Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - VII tema

QUOTE(Kiva @ 2011 08 05, 18:55)
Laba,
kokias pigiausias auto nuomos firmas galite pasiūlyti Tenerifėje? Žinau tik vieną "Autoreisen", bet neturiu su kuo palyginti kainų biggrin.gif Norėčiau internetu rezervuoti auto, nes kiek skaičiau taip pigiau gaunasi, nei nuomotis vietoje.
Beje, ar galios Tenerifėje seno pavyzdžio popierinės teisės?

Goldcar - niekada nenuvyle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2011 08 05, 12:45)
mes buvom GK benetone.Buvom sostinej las palmas.Ten yra visa didele gatve visokiu parduotuvi,pavadinimo nebeatgaminsiu g.gif

Ačiū, ieškosim smile.gif Brolienė sakė, kad GK yra UCB išparduotuvė, tai ten sakė po 1eur buvo rūbeliai, tai gal joje ir buvot?

QUOTE(Laplandija @ 2011 08 05, 13:42)
Fuertėj mes atostogavom Corraleje,tai ten netoli uosto ir yra.Nedidelė parduotuvėlė,bet prekių buvo super bigsmile.gif Mačiau ir Puerto del Rosario,bet nebuvom užsukę.

Ačiū mirksiukas.gif

QUOTE(Kiva @ 2011 08 05, 18:55)
Laba,
kokias pigiausias auto nuomos firmas galite pasiūlyti Tenerifėje?

Mums pigiausiai internetu gavosi nuomotis iš Autoreisen. Dar pažiūrėk Orcar kainas.
Atsakyti
Dar turiu klausimų blush2.gif
Visur, kur skaitau atsiliepimus rašo, kad iš pietinės salos dalies važiuojant į Puerto de La Cruz (į Loro parką), važiuojama autostrada g.gif Bet kiek žiūriu Tenerifės žemėlapį, tai autostrada yra tik į Santa Cruz pusę, tai negi dauguma važiuoja aplink? Mes važiuosim iš Las Americas regiono g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2011 08 08, 12:44)
Dar turiu klausimų  blush2.gif
Visur, kur skaitau atsiliepimus rašo, kad iš pietinės salos dalies važiuojant į Puerto de La Cruz (į Loro parką), važiuojama autostrada  g.gif Bet kiek žiūriu Tenerifės žemėlapį, tai autostrada yra tik į Santa Cruz pusę, tai negi dauguma važiuoja aplink? Mes važiuosim iš Las Americas regiono  g.gif

Taip, visi vaziuoja Aplink, bet patikek, kelione neuztruks net valandos smile.gif) nors jei nori galima vaziuoti ir kitaip smile.gif) mes pamenu skyrem tam visa diena.ryte isvaziavom is puerto de santiago kur gyvenom, pro teides ugnikalni, aplink ji, pro la orotava sleni ir i sostine, o jau grizom namo per autostrada smile.gif) Aisku, kelione i prieki jau uzeme kelias valandas smile.gif) bet uztai vaizdai visai kiti.
Papildyta:
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 08 12, 09:14)
Taip, visi vaziuoja Aplink, bet patikek, kelione neuztruks net valandos smile.gif) nors jei nori galima vaziuoti ir kitaip smile.gif) mes pamenu skyrem tam visa diena.ryte isvaziavom is puerto de santiago kur gyvenom, pro teides ugnikalni, aplink ji, pro la orotava sleni ir i sostine, o jau grizom namo per autostrada smile.gif) Aisku, kelione i prieki jau uzeme kelias valandas smile.gif) bet uztai vaizdai visai kiti.

Oi, ne i sostine, o i ten kur jums reikia smile.gif) nes nusileidus is la orotava slenio ten tiesiai ir pataikytumete, jei gerai pamenu smile.gif)
Atsakyti
Kurios buvot Fuerteje, ar verta keltis i Los Lobos sala?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 08 12, 11:04)
Kurios buvot Fuerteje, ar verta keltis i Los Lobos sala?

mes tik i Lanzerote kelemes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 08 12, 20:31)
mes tik i Lanzerote kelemes  smile.gif

drinks_cheers.gif I Lanzarote ir mes kelsimes mirksiukas.gif , is jos i Gracioza sala, bet mane domina ar verta i Los Lobos keltis smile.gif
Atsakyti
Laba,

Gal kas nors aplankete La Gomeros sala savarankiskai, o ne su ekskursija. Domina persikelimas su Garajonay Expres laikai ir kainos. Internete radau, kad tai tik pigiausias variantas, bet tiksliu laiku nei kainu deja neradau. Ir dar: buciau dekinga visiems pasidalinusiems ispudziais is sios salos.
Atsakyti
QUOTE(Dangima11 @ 2011 08 15, 20:03)
Laba,

Gal kas nors aplankete La Gomeros sala savarankiskai, o ne su ekskursija. Domina persikelimas su Garajonay Expres laikai ir kainos. Internete radau, kad tai tik pigiausias variantas, bet tiksliu laiku nei kainu deja neradau. Ir dar: buciau dekinga visiems pasidalinusiems ispudziais is sios salos.

nezinau ar Garajonay Expres kelia dar, nes kai as buvau, tai buvo tik Fred Olsen ir Armas
kainos ir laikas:
http://www.gomera.info/faehre.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sim2002simas: 16 rugpjūčio 2011 - 10:21
Gal kuri skridot tarp salu lektuvu? Mane domina ar bilietus reikia pirktis is anksto inetu ar galima nuvykus i oro uosta? Skrisim is GK i Fuerte.
Taip pat bilietus keltu, geriau inetu pirkti ar uoste? Kelsimes is Fuertes i Lanza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 16 rugpjūčio 2011 - 12:26
QUOTE(Elvita @ 2011 08 16, 10:20)
Gal ir is tikruju ten nieko labai ypatingo  g.gif

o man Gracioza be proto graži wub.gif wub.gif wub.gif norėčiau ten grįžt mirksiukas.gif labai patiko laukinis papludimys kitoj salos pusėj - ten mėgavomės poros valandų ramybe ir žaidėm su vaikais - ir uostas labai jaukus smile.gif
kažko neleidžia nuotraukų įkelt, bet kažkur buvo mano fotoreportažas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2011 08 16, 13:38)
o man Gracioza be proto graži  wub.gif  wub.gif  wub.gif norėčiau ten grįžt  mirksiukas.gif  labai patiko laukinis papludimys kitoj salos pusėj - ten mėgavomės poros valandų ramybe ir žaidėm su vaikais - ir uostas labai jaukus  smile.gif
kažko neleidžia nuotraukų įkelt, bet kažkur buvo mano fotoreportažas  smile.gif

Geliuk, i Gracioza ir mes ruosiames keltis drinks_cheers.gif Jus keletes is Lanzarotes Orzola miestelio?
Butu smagu foto pamatyt ax.gif O ne tu rasei, kad ten labai graziu kriaukliu prisirinkot?
Atsakyti