Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - VII tema

QUOTE(Elvita @ 2011 08 17, 19:44)
Jei taip velai, tada aisku  doh.gif Prie Santa Marios papludimys man nepatiko  schmoll.gif
Papildyta:
O gal jiems patiks  mirksiukas.gif
Jus rinkotes Santa Maria, o as i ji daugiau niekada nevaziuocia  doh.gif . Kaip sakoma kiekvienam pagal poreikius  mirksiukas.gif

tai ten tu papludymiu ne vienas juk biggrin.gif
galbut,ziuresim,bet kaip 3 zv tai tikrai manau pakankamai geras,rekomendavo isties daug kas 4u.gif beto ir blogu atsiliepimu kaip ir nera,smulkme tik.
Mes 3 zv viesbuciuose esame buve tik jaunysteje,todel galesim ivertinti vel is naujo biggrin.gif prisiminsim jaunystes laikus biggrin.gif

QUOTE(mėtėja @ 2011 08 17, 19:44)
Sol Tenerife viesbuti rinkausi del vietos - netoli centras, salia papludimys, o atsiliepimais mazai tikiu - nes ju yra visokiu ir labai geru ir labai blogu. siaip viesbutis gerai atrodo, tvarkingas, juk jame pareini tik miegoti. Plius jei tikeciau visais atsiliepimais - tai nera nei vieno viesbucio i kuri butu galima vaziuoti, vis kazkas ne taip. Manau svarbu gera nuotaika ir paciu nusiteikimas.
Tik va klausimelis kaip i ta Varsuva nusikapstyti, mes is Klaipedos, ziurim is Vilniaus ar kauno zenkliai paprasciau.
p.s. tarkim i Kreta mes vaziavome i Stella Palace viesbuti, nors paskaitem tokiu kosmarisku atsiliepimu kad baisu, o nieko panasaus nebuvo smile.gif

yra,yra viesbuciu,apie kuriuos atsiliepimai tik geri pagrinde mirksiukas.gif
Man is esmes viesbutis reikalingas tik irgi pareiti permiegoti,patogu,kad bus su virtuvele,vaikams tai ypac patogu,kad gera vieta. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2011 08 17, 19:49)
Tai ir sakau, kiekvienam pagal poreikius  smile.gif

o kokie jusu poreikiai buvo viesbuciui Kanaruose?
Nes jei gerai pamen,jus lyg aukstesnes klases viesbucius dabar pasirinkote???
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 17, 20:49)
tai ten tu papludymiu ne vienas juk biggrin.gif
galbut,ziuresim,bet kaip 3 zv tai tikrai manau pakankamai geras,rekomendavo isties daug kas 4u.gif beto ir blogu atsiliepimu kaip ir nera,smulkme tik.
Mes 3 zv viesbuciuose esame buve tik jaunysteje,todel galesim ivertinti  vel is naujo biggrin.gif prisiminsim jaunystes laikus biggrin.gif

Aisku, kad ne vienas, bet aplinkiniai papludimiai neverti demesio, bent jau man. Gal jums ir patiks mirksiukas.gif Tenerifeje maciau tikrai fainu papludimiu, todel i aplinkinius net nesinorejo eiti mirksiukas.gif
Na, ivertinsit patys drinks_cheers.gif , mano kriteriju jis toli grazu neatitiko 4u.gif Bet, kartojuos, kiekvienas renkas pagal savo poreikius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 08 17, 19:54)
Aisku, kad ne vienas, bet aplinkiniai papludimiai neverti demesio, bent jau man. Gal jums ir patiks  mirksiukas.gif  Tenerifeje maciau tikrai fainu papludimiu, todel i aplinkinius net nesinorejo eiti  mirksiukas.gif
Na, ivertinsit patys  drinks_cheers.gif , mano kriteriju jis toli grazu neatitiko  4u.gif Bet, kartojuos, kiekvienas renkas pagal savo poreikius  drinks_cheers.gif

na matai visur daugumoje taip..jei nori gero papludymio reikia ir pavaziuoti iki jo,bent jau taip salose mums taip pasitaikydaavo,
Papludymiu Tenerifeje begales,pagal kiekvieno poreikius,todel ir sioje vietoje smagu ne vienoje vietoje sedeti drinks_cheers.gif
O del ivertinimo,tai isties lanbai idomu kokius kriterijus jus keliate 3 zcv viesbuciui ir ko negavote?
Nes matote poreikiai tai poreikiais,bet reikia ivertinti ir viesbucio zv...jei renkiesi 3 zv viesbuti tai nesitikek gauti 4 ar 5 zv ir atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 17 rugpjūčio 2011 - 20:59
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 17, 20:53)

o kokie jusu poreikiai buvo viesbuciui Kanaruose?

Mes neturejom galimybes rinktis viesbucio Tenerifeje, tai ka pasiule agentura, mums tinkanciomis dienomis buvo likes tik sis viesbutis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 08 17, 19:58)
Mes neturejom galimybes rinktis viesbucio Tenerifeje, tai ka pasiule agentura, mums tinkanciomis dienomis buvo likes tik sis viesbutis  mirksiukas.gif

bet kokiu kriteriju jis neatitiko?
idomu nes realiai megstu ivertinti viesbucius ir sudelioti pliusus ir minusus mirksiukas.gif
nesvarbu,kad nori kalmaro ir sampano puryciams biggrin.gif tai gausi tik pasirinkes atitinkamas viesbucio zv ir pagal kaina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 17 rugpjūčio 2011 - 21:00
QUOTE(Elvita @ 2011 08 17, 21:58)
Mes neturejom galimybes rinktis viesbucio Tenerifeje, tai ka pasiule agentura, mums tinkanciomis dienomis buvo likes tik sis viesbutis  mirksiukas.gif

mes kazkaip renkames pagal vieta - svarbu centras, megstam pasivaikscioti, po parduotuves panardyti. plius patiko prie Sol Tenerife kad papludimys netoli, nes nesinomuosim masinos, baseinai. na ir siaip i maziau nei 4* seniai nevaziuoju, nes kazkaip visad zemesnes kategorijos nusivyliau. o kaina tai tikrai mums nuskilo gera - nes lietuvoje pasiklausiau teztour pasiule kelione i ta pati viesbuti ir tai paciai datai uz 9900 lt. - kosmaras smile.gif va uz tiek nevaziuotume, o uz 5500 manau geras pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 17, 21:00)
bet kokiu kriteriju jis neatitiko?

Sunku isvardinti tuos kriterijus g.gif Juk kiekvienas zmogus gyvena skirtingoje aplinkoje, skirtingomis salygomis. Jei pasakysiu, kad man nepatiko kambario baldai ar lovatiese, uzuolaidos, tai kitam bus juokinga, bet tarkim man nepatiko. Man svarbu estetika, nesvarbu, kad tame kambaryje as grisiu tik permiegoti, bet man tai yra svarbu blush2.gif
Antra, kas man nepatiko, tai seni, suplyse gultu ciuziniai prie baseinu. Mes ant ju negulejom, bet vaizdelis ne koks.
Trecia, kas nepatiko labiausiai, tai viesbucio restorane, dar bevalgant zmonems yra nurinkinejami ir valomi indai, purtomos staltieses. Man is tiesu, nebuvo labai smagu, kai as valgau, prie manes priveza pilna nesvariu indu vezima ir nuo kito stalo nurinkineja ir valo i ta vezima maisto likucius.
Zodziu, kazkam tai turbut smulkmenos, man - ne 4u.gif Tad jei butumem tureje galimybe rinktis, sio viesbucio nei pagal nuotraukas, nei pagal atsiliepimus nebutumem rinkesi 4u.gif
Bet, anaiptol, tai nesugadino musu atostogu ir pamatytu vaizdu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 17, 20:53)

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 08 17, 20:11)
Sunku isvardinti tuos kriterijus g.gif Juk kiekvienas zmogus gyvena skirtingoje aplinkoje, skirtingomis salygomis. Jei pasakysiu, kad man nepatiko kambario baldai ar lovatiese, uzuolaidos, tai kitam bus juokinga, bet tarkim man nepatiko. Man svarbu estetika, nesvarbu, kad tame kambaryje as grisiu tik permiegoti, bet man tai yra svarbu  blush2.gif
Antra, kas man nepatiko, tai seni, suplyse gultu ciuziniai prie baseinu. Mes ant ju negulejom, bet vaizdelis ne koks.
Trecia, kas nepatiko labiausiai, tai viesbucio restorane, dar bevalgant zmonems yra nurinkinejami ir valomi indai, purtomos staltieses. Man is tiesu, nebuvo labai smagu, kai as valgau, prie manes priveza pilna nesvariu indu vezima ir nuo kito stalo nurinkineja ir valo i ta vezima maisto likucius.
Zodziu, kazkam tai turbut smulkmenos, man - ne  4u.gif Tad jei butumem tureje galimybe rinktis, sio viesbucio nei pagal nuotraukas, nei pagal atsiliepimus nebutumem rinkesi  4u.gif
Bet, anaiptol, tai nesugadino musu atostogu ir pamatytu vaizdu  smile.gif

viskas aisku..man tokios smulkmenos nesuteikia reiksmes....prie baseino nebusime,kambaryje apsigyvensime laikinai biggrin.gif
Isties tai viskas tvarkoje ,nes juk tai ne 5 zv viesbutis g.gif todel ir sakau,poreikiai poreikiais,bet reikia ivertinti ir viesbucio zv ir jo kaina.
Anksciau as irgi buvau tik uz 5 zv biggrin.gif bet kai su seima keliauji,o sunus jau prie suaugusiuju ir kaina atitinkamai kyla,tai tada si karta pasirinkome mazesniu zv viesbuti, bet visai seimai ir ilgesniam laikui blush2.gif butume su MB dviese butume 5 zv eme ir galvos nesuke,bet juk ne viesbutis esminis dalykas,o keliavimas su visa seima..vaikai eilini karta laukia,nesulaukia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2011 08 17, 20:17)

o 3 zv pirma karta rinkotes?
Papildyta:
QUOTE(mėtėja @ 2011 08 17, 20:03)
mes kazkaip renkames pagal vieta - svarbu centras, megstam pasivaikscioti, po parduotuves panardyti.

mes irgi rinkomes pagal vieta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 17 rugpjūčio 2011 - 21:26
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 17, 21:22)
1. viskas aisku..man tokios smulkmenos nesuteikia reiksmes....
2. o 3 zv pirma karta rinkotes?

1. Tai ir puiku, vadinsai pasirinkot tai kas jums tinka ir patinka mirksiukas.gif
2. Rinkomes pirma ir tikiuosi paskutini doh.gif

Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 17, 22:00)
nesvarbu,kad nori kalmaro ir sampano puryciams biggrin.gif tai gausi tik pasirinkes atitinkamas viesbucio zv ir pagal kaina biggrin.gif

Gegužės mėn. ilsėjomės Park Club Europe 3* tai ir šampano gavome ir kalmarų biggrin.gif Vakarienės metu kalmarų, midijų ir aštunkojų prisiragavau visokiam pavidale (tik krevečių kažkodėl beveik nebuvo), bet geriausi buvo kalmarų žiedai tešloje prie baseino kiekvieną dieną - sūnus jų iki šiol pamiršti negali thumbup.gif
Viešbučio pasirinkimas manau yra labai svarbu, net jei ir nedaug jame būni. Visada stengiuosi gerai atliti "namų darbus", todėl dar nei karto neteko nusivilti tongue.gif
Tenerifė kol kas mūsų šeimai patiko labiausiai iš visų aplankytų vietų, nors viešbutis buvo tik 3* (paprastai renkamės 5*) Bet būčiau nuvežusi juos į kokią "skylę" (atsiprašau už išsireiškimą) , manau dabar taip neaikčiotu, nes viskas susideda blush2.gif Vieta nuostabi- pats Playa de las Americas centras - gražu, blizga,tvarkinga, pležas gal 300m, į kitą pusę gal 200m iki labai gražios krantinės su didžiulėm nuostabiom bangom ir puikiais saulėlydžiais kasvakar... wub.gif
Park Club Europe buvau nusižiūrėjusi jau seniai ir labai džiaugiuosi, kad nesusigundžiau jokiu kitu pasiūlimu. Jei kas važiuoja su vaikais ir nori AI (na ir nežarsto milijonų blush2.gif ), geriau kažin ar ką ras.
Sol Tenerife domėjausi, bet šis viešbutis turi tik vieną pliusą - vaizdą į vandenyną. O ir agentė, kai paklausiau nuomonės, iš kart nusipurtė - "oi ne" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meggem: 18 rugpjūčio 2011 - 10:20
merginos grisiu is Sol Tenerife butinai pasidalinsiu ispudziais ir ikelsiu foto smile.gif
o agentais nesu linkusi tiketi, nes turiu karcia patirti - dazniausiai ka giria tas nevertas demesio, o i Kreta mus irgi atkalbinejo nuo Stella Palace, bet dziaugiuosi nerealiai kad neklausiau.

bet va taip ir laukiu labai konsultacijos kaip i Varsuva geriau trenktis, isnagrinejau ziuriu kad autobusu visai patogu, na planuojam bent is vakaro vaziuoti kad nereiktu nakti praleisti autobuse, bet gal kas zinot kokiu kontaktu kur veza zmones, nes is Klaipedos nelabai randu.

p.s. ka tik paskaiciau atsiliepimus tripadvisor tinklapyje, nu atsliepimai nusveria i geraja puse smile.gif ai kiek zmoniu tiek nuomoniu, bus viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėtėja: 18 rugpjūčio 2011 - 12:26
QUOTE(meggem @ 2011 08 18, 09:03)
Gegužės mėn. ilsėjomės Park Club Europe 3* tai ir šampano gavome ir kalmarų  biggrin.gif  Vakarienės metu kalmarų, midijų ir aštunkojų prisiragavau visokiam pavidale (tik krevečių kažkodėl beveik nebuvo), bet geriausi buvo kalmarų žiedai tešloje prie baseino kiekvieną dieną - sūnus jų iki šiol pamiršti negali   thumbup.gif
Viešbučio pasirinkimas manau yra labai svarbu, net jei ir nedaug jame būni. Visada stengiuosi gerai atliti "namų darbus", todėl dar nei karto neteko nusivilti  tongue.gif
Tenerifė kol kas mūsų šeimai patiko labiausiai iš visų aplankytų vietų, nors viešbutis buvo tik  3* (paprastai renkamės 5*) Bet būčiau nuvežusi juos į kokią "skylę" (atsiprašau už išsireiškimą) , manau dabar taip neaikčiotu, nes viskas susideda  blush2.gif Vieta nuostabi- pats Playa de las Americas centras - gražu, blizga,tvarkinga, pležas gal 300m, į kitą pusę gal 200m iki labai gražios krantinės su didžiulėm nuostabiom bangom ir puikiais saulėlydžiais kasvakar...  wub.gif
Park Club Europe buvau nusižiūrėjusi jau seniai ir labai džiaugiuosi, kad nesusigundžiau jokiu kitu pasiūlimu. Jei kas važiuoja su vaikais ir nori AI (na ir nežarsto milijonų  blush2.gif ), geriau kažin ar ką ras.
Sol Tenerife domėjausi, bet šis viešbutis turi tik vieną pliusą - vaizdą į vandenyną. O ir agentė, kai paklausiau nuomonės, iš kart nusipurtė - "oi ne"  biggrin.gif

na taip isties Tenerife tai garseja juru gerybemis.
bet stai ar gavote tikro sampano ar putojancio vyno??? mirksiukas.gif

Ne pirma karta keliaujam ir isties renkames viesbucius atidziai.Kol kas nei karto nesame nusivyle thumbup.gif

QUOTE(Elvita @ 2011 08 18, 08:07)
1. Tai ir puiku, vadinsai pasirinkot tai kas jums tinka ir patinka  mirksiukas.gif
2. Rinkomes pirma ir tikiuosi paskutini  doh.gif

1.Tikrai ne.Nes jei pasirinktumeme tai kas patinka,tai tikrai pasirinktumeme puiku 5 zv viesbuti,kaip iprastai.
Bet deja cia ne Turkija ir ne kiti siltieji krastai,kainos kiek kitokios.Todel nusprendeme si karta vien viesbuciui kokiu 15 tuks neisleisti schmoll.gif (ilsesimes juk 18 dienu,seima nemaza,sunus jau prie suaugusiuju).
O ir prioritetai truputeli pasiskirste kiek kitaip.
2.Tai neturite palyginimo ir todel jums viskas baisiai pasirode 4u.gif isties dar karteli pasikartosiu,kad viesbuti reikia vertinti pagal zv ir kaina.
As viena karta irgi pasimokiau pati is saves.Atostogaudami megstame aplankyti ir kitus artimiausius ar nusiziuretus viesbucius smalsumo vedami ar ateiciai.Kad galeciau kuo objektyviau pati ivertinti.Vienas viesbutis pasirode man prastesnis,vien del savo isvaizdos,todel realiai rasiau,kad jo nesirinkciau ir niekam nerekomenduociau,bet veliau susigulejus emocijoms ir daugiau igijus patirties supratau,kad visgi as ji neteisingai vertinau(lyginau su kitu viesbuciu prabanga ir t,t.) o is tiesu tas viesbutis puikus seimoms skirtas,su puikiu aptarnavimu,maistu ir t.t.
Kita karta lankemes 5 zv ekonominiame viesbutyje-taip ten per registratura ir sodininkas gali pravaziuoti su savo karuciu ir aptarnavimas kiek kitoks ir interjeras,bet tai to viesbucio ir kaina buvo zymiai,zymiai mazesne,o kai dar mes vaziavome pagave i ji spec gera apsiulyma,tai skustis tikrai jau nevalia ir reikia vertinti objektyviai ir realiai.
Jei uz viesbuti sumoki zmogui 1000lt ir 3000lt tai skirtumas yra ir aisku pastarajam viesbuciui ir reikalavimu kitokiu norisi ir aptarnavimo kitokio ir aplinkos ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(meggem @ 2011 08 18, 09:03)
Viešbučio pasirinkimas manau yra labai svarbu, net jei ir nedaug jame būni. Visada stengiuosi gerai atliti "namų darbus", todėl dar nei karto neteko nusivilti  tongue.gif

nusivilti ir mums nei karto neteko drinks_cheers.gif ir isties daug domiuosi ir renku info,kad butu galima greitai ir operatyviai atsirinkti biggrin.gif
O del viesbuciui keliamu reikalavimu kazkada su vyru sedejom ir aptarinejom..kad kiek viesbutyje neisnaudoji ju paslaugu..baseinu nesinaudojam,vaikai valgo tik fri bulvytes ir ledus,na sunus jau valgo viska,nes jau didelis.Buvome viesbuciuose ir su didziausiom atrakcijom vaikams-kur ko tik sirdeles geidzia visko buvo,buvome kur tik keletas kalniuku ir vandeni ir vakarine animacija ir padariau isvada yra daug atrakciju gerai,nera irgi gerai svarbu yra kartu draugu,gera nuotaika ir sveiki,o ka veikti vaikai susiranda be problemu. biggrin.gif ypac jei ne vien tik gulineji,bet ir kazkur vyksti.

Papildyta:
QUOTE(mėtėja @ 2011 08 18, 11:19)
merginos grisiu is Sol Tenerife butinai pasidalinsiu ispudziais ir ikelsiu foto smile.gif
o agentais nesu linkusi tiketi, nes turiu karcia patirti - dazniausiai ka giria tas nevertas demesio, o i Kreta mus irgi atkalbinejo nuo Stella Palace, bet dziaugiuosi nerealiai kad neklausiau.

bet va taip ir laukiu labai konsultacijos kaip i Varsuva geriau trenktis, isnagrinejau ziuriu kad autobusu visai patogu, na planuojam bent is vakaro vaziuoti kad nereiktu nakti praleisti autobuse, bet gal kas zinot kokiu kontaktu kur veza zmones, nes is Klaipedos nelabai randu.
p.s. ka tik paskaiciau atsiliepimus tripadvisor tinklapyje, nu atsliepimai nusveria i geraja puse smile.gif ai kiek zmoniu tiek nuomoniu, bus viskas gerai smile.gif

butinai lauksim atsiliepimu,o kada skrendat bigsmile.gif
va SM nare ziulyte buvo siame viesbutyje mirksiukas.gif
http://www.supermama.../t8589-200.html
Atsakyti