka rasot, kraunuosi i galva viska, dziaugiuosi del kitu pasiekimu. Bet pas pacia kazkokia apatiska savaite viskam, tai net pasisakyti nesinori, nes nieko gero nepasakysiu. O apie ND (tuos kurie liko isvis nekalbu doh.gif ) laukiu geresniu dienu ir ikvepimo tada jau ir as cia kraustysiuos su trukstamais darbais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 16:07)
drinks_cheers.gif nieko kaip nors bendrom jegom ismoksim smile.gif O kur daugiau naujokiu?Toks burys ND dare,o va dabar nesimato g.gif

o kas per nd? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 29, 21:14)
Rico, gali būti, kad po metų nuomonė pasikeis (aišku, gali taip ir nebūti). Kol kas džiaukis ja ir tikėk savimi, nesi gi  žalia  4u.gif
Visos tik atsinaujina, o aš kažkokia net neperkerpu juostelės biggrin.gif Kažkaip biggrin.gif Kai bus TA diena, gersim šampės, nes su mano tempu atidarymas beveik neįmanomas  lotuliukas.gif Šlifuoju šlifuoju ir tobulai nebūna ir jaučiu nebus biggrin.gif
Ir išvis mano savijauta ką aš žinau. Žinau, kad laiko turiu, bet galva sukasi nuo reikalų.

nu tai kirpk tą juostą greičiau bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 06 29, 20:35)
o kas per nd? ax.gif  blush2.gif

1 psl. paskaityk 4u.gif
Atsakyti
Labutis.
Nu vargstu aš vis dar su tuo 5ND rankiniu nustatymu doh.gif
Nu dariau pagal visa taisykles(paveikslavau baltą lapą,paskuj reguliavau WB)
Nu bet man atrodo ,kad vistiek mėlynuoja,ar aš teisi?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 29, 20:37)
nu tai kirpk tą juostą greičiau  bigsmile.gif  4u.gif

galėčiau, bet dar trūksta šio bei to smile.gif Bent minimaliai, kad būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 06 29, 19:53)
Labutis.
Nu vargstu aš vis dar su tuo 5ND rankiniu nustatymu doh.gif
Nu dariau  pagal visa taisykles(paveikslavau baltą lapą,paskuj reguliavau WB)
Nu bet man atrodo ,kad vistiek mėlynuoja,ar aš teisi?

Melynuoja....Man zinok taip pat gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 21:59)
Melynuoja....Man zinok taip pat gaunasi doh.gif

O ką daryt ,kad nemėlynuotų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2011 06 29, 20:46)
1 psl. paskaityk  4u.gif

Na ka, kai tik mano mazoji dama duos laisvesne minute, pabandysiu kibt i darbus ir tobulintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 06 29, 20:00)
O ką daryt ,kad nemėlynuotų ax.gif

Neisivaizduoju doh.gif doh.gif Galvoju,gal koki ne visai balta,balta lapa paimti,o koki vos pilka g.gif
Atsakyti
Nu lygtai geriai?

rankinis

user posted image
Papildyta:
QUOTE(fox. @ 2011 06 29, 22:03)
Neisivaizduoju doh.gif  doh.gif Galvoju,gal koki ne visai balta,balta lapa paimti,o koki vos pilka g.gif

Aš taip ir padariau ,paveikslavau vos pilkesnį mirksiukas.gif
Atsakyti